FB pixel TP pixel
Netflix chystá skvělý začátek listopadu. Uvede osm novinek, které stojí za pozornost © Netflix

Netflix chystá skvělý začátek listopadu. Uvede osm novinek, které stojí za pozornost

Netflix má před sebou velmi zajímavý měsíc listopad. Už na jeho samotném začátku nehodlá nijak polevovat a bude do nás tlačit jednu novinku za druhou. Kromě vlastních originálů chystá i povedené akvizice, které rozhodně stojí za pozornost.

Tipy na film

Začneme pěkně akčně. Už prvního listopadu totiž budou potěšeni milovníci vysoké dávky adrenalinu a testosteronu. Hned ve startovní den nového měsíce dorazí přehlížená mlátička Nikdy to nevzdávej, která je jakousi moderní verzí slavného Karate Kida. A hlavnímu hrdinovi to v ní kvůli tehdy ještě nevinně působící Amber Heard kope velice slušně. Fanoušci thrillerů a cyklistiky by si pak neměli nechat ujít naspeedovaný thriller Expresní zásilka, v němž do toho pořádně šlápne Joseph Gordon-Levitt. Tím ale Netflix rozhodně nepoleví. Už 2. listopadu totiž dorazí animovaná adaptace herního kultu Onimusha a také minisérie Jsou světla, která nevidíme, jež nás zavede do druhé světové války podle Pulitzerem oceněné knihy. A pro fanoušky dobrého jídla je naprostou povinností dokument Roadrunner: Film o Anthonym Bourdainovi o životě slavného šéfkuchaře.

Co dál? 3. listopad bude velkým dnem pro fanoušky Sylvestera Stallona. Konečně totiž dorazí nesmírně chválený dokument o jeho kariéře s prostým názvem Sly. Pokud tedy patříte mezi fandy Italského hřebce, Ramba a dalších slavných postav nepostradatelného akčního hrdiny, víte, na který večer si zařídit volno. Jako přídavek si pak můžete dopřát i dramatickou novinku Nyad, v níž se objeví Jodie Foster a Annette Bening a která vypráví o šedesátnici, která se rozhodně uplavat 160 kilometrů mezi Kubou a Floridou. I tady jsou recenze velmi spokojené a hlásí velmi slušné životopisné drama. 4. listopadu pak dorazí něco pro celou rodinu, na obrazovky Netflixu totiž plnou parou vběhne nezastavitelný Ježek Sonic 2, který se bude muset znovu utkat s Dr. Robotnikem a také nováčkem Knucklesem. Naštěstí bude mít tentokrát po ruce svého nejlepšího kamaráda Chvostíka.

Zdroj: Netflix

10 nejlepších fantasy seriálů právě teď na Netflixu. Na Zaklínače zapomeňte
10 nejlepších fantasy seriálů právě teď na Netflixu. Na Zaklínače zapomeňte
22.10.2023 13:35:00 | Tipy na film

Fantasy patří mezi bezkonkurenčně nejpopulárnější žánry a přestože zlatému věku draků, elfů a čarodějů už dávno odzvonilo, najdete na Netflixu pozoruhodný výběr magických seriálů. Vybrali jsme pro vás desítku, kterou se rozhodně vyplatí neminout. Zaklínače jsme do výběru nezařadili úmyslně.

Z Netflixu zmizí filmové hity. Končí Spider-Mani, Zorro, Legenda o vášni a další
Z Netflixu zmizí filmové hity. Končí Spider-Mani, Zorro, Legenda o vášni a další
22.10.2023 12:40:00 | Tipy na film

Do konce října zbývá už jen týden a Netflix se pomalu chystá na odliv řady licencovaných snímků. Streamovací službě budou brzy chybět dobrodružné trháky i filmy ze série Spider-Man. Těm končí práva i v průběhu listopadu.

Mission: Impossible 7 a další novinky, které musíte vidět o víkendu (nejen) na Netflixu
Mission: Impossible 7 a další novinky, které musíte vidět o víkendu (nejen) na Netflixu
20.10.2023 18:00:00 | Tipy na film

Přehoupli jsme se do druhé poloviny října a streamovací služby jako by trochu zpomalily v přívalu skutečně atraktivních novinek. Přidávání větších titulů udržuje hlavně Netflix, který jako největší hit uvádí originální detektivku, v níž se cestuje napříč čtyřmi časovými rovinami. Online už je ale i nová Mission: Impossible.

Hororová událost roku a další novinky (nejen) na Netflixu, které musíte vidět o víkendu
Hororová událost roku a další novinky (nejen) na Netflixu, které musíte vidět o víkendu
13.10.2023 18:00:00 | Tipy na film

Říjen je v plném proudu a streamovací služby začínají tasit jednu krvavou žánrovku za druhou. Nejen z hororů je ale divák živ, a tak dorazily i další zajímavé novinky, které byste neměli vynechat.