FB pixel TP pixel
Megahit Iveta v televizi končí. Nahradí ho kriminálka inspirovaná skutečnými případy © TV Nova / Voyo

Megahit Iveta v televizi končí. Nahradí ho kriminálka inspirovaná skutečnými případy

Diváci televize Nova se po šesti týdnech louží s úspěšným seriálem Iveta, který televize přesunula v rámci oslav narozenin ze své videotéky Voyo. Na televizní obrazovky nyní zamíří osvědčená kriminálka podle skutečných případů.

Filmové novinky

5. května končí na obrazovkách televize Nova seriálový fenomén Iveta, který byl v rámci narozeninových oslav stanice přesunut ze streamovací služby Voyo do lineárního vysílání. Tam se už 10. května objeví závěrečná třetí řada Ivety, která se pro změnu běžnému televiznímu vysílání minimálně v dohledné době vyhne. Ivetu v televizi od 12. května nahradí osvědčená kriminálka Odznak Vysočina, kterou pro stanici dlouhodobě vyvíjí produkční společnost Bionaut. Jedná se již o třetí řadu divácky populárního seriálu, který průměrně sleduje přes milion diváků a podobná čísla se samozřejmě očekávají i od nových epizod.

Co nabídne třetí řada Odznaku Vysočina?

Třetí řada nabídne celkem osm nových případů v podání pětice vyšetřovatelů pod vedením kapitánky Dany Skálové (Monika Hilmerová). Vrátí se i další členové jejího týmu Kateřina Vlčková (Simona Hába Zmrzlá), Petr Bach (Martin Hofmann), Karel Šmíd (Michal Suchánek) a Václav Kocián (Patrik Děrgel). Ty stejně jako v předchozí sérii doplňuje Julie Maxová (Martina Jindrová), plukovník Valtr Kožíšek (Pavel Řezníček) a soudní lékař Jaroslav Havránek (David Máj). Nova slibuje, že se tentokrát nebude v rámci příběhů vracet do minulosti a středobodem má být motiv naplňování osobních ambicí, často na hraně zákona. V epizodních rolích se objeví Saša Rašilov či Marek Daniel. Režijně se o epizody postarali Andy Fehu a Marek Najbrt.

I v nové řadě je děj jednotlivých kauz inspirován skutečnými případy a s realistickým ztvárněním policejních postupů opět pomáhá odborná poradkyně, vrchní komisařka Renáta Miková. Nově se vyšetřování bude týkat i dětí a mladistvých, s čímž tvůrcům pomáhá odborná poradkyně Petra Wünschová z centra Locika. Diváci, kteří chtějí seriál sledovat s předstihem, mají možnost tradičně na streamovací službě Voyo. Tam je seriál odstupný již od 5. května, tedy s týdenním předstihem. Ten bude samozřejmě platit pro všechny plánované epizody.

Zdroj: TV Nova / Voyo

Nejbrutálnější seriál současnosti ve fantastickém traileru. Vraždící kuřata nedostanete z hlavy
Nejbrutálnější seriál současnosti ve fantastickém traileru. Vraždící kuřata nedostanete z hlavy
05.05.2024 15:00:00 | Filmové novinky

Již 13. června se na obrazovky služby Amazon Prime Video vrací brutální superhrdinská řež s názvem Banda. A ačkoli čtvrtá řada nemá být poslední, nová upoutávka působí rozhodně hodně osudově.

Jediové umírají a temná strana povstává. Trailer nových Star Wars odhaluje děsivého padoucha
Jediové umírají a temná strana povstává. Trailer nových Star Wars odhaluje děsivého padoucha
05.05.2024 10:15:00 | Filmové novinky

Společnost Lucasfilm ve spolupráci s Disney Plus odhalila během dne Star Wars novou upoutávku na chystaný seriál Akolytka, který nás zavede do časů Vrcholné republiky. Tedy před události známé ze Skywalker ságy. A rytířům Jedi půjde o život.

Rodinná pouta před 20 lety přepsala pravidla televize. Nekonečný seriál uhranul celou republiku
Rodinná pouta před 20 lety přepsala pravidla televize. Nekonečný seriál uhranul celou republiku
03.05.2024 17:10:00 | Filmové novinky

Už v roce 2004 začala televize Prima vysílat první český nekonečný seriál Rodinná pouta, na který posléze navázalo pokračování Velmi křehké vztahy. Příběh rodiny Rubešových tehdy uchvátil diváky po celé republice. Ať už se jednalo o romantické linie nebo bodání pomyslných kudel do zad.

Nová fantasy Netflixu je propadák. Návrat do světa Sandmana nezaujal, hitem je fantastický Sobík
Nová fantasy Netflixu je propadák. Návrat do světa Sandmana nezaujal, hitem je fantastický Sobík
03.05.2024 15:30:00 | Filmové novinky

Po úspěchu romantiky Jeden den Netflix doufal, že si i s další novou young adult sérií připíše zářez mezi mladšími fanoušky. V případě komiksové detektivní novinky se ale těžce přepočítal.