FB pixel TP pixel
Pán tygrů se vrací. Netflix odvysílá 2. řadu krimi hitu ještě letos © Netflix

Pán tygrů se vrací. Netflix odvysílá 2. řadu krimi hitu ještě letos

Netflix se loni v dokusérii Pán tygrů plné groteskních chovatelů velkých koček trefil do černého a vznikl jeden z jeho největších hitů. V nové upoutávce streamer oznámil, že se můžeme těšit na pokračování.

Filmové novinky

Jedním z nejpřekvapivějších hitů Netflixu se v loňském roce stala dokumentární série Pán tygrů, kterou vidělo během prvních čtyř týdnů více než 64 milionů domácností. Dokument Tiger King zaujal především nečekaně vysokou porcí všemožně ujetých, excentrických a manipulativních maniaků, ve které nebylo snadné někomu fandit. Krátce po odvysílání série se jeho autoři, dokumentaristé Rebecca Chaiklin a Eric Goode dušovali, že tato série, zkoumající boj chovatele tygrů Joea Exotica s aktivistkou Carole Baskin, má stále co nabídnout. A Netflix nyní potvrdil, že druhá řada opravdu vznikla, ponese lakonický podtitul Pán Tygrů 2 a bude k dispozici ke streamování ještě v tomto roce. Joe, který si odpykává v souhrnu 17letý trest za přípravu vraždy Baskinové a za týrání zvířat, se tak vrátí na naše obrazovky.

Všechny tyto informace Netflix vypustil ve své upoutávce lákající na nové true crime dokumentární série. Vedle již zmíněného Pána tygrů bychom se měli dočkat čtyř dalších titulů: The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman bude vyprávět příběh jednoho z nejznámějších podvodníků na světě, který byl odsouzen v roce 2005. The Tinder Swindler vyšetřuje muže, který se na seznamovací aplikaci Tinder vydával za miliardáře. Trust No One: The Hunt for the Crypto King sleduje skupinu investorů, kteří se zabývají záhadnou smrtí mistra kryptoměn Gerryho Cottena. A Bad Vegan přináší profil majitele restaurace Sarmu Melngailise, který byl podvodem připraven o miliony.

 294 zobrazení  
Poslechněte si první ukázku ze soundtracku nového Batmana
Poslechněte si první ukázku ze soundtracku nového Batmana
23.09.2021 11:30:00 | Filmové novinky

Mnozí fanoušci napjatě vyčkávají nového Batmana, kterého si poprvé zahraje Robert Pattinson. Toto čekání jim může zkrátit video, kde skladatel filmu Michael Giacchino se svým souborem hraje ústřední melodii

Režisér Hry o trůny natočil novou apokalyptickou sci-fi. Mrkněte na trailer
Režisér Hry o trůny natočil novou apokalyptickou sci-fi. Mrkněte na trailer
21.09.2021 17:00:00 | Filmové novinky

Nová, slibná postkatastrofická sci-fi Finch v hlavní roli s Tomem Hanksem se v listopadu objeví na Apple TV+. První ukázka lákající na dobrodružství pro celou rodinu je zde.

Netflixovský mistr stalkingu je zpátky. Mrkněte na trailer 3. řady thrilleru Ty
Netflixovský mistr stalkingu je zpátky. Mrkněte na trailer 3. řady thrilleru Ty
20.09.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Za necelý měsíc doputuje na obrazovky předplatitelů Netflixu již třetí řada psychologického krimi hitu TY. Netflix si tak pro jeho fanoušky připravil plnohodnotný navnazující trailer.

Nový Mortal Kombat je konečně dostupný online. Kde si ho pustit?
Nový Mortal Kombat je konečně dostupný online. Kde si ho pustit?
19.09.2021 12:30:00 | Filmové novinky

S novým Mortal Kombatem to bylo dlouhé tažení. Kinům se nakonec vyhnul a i cesta do domácností trvala déle, než se čekalo.