FB pixel TP pixel
Chvála bohu! Speciál Přátel dorazí i na české HBO © TMDB

Chvála bohu! Speciál Přátel dorazí i na české HBO

Je to tady! Tuzemská streamovací služba HBO GO konečně potvrdila, že se i na jejích obrazovkách dočkáme speciální vzpomínkové epizody kultovních Přátel.

Tipy na film

Svět je ještě v pořádku. Sice jsme si na potvrzení o české premiéře speciálního setkání Přátel museli chvíli počkat, ale teď je konečně tady. HBO totiž v tiskové zprávě potvrdila, že 27. května bude mít setkání po letech s názvem Přátelé: Zase spolu premiéru i na tuzemské streamovací službě HBO GO. Znovu se tak sejdou Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer, kteří v ikonickém studiu Stage 24 budou oslavovat jeden z největších seriálových fenoménů, který dodnes sjíždíme den co den.

Kromě šestice představitelů hlavních postav se v pořadu objeví také řada dalších speciálních hostů, mimo jiné David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliot Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon a Malala Yousafzai. HBO před pár dny rovněž zveřejnila plnohodnotnou upoutávku, která ukazuje, jak bude nostalgický a emocionální večer probíhat.

 2 182 zobrazení   625 se líbí
10 nejlepších novinek (nejen) na Netflixu, které musíte vidět o víkendu
10 nejlepších novinek (nejen) na Netflixu, které musíte vidět o víkendu
21.05.2021 12:00:00 | Tipy na film

Zdá se, že se chladnějšího, deštivého počasí zatím nezbavíme. Pokud by vám tedy hrozilo zmoknutí, proč raději nezůstat doma a nepustit si do zornic jednu z víkendových pecek. Takoví zombíci od Zacka Snydera udělají určitě dobře na duši. A nejen oni.

Netflix přidal 15 parádních filmů s češtinou, o kterých jsme nevěděli
Netflix přidal 15 parádních filmů s češtinou, o kterých jsme nevěděli
19.05.2021 14:00:00 | Tipy na film

Netflix s polovinou měsíce opět přidával nové filmy. Zatímco dopředu několik snímků jako obvykle anoncoval, některé nově přidané kousky do nabídky zařadil bez většího upozornění. Našemu oku ale neutekly.

Máte rádi true crime? Za těchto 17 seriálů dáme ruku do ohně
Máte rádi true crime? Za těchto 17 seriálů dáme ruku do ohně
19.05.2021 12:00:00 | Tipy na film

Subžánr true crime se v posledních letech stal velmi populárním a dokumentární série zabývající se kontroverzními zločiny patří na Netflixu k nejsledovanějším projektům. Aktuálně se můžeme podívat na dokument o Samových synech. Co si ale pustit po jeho zhlédnutí? Máme pár skvělých tipů!

Nejsledovanější filmy na Netflixu: Původní tituly převálcovali i Mimoni
Nejsledovanější filmy na Netflixu: Původní tituly převálcovali i Mimoni
18.05.2021 12:00:00 | Tipy na film

Netflix v poslední době investoval obrovské peníze do nákupu snímků, které pak vydává pod hlavičkou Netflix Originals, stále ale nezapomíná ani na pořizování kvalitních licencovaných projektů. A v posledních týdnech licencované novinky ve sledovanosti překonaly originální tvorbu na celé čáře.