FB pixel TP pixel
Seriálový Pán prstenů má první fotku a datum premiéry. Ještě si počkáme © Warner Bros.

Seriálový Pán prstenů má první fotku a datum premiéry. Ještě si počkáme

Fanoušci díla J.R.R. Tolkiena již dlouhé měsíce vyhlíží cokoli ze světa Pána prstenů, jehož seriálovou podobu chystá Amazon pro svou službu Prime Video. A konečně se dočkali.

Filmové novinky

Ačkoli jsme tak trochu doufali, že by to Pán prstenů mohl stihnout na obrazovky Prime Video ještě letos, bohužel se dočkáme až napřesrok. Amazon totiž s oficiálním koncem natáčení (nyní vstupuje do post-produkce) oznámil datum premiéry, která je nyní stanovena na 2. září... 2022. Ano, jsme více méně jeden rok od premiéry nejočekávanějšího seriálu od Hry o trůny a Amazon očividně dělá vše pro to, aby z Tolkienovy adaptace skutečně byla událost, která mu přihraje desítky milionů předplatitelů. Vypustil totiž i první fotku, která není jen nějakým jalovým pohledem do zákulisí.

Seriálový Pán prstenů má první fotku a datum premiéry. Ještě si počkáme © Amazon Studios

Místo toho dostáváme nádherný obří celek na legendární město Valmar, které by mělo být středobodem celé série. Právě zde na kontinentě Amar totiž sídlí Valar, tedy ty nejmocnější bytosti v historii Středozemě, které stojí za jejím dlouhodobým formováním. Právě odtud pochází mimo jiné Gandalf, Saruman a také Sauron, který by měl postupně zatápět svým souputníkům. Jak totiž víme, příběh se bude odehrávat ve druhém věku Středozemě v době, kdy Sauron kul Prsteny moci a stál za pádem lidského království Númenor. Paradoxně tuto jeho aktivitu ale neuvidíme v první řadě, ta se totiž má bez největšího lotra po Morgothovi obejít, aby fanoušci chtěli víc. Vašemu oku asi neuniklo, že fotografie vypadá jako z filmů Petera Jacksona. A není divu, rozpočet sahající k 500 milionům dávám tvůrcům dost prostoru i pro nádherné trikové záběry. Zdá se tedy, že nás již brzy čeká událost minimálně dekády.

Reklama  840 zobrazení  
Venom 2: Nabušený trailer plný akce odhaluje válku mezi symbionty
Venom 2: Nabušený trailer plný akce odhaluje válku mezi symbionty
02.08.2021 17:00:00 | Filmové novinky

Pokus Sony o rozšíření spider-maního vesmíru bez účasti Spider-Mana pokračuje. A vypadá to na akční nálož s ujetým humorem.

Napněte tětivu! Nejvtipnější Avenger dostane seriál už v listopadu!
Napněte tětivu! Nejvtipnější Avenger dostane seriál už v listopadu!
01.08.2021 16:00:00 | Filmové novinky

Ikonický superhrdina v podání diváky milovaného Jeremyho Rennera se konečně objeví v sólovém projektu. Clint Barton začne svou učednici Kate Bishop zaučovat už v listopadu.

Trikový nadšenec vylepšil efekty Mandaloriana, teď maká v Lucasfilmu
Trikový nadšenec vylepšil efekty Mandaloriana, teď maká v Lucasfilmu
29.07.2021 16:30:00 | Filmové novinky

Získat práci v legendární trikové společnosti Industrial Light and Magic není tak složité, jak se na první pohled může zdát. Stačí mít reference, které lidem v oboru vyráží dech.

Shang-Chi konečně na solar! Nový Avenger řádí v plnotučném traileru
Shang-Chi konečně na solar! Nový Avenger řádí v plnotučném traileru
28.07.2021 18:30:00 | Filmové novinky

Simu Liu a Tony Leung pořádně nakládají v další ukázce na chystanou marvelovku s asijským bijcem!