FB pixel TP pixel
Sedmilhářky: Hit HBO má nový trailer, datum premiéry 2. řady a Meryl Streep © TMDB

Sedmilhářky: Hit HBO má nový trailer, datum premiéry 2. řady a Meryl Streep

Oblíbené drama HBO má konečně datum premiéry druhé série. Sedmilhářky se na obrazovky vrátí 9. června a aby se nám čekalo lépe, přihodila HBO i nový teaser trailer.

Filmové novinky 16. 4. 2019 13:45 | Filmové novinky

V první ukázce se vracejí známé firmy Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Zoe Kravitz a Laura Dern, společně s novou posilou v podobě Meryl Streep. Jane (Woodley) zjišťuje, že jejich skupina si získala přezdívku „Monterey Five“. Meryl Streep si zahraje Mary Louise Wright, matku Perryho (Alexander Skarsgard) a bude se snažit zjistit, jak její syn zemřel. „Můj syn je mrtvý. Chci vědět, co se tu noc stalo. Mám chuť se vás zeptat, ale asi bych nedostala pravdu, co?“

Sedmilhářky se vracejí po sedmidílné první řadě, která u kritiků sklidila zasloužené ovace. Z celkem 16 nominací na cenu Emmy se seriálu 8 podařilo proměnit. Ocenění za herecký výkon si odnesli Kidman, Skarsgard a Dern, přičemž trojice zároveň obdržela Zlatý globus. Novou řadu obohatí také Crystal Fox a Martin Donovan, kteří ztvární rodiče Bonnie (Kravitz), Douglas Smith, Poorna Jagannathan nebo Denis O'Hare. Režii od Jeana-Marca Valléeho (Divočina, Klub poslední naděje) převezme Andrea Arnold (Fish tank).

 160 zobrazení   7 se líbí
Star Wars seriál Mandalorian má nové fotky a unikl i trailer
Star Wars seriál Mandalorian má nové fotky a unikl i trailer
15.04.2019 15:45:00 | Filmové novinky

Víkendový event Star Wars Celebration v americkém Chicagu byl velmi plodnou událostí pro chystaný seriál ze světa Star Wars Mandalorian, který by se měl na konci letošního roku objevit na streamingové platformě Disney+. Kromě série nových fotografií se dostal ven i pirátský záznam traileru.

Hra o trůny: 1. díl 8. řady nesmyslně spěchá a loudá se zároveň
Hra o trůny: 1. díl 8. řady nesmyslně spěchá a loudá se zároveň
15.04.2019 11:30:00 | Filmové novinky

Osmá a poslední řada Hry o trůny má za sebou po téměř dvou letech a do oblak vyhecovaných očekáváních zvláštní premiéru.

Jak skončí Hra o trůny? Máme pět novinek, které jste přehlédli
Jak skončí Hra o trůny? Máme pět novinek, které jste přehlédli
14.04.2019 19:00:00 | Filmové novinky

Premiéra 8. řady Hry o trůny je doslova za rohem. Ještě předtím, než se naplno ponoříme do nových dílů a nových dějových nuancí, pojďme se podívat na několik podstatných informací o úplném závěru seriálového fenoménu ze Západozemí, které v posledních dnech vypluly na povrch.

Star Wars: The Rise of Skywalker se představuje v prvním traileru
Star Wars: The Rise of Skywalker se představuje v prvním traileru
12.04.2019 19:00:00 | Filmové novinky

Na akci Star Wars Celebration v Chicagu představil JJ Abrams za účasti hlavních hvězd první trailer na devátou epizodu, jejíž název zní The Rise of Skywalker. V traileru vidíme všechny důležité postavy z předchozích dílů i návrat legendárního karbaníka Landa Calrissiana.