FB pixel TP pixel
RECENZE: Patří Umbrella Academy stále mezi seriálovou špičku Netflixu? © TMDB

RECENZE: Patří Umbrella Academy stále mezi seriálovou špičku Netflixu?

První řada Umbrella Academy ukázala, že se Netflix ohledně komiksů nemusí nutně vázat na Marvel a jeho superhrdiny. Dokázala však druhá řada úspěšně navázat na skoro až kultovní renomé první řady?

Video 21. 8. 2020 12:30 | Video

Apokalypsa nikdy úplně nekončí. Tak by se dala shrnout hlavní zápletka druhé řady Umbrella Academy, ve které se sedmička hrdinů snaží znovu zabránit zkáze světa, kterou tentokrát přenesla do 60. let. Kromě potenciální invaze Sovětů a jadernou válkou se musí vyrovnat i s rasismem, pokusem o zabití Johna Fitzgeralda Kennedyho a samozřejmě i sebou samými. Protože mindráky téhle hrdinské rodinky jsou snad opravdu nekonečné. A kdo by se jí při pohledu na chování jejího adoptivního tatínka divil. V nové recenzi vám Toren poví, jak se s tím tentokrát tvůrci vypořádali a jestli má cenu se těšit na trojku.

 2 259 zobrazení   22 se líbí
TOP 6 nejlepších dokumentů na Netflixu, které musíte vidět
TOP 6 nejlepších dokumentů na Netflixu, které musíte vidět
13.08.2020 14:00:00 | Video

Netflix není jen o hraných filmech a seriálech. Streamovací službě se hodně daří i v oblasti dokumentů. A právě dnes se podíváme na ty nejlepší, které jsme letos zatím měli možnost vidět.

RECENZE: Dokázala Prokletá navázat na kvality Zaklínače?
RECENZE: Dokázala Prokletá navázat na kvality Zaklínače?
29.07.2020 12:00:00 | Video

Artušovská reimaginace podle komiksu Franka Millera patřila mezi nejočekávanější seriály Netflixu pro letošní rok. Dokázala Katherine Langford v roli čarodějky Nimue adekvátně vyplnit díru po Geraltu z Rivie?

RECENZE: Old Guard nejlepším akčňákem roku? Svět se zbláznil
RECENZE: Old Guard nejlepším akčňákem roku? Svět se zbláznil
22.07.2020 12:00:00 | Video

Chápeme, v kinech se nic moc nehraje a touha po alespoň nějakém uvolňujícím akčním blockbusteru se zvyšuje. Zase ale nebuďme nadšení úplně ze všeho jako američtí kritici, podle kterých je akční novinka s Charlize Theron skoro akčním filmem roku. I když v tom má spíš co dělat rasa a pohlaví tvůrců.

RECENZE: Eurovize od Netflixu nejpohodovější komedií léta
RECENZE: Eurovize od Netflixu nejpohodovější komedií léta
10.07.2020 10:00:00 | Video

Will Ferrell usiloval o natočení filmu o Eurovizi dlouhé roky a povedlo se mu to až díky Netflixu. Jak dopadla islandská cesta na nejslavnější pěveckou soutěž současnosti a jakou roli hrají v životě Islanďanů tajemní skřítci s krátkými nožíky?