FB pixel TP pixel
PODCAST: S V. Markem o letní sezóně kin, Tenetu a podzimu s koronavirem © TMDB

PODCAST: S V. Markem o letní sezóně kin, Tenetu a podzimu s koronavirem

Jaká byla pro kinaře a distributory letní sezóna a potřebovali jsme vůbec příchod Tenetu? A co čeká kina v podzimním období, kdy se znovu rozjíždí pandemie koronaviru. O poučení z první vlny jsme se bavili s Vojtou Markem z distribuční společnosti Bioscop.

České novinky

Kinaři a distributoři mají za sebou velmi unikátní léto, které nabídlo jen velmi málo zahraničních blockbusterů a primárně stavělo na českých filmech. Dokázala by kina i do budoucna přežít pouze na lokálních snímcích, nebo Hollywood potřebujeme? Vrací se diváci znovu do kin? A jaké si distribuce vzala poučení z první vlny pandemie koronaviru? Tentokrát s hostem Vojtou Markem z distribuční společnosti Bioscop.

Filmtoro · Podcast - 054 - S Vojtou Markem o návratu diváků a blockbusterů do kin, a boji s koronavirem

Podcasty přinášíme pravidelně každý týden, přičemž obvykle se snažíme o jejich vydání ve středu či ve čtvrtek. Často přicházíme i se speciálními díly, ve kterých přinášíme rozhovory se zajímavými tvůrci, anebo se zabýváme vybraným tématem více do detailu. Podcasty jsme již rozšířili v podstatě do všech koutů internetu. Najdete nás tedy na Soundcloudu, Spotify, Apple Podcastech, či na YouTube. Dále jsme dostupní ve všech kvalitních RSS aplikacích. Odkazy na naše hlavní kanály nabízíme níže. Pokud se vám navíc naše podcasty a tvorba na YouTube líbí, budeme rádi za finanční podporu na Patreonu. Všem Patronům děkujeme!

Podpořte nás na Patreonu!

Poslouchejte a sledujte nás na:

Videa na YouTube Podcasty na Soundcloudu Podcasty na Spotify a dalších službách Instagram

 103 zobrazení   15 se líbí
Jeden z nejlepších českých webseriálů se dočká pokračování. Uvede ho Mall.tv
Jeden z nejlepších českých webseriálů se dočká pokračování. Uvede ho Mall.tv
13.09.2020 15:00:00 | České novinky

Seriál #martyisdead, který v loňském roce uvedla internetová televize Mall.tv, se dočká pokračování. Po kyberšikaně dojde na únos za účelem tvorby nelegálních videí.

17 filmových novinek, které jsou ode dneška dostupné na Netflixu
17 filmových novinek, které jsou ode dneška dostupné na Netflixu
09.09.2020 13:00:00 | České novinky

Netflix i nadále pokračuje v zářijovém rozšiřování svého katalogu. Kromě několika nových původních pořadů dnes přinesl hlavně dvanáctku českých snímků.

Zemřel oscarový režisér Jiří Menzel. Připomeňte si ho jeho nejlepšími filmy
Zemřel oscarový režisér Jiří Menzel. Připomeňte si ho jeho nejlepšími filmy
07.09.2020 | České novinky

V neděli 6. září dorazila smutná zpráva, že v 82 letech zemřel jeden z předních představitelů československé Nové vlny Jiří Menzel. Pojďme si připomenout jeho odkaz.

WOW! Festival Serial Killer letos nabídne seriály online a zdarma
WOW! Festival Serial Killer letos nabídne seriály online a zdarma
06.09.2020 | České novinky

Podzimní vlna pandemie koronaviru je v plném proudu, a tak je milým zjištěním, že některé festivaly jdou s dobou a míří téměř kompletně do online prostoru. Třeba brněnský Serial Killer.