FB pixel TP pixel
Po Parazitovi a Hře na oliheň přichází nový korejský hit. Trailer vás dostane © Aerofilms

Po Parazitovi a Hře na oliheň přichází nový korejský hit. Trailer vás dostane

Režisér kultovního Oldboye přichází s novinkou, která je přirovnávaná k Základnímu instinktu či klasickému Hitchcockovu thrilleru Vertigo. Trailer slibuje další jihokorejskou pecku, která nám pořádně zamotá hlavy.

28. 7. 2022 9:00 | Filmové novinky

Jméno Parka Chan-Wooka není v Česku rozhodně neznámé, vždyť má na kontě pecky jako Oldboy nebo Nebohá paní Pomsta. V Evropě navíc čím dál víc roste poptávka po asijských filmech a seriálech a právě Korea – i díky Hře na oliheň nebo oscarovému Parazitovi – hraje dlouhodobě prim. Každé dílo korejského mistra intrik je tak s napětím očekáváno. Jeho nejnovější počin Podezřelá provázejí už nějakou dobu nadšené ohlasy hovořící o mistrovsky zrežírované jízdě, která vám pořádně zamotá hlavu.

Parkova novinka se odehrává v několika městech napříč korejským poloostrovem a sleduje detektiva, který si začne nebezpečně zahrávat s pohlednou vdovou podezřelou z vraždy svého manžela. Trailer ukazuje, že soulský rodák ani v osmapadesáti letech neztrácí drajv a servíruje šílené frenetické montáže, vynalézavé režijní nápady a velkou porci napětí. Zahraniční recenze romantický krimi thriller přirovnávají v Základnímu instinktu či Vertigu a my se téhle vizuální pastvy pro oči, která se do kin podívá už 18. srpna, nemůžeme dočkat.

Beata Mrazíková
Filmový vkus má pokřivený aktivním pohybem ve filmovém průmyslu, radost tak navzdory špatným marketingovým kampaním a hrozně nasazeným postsynchronům přináší především nekonečný přival reality shows a festivalové lahůdky. Kdyby se ztratily peníze ze světa, stále jí můžete platit v arašídových košíčcích a batátových hranolkách.
Epický trailer na Žižku odhaluje bitevní řež i jak přišel o oko
Epický trailer na Žižku odhaluje bitevní řež i jak přišel o oko
26.07.2022 12:00:00 | Filmové novinky

Petr Jákl konečně odtajnil světu, jak bude vypadat jeho dlouho očekávaný historický velkofilm Jan Žižka. Příběh o zrodu největšího českého vojevůdce nabídne neprozkoumanou kapitolu z Žižkova života a také hvězdné mezinárodní obsazení.

Nový Predátor je prý brutální bomba. V mnoha věcech dohání originál s Arnoldem
Nový Predátor je prý brutální bomba. V mnoha věcech dohání originál s Arnoldem
26.07.2022 10:30:00 | Filmové novinky

Již 5. srpna nás na Disney+ čeká nový film s Predátorem, který nese podtitul Kořist. První diváci jej měli možnost vidět a dle jejich reakcí se máme na co těšit.

Rod draka v traileru vrací úder Pánu prstenů. Podívejte se na epické 3 minuty
Rod draka v traileru vrací úder Pánu prstenů. Podívejte se na epické 3 minuty
25.07.2022 14:00:00 | Filmové novinky

Po megalomanské upoutávce na první řadu seriálu Pán prstenů: Prsteny moci nyní přichází se svým tříminutovým nářezem i HBO. To rozšířilo původní trailer o nové záběry a snaží se nás přesvědčit, že právě seriál o Targaryenech bude fantasy událostí roku.

Marvel odhalil velkolepé plány i nového Thanose. Konečně vrátí i Avengers
Marvel odhalil velkolepé plány i nového Thanose. Konečně vrátí i Avengers
25.07.2022 11:55:00 | Filmové novinky

Zatímco warnerovský panel letos nabídl jen trailery na Black Adama a druhého Shazama, Marvel do toho šlápl naplno. Kevin Feige v San Diegu představil kompletní plány na pátou fázi i začátek fáze šesté. A máme se vskutku na co těšit.