FB pixel TP pixel
Zemi ovládli mimozemšťané! Nová marvelovka v traileru připomíná paranoidní thrillery © Marvel Studios

Zemi ovládli mimozemšťané! Nová marvelovka v traileru připomíná paranoidní thrillery

Marvel konečně ukázal pořádný trailer na očekávanou seriálovou hitovku Tajná invaze. V ní se Samuel L. Jackson bude muset vypořádat s invazí nebezpečných Skrullů. Naštěstí však hrozbě z vesmíru nebude čelit sám.

11. 9. 2022 17:00 | České novinky

Marvel Studios nehodlá ani v následujících měsících polevit a chystá celou řadu filmových a seriálových projektů. Jedním z nejambicióznějších bude Secret Invasion neboli Tajná invaze, adaptace slavného komiksového eventu, při kterém se zjistilo, že je řada hrdinů mrtvá a nahrazena nelítostnými mimozemskými Skrully. S těmi jsme se setkali už ve flimu Captain Marvel, tehdy ale Marvel provedl nečekaný twist a Skrully ukázal jako oběti a vesmírné uprchlíky. Nyní ale zjistíme, že ne všichni jsou hodní a Nick Fury v podání Samuela L. Jacksona jim bude muset říct, aby vypadli z naší planety. Nebude na to sám. Pomůže mu i Cobie Smulders jako Maria Hill, Ben Mendelsohn jako Talos a také Emilia Clarke, která je nováčkem v superhrdinské franšíze. Sympatickou na Tajné invazi je zatím hlavně atmosféra. Tvůrci jdou totiž očividně po nádechu paranoidních thrillerů, a akce i situace hodně upomínají na nářezy Captain America: Návrat prvního Avengera a Captain America: Občanská válka. Natěšenost je tedy veliká. Premiéra proběhne v příštím roce!

Přidejte se do skupiny Disney+ Česko na Facebooku pro další novinky ze světa Disney.
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Netflix v dubnu přidal 13 českých a slovenských filmů. Nechybí ani klasiky
Netflix v dubnu přidal 13 českých a slovenských filmů. Nechybí ani klasiky
27.04.2022 8:00:00 | České novinky

Netflix i v dubnu pokračuje v přidávání lokálního obsahu a v posledních týdnech zamířil mimo jiné na Slovensko, odkud dorazily novinky i klasiky.

Startuje Studentské kino Divoké devadesátky. Užijte si Kouř a další kulty
Startuje Studentské kino Divoké devadesátky. Užijte si Kouř a další kulty
22.02.2022 10:00:00 | České novinky

Máte rádi retro? Chybí vám VHS kazety, magnetofony anebo DVD? Pokud ano, tak to by vás mohl zajímat cyklus Divoké devadesátky, který startuje v úterý 22. 2. 2022 v 20.30 v Univerzitním kině Scala v Brně.

Nejsledovanější filmy Netflixu: Češi loni zničili řadu netflixovských hitů
Nejsledovanější filmy Netflixu: Češi loni zničili řadu netflixovských hitů
05.01.2022 18:15:00 | České novinky

Češti producenti a tvůrci si mohou gratulovat. V loňském roce jasně prokázali, že je o jejich snímky mezi blockbustery Netflixu nemalý zájem. A nemusí jít pouze o komedie.

Netflix vrací do nabídky 10 českých a dva slovenské filmy
Netflix vrací do nabídky 10 českých a dva slovenské filmy
24.10.2021 16:45:00 | České novinky

Od přidávání prvních českých filmů na Netflix uplynula už taková doba, že některé licence musel streamer dokonce obnovit. Které české filmy jsou nyní znovu na Netflixu dostupné?