FB pixel TP pixel
To není vtip. Nečekané pokračování Borata dorazí už za měsíc online © TMDB

To není vtip. Nečekané pokračování Borata dorazí už za měsíc online

Tak toto nikdo nečekal. Komik Sacha Baron Cohen během pandemie v tajnosti natočil pokračování svého kultovního satirického hitu Borat. A místo kin půjde rovnou online.

Tipy na film 30. 9. 2020 13:00 | Tipy na film

Komik Sacha Baron Cohen se už 16. října objeví na Netflixu jako jedna z hlavních postav očekávané novinky Chicagský tribunál, na říjen si však připravil i jedno speciální překvapení - druhého Borata, který bude distribuovaný online 14 let po vzniku prvního filmu.

Distribuce pokračování se ujal Amazon, který film uvede na své streamovací platformě Prime Video 23. října. Film nás společně s Boratem zavede do různých koutů světa a samozřejmě i do Ameriky, neboť má mít film politický přesah, který je časovaný přesně před letošní prezidentské volby. Cohen natáčel potají s malým štábem během pandemie a při některých situacích musel dokonce nosit neprůstřelnou vestu. Jako když se v roli vydal na sjezd konzervativců ve Washingtonu, kde podněcoval zpívání rasistických textů.

Jelikož první film utržil celosvětově přes 250 milionů dolarů, strhla se mezi streamery o pokračování doslova pranice, kterou vyhrál již zmíněný Amazon. Na filmu se rovněž podílí studio Universal, nicméně práva vlastní výhradně Cohen a díky tomu si mohl zvolit distribuci skrze streamovací služby. Připomeňme, že ačkoli je první Borat kultovní, zároveň získal nominaci na Oscara a Cohen za titulní roli získal svého času Zlatý glóbus.

Reklama  793 zobrazení   54 se líbí
50 nejlepších akčních filmů po roce 2000
50 nejlepších akčních filmů po roce 2000
30.09.2020 | Tipy na film

V naší přehlídce nejlepších akčních filmů jsme tentokráte zavítali do let 2000-2009 a vybrali jsme padesátku těch nejlepších. Je libo čínské historické řežby, Cruisovy akrobatické kousky, či Rambova jatka v Barmě? Podívejte se na žebříček a dejte nám vědět, zda v něm najdete své favority.

10 nejočekávanějších filmů a seriálů v říjnu (nejen) na Netflixu
10 nejočekávanějších filmů a seriálů v říjnu (nejen) na Netflixu
29.09.2020 | Tipy na film

Po nabušeném září nás čeká i velmi příjemně naducaný říjen. Nejenže Netflix vyrukuje s hromadou nových filmů a seriálů, které vypadají, že by mohly zamířit do vod nadprůměru. Svá želízka mají i jeho konkurenti HBO, Apple či Amazon.

12 filmů, které budou od 1. října nově dostupné na Netflixu
12 filmů, které budou od 1. října nově dostupné na Netflixu
28.09.2020 | Tipy na film

Blíží se konec měsíce, což znamená, že Netflix bude pomalu přidávat nově zakoupené filmy do nabídky. Pojďme se podívat na 12 filmů, které už mají svůj vstup na Netflix oznámený.

Dožeňte resty! Těchto 22 filmů a seriálů zmizí na konci září z Netflixu
Dožeňte resty! Těchto 22 filmů a seriálů zmizí na konci září z Netflixu
27.09.2020 | Tipy na film

Blíží se konec září a to znamená jediné - Netflixu chtě nechtě vyprší licence na řadu filmů a seriálů z jeho nabídky. Pojďme se na ně podívat, ať můžete případně dohnat to nejzajímavější, co jste zatím odkládali.