FB pixel TP pixel
Tom Cruise riskuje život na křídlech dvouplošníku. Geniálním videem láká lidi do kin © Paramount Pictures

Tom Cruise riskuje život na křídlech dvouplošníku. Geniálním videem láká lidi do kin

Tom Cruise je borec a také tak trochu blázen a milovník adrenalinu. A taky má vážně hodně rád kino a nebojí se ho propagovat šílenými kousky. Divácky tak v novém videu láká na Mission: Impossible a Top Gun: Maverick při riskantním manévru s dvouplošníkem.

6. 9. 2022 13:00 | Filmové novinky

Tom Cruise je prostě pán. Jeho Top Gun: Maverick je aktuálně pátým nejvýdělečnějším filmem historie v USA a valí si to dál kiny, i když je už na VOD, kde rovněž drtí čísla sledovanosti. A Cruise vůbec nehodlá polevovat. Zatímco se všichni těšíme na Mission: Impossible Odplata - První část, která do kin dorazí 13. července 2023, Cruise točí druhou část a láká publikum do kina na další šílený kousek.

Jak můžete vidět ve videu, Cruise se během natáčení Mission: Impossible pohodlně usadil ke křídlům dvouplošníku, z nichž zdraví diváky, pozdraví se s režisérem filmu Christopherem McQuarriem a poté se kvůli mizejícímu dobrému světlu vrhnou společně střemhlav dolů. Jedná se o další z Cruiseových impozantních kousků, které dokazují jeho lásku ke kaskadéřině a touhu doručit divákům realistický a velkolepý zážitek, který má cenu vidět v kinech. Ostatně úplně stejně tlačil ma maximální realismus u druhého Top Gunu, kvůli němuž si herci prošli i tvrdým výcvikem, který zahrnoval kromě zážitku ve stíhačce i cvičení skutečných úniků ze zaplaveného uzavřeného prostoru. Klobouk dolů před lidmi, jako je Cruise, kteří do tvorby spektáklů dávají vše a divák je pro ně na prvním místě.

Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Žižka se v kinech dlouho neohřeje. Online bude nečekaně brzy
Žižka se v kinech dlouho neohřeje. Online bude nečekaně brzy
05.09.2022 13:00:00 | Filmové novinky

Ambiciózní historický spektákl Jan Žižka již brzy vstoupí kin. Přesto již bylo oznámeno datum vstupu snímku do online světa. A ačkoli má film ambice zlákat do kin statisíce diváků, v setmělých kinosálech bude exkluzivně jen necelé dva měsíce.

Borec z Mumie se změnil v morbidně obézního chudáka. Jeho film sklízí potlesk
Borec z Mumie se změnil v morbidně obézního chudáka. Jeho film sklízí potlesk
04.09.2022 17:00:00 | Filmové novinky

Brendan Fraser patřil koncem 90. let mezi největší hvězdy Hollywoodu a miliony diváků ohromoval i svým vypracovaným břišním svalstvem. Nyní se pro nový film režiséra Darrena Aronofského proměnil ve smutného muže trpícího morbidní obezitou. A podle všeho jde o velkou pecku.

Pán prstenů je totální megahit. Jak si vede při srovnání s Hrou o trůny?
Pán prstenů je totální megahit. Jak si vede při srovnání s Hrou o trůny?
04.09.2022 16:30:00 | Filmové novinky

Amazon poněkud nečekaně zveřejnil výsledky startu seriálu Pán prstenů: Prsteny moci. A jestli jste si mysleli, že novinka streamovací služby Prime Video propadne, pak jste byli na omylu. Jedná se totiž o gigantický úspěch.

Netflix konečně ukázal trailer napínavé minisérie o slavné záchranné akci
Netflix konečně ukázal trailer napínavé minisérie o slavné záchranné akci
04.09.2022 9:00:00 | Filmové novinky

Netflix právě zveřejnil trailer k minisérii Záchranná mise v thajské jeskyni. Po dokumentu na Disney+ a hvězdně obsazeném dramatu od Amazonu, se bude snažit přiblížit známý příběh zaměřením na detailnost a autenticitou.