FB pixel TP pixel
Nové Bratrstvo neohrožených odhalilo úchvatnou úvodní znělku. Emoce z ní doslova prýští © Apple TV+

Nové Bratrstvo neohrožených odhalilo úchvatnou úvodní znělku. Emoce z ní doslova prýští

Za pouhých deset dní bude na Apple TV+ debutovat třetí válečný seriál z produkce Toma Hankse a Stevena Spielberga Vládcové nebes. Na místo dalšího traileru nyní tvůrci odhalili velkolepou úvodní titulkovou znělku, která podobně jako její předchůdkyně dokáže vyvolat silné emoce.

Filmové novinky

Již na konci ledna dorazí na streamovací platformu Apple TV+ očekávaný válečný seriál Vládcové nebes, na němž se jako producenti podíleli Tom Hanks a Steven Spielberg. Válečná epická novinka je proto považována za nástupce legendárního Bratrstva neohrožených z roku 2001 a Pacifiku z roku 2010, na kterých se tyto hollywoodské legendy rovněž spolupodílely. Po dvou vydaných trailerech nyní Apple láká diváky odhalením úvodní titulkové sekvence. Ta je podobně jako předchozí upoutávky plná řvoucích letadel B-17, kinetických leteckých soubojů z druhé světové války a záběrů na zamyšlené a vyděšené vojáky za doprovodu pozvolné patetické orchestrální hudby. Jde tak o titulkovou sekvenci sestavenou podle stejného mustru jako u starších seriálových bratrů.

Seriál se zaměří na osudy bombardovací skupiny, která prováděla útoky nad územím nacistického Německa a čelila ostřelování jeho pozemních jednotek i vzdušných nepřátel. Čekají nás napínavé vzdušné bitvy, ale také boje o poslední zbytky kyslíku a samozřejmě i psychologické dopady na jednotlivé členy, kteří bojovali za to, aby byla Evropa osvobozena od Hitlerova teroru. V hlavních rolích se představí Austin Butler (Elvis), Barry Keoghan (Zelený rytíř) a Ncuti Gatwa (Sexuální výchova). Devítidílná minisérie Vládcové nebes bude na Apple TV+ k vidění od 26. ledna. Na úvod nás čekají dvě epizody, další budou uváděny s týdenními rozestupy každý pátek až do 15. března.

Zdroj: Apple TV+

Nový Temný případ odstartoval skvěle. Trailer láká na další mrazivé epizody
Nový Temný případ odstartoval skvěle. Trailer láká na další mrazivé epizody
16.01.2024 15:35:00 | Filmové novinky

HBO má za sebou premiéru očekávané a hlavně chválené čtvrté řady Temného případu a zatím hlásí výraznou spokojenost. Sledovanost je totiž více než solidní a dá se očekávat, že bude i narůstat. HBO navíc vydalo trailer, který láká na další vývoj děsivého případu z Aljašky.

Sci-fi Kosmonaut z Čech ve fantastickém traileru. Adam Sandler cestuje vesmírem
Sci-fi Kosmonaut z Čech ve fantastickém traileru. Adam Sandler cestuje vesmírem
16.01.2024 14:30:00 | Filmové novinky

Netflix chystá uvedení jednoho z nejambicióznějších projektů letošního roku - sci-fi Kosmonaut z Čech. Adaptace knihy od Jaroslava Kalfaře přichází více než tři roky po prvním oznámení.

Nejlepší gangsterka posledních let ožívá jako seriál. Trailer Netflixu má stylu na rozdávání
Nejlepší gangsterka posledních let ožívá jako seriál. Trailer Netflixu má stylu na rozdávání
15.01.2024 17:50:00 | Filmové novinky

Režisér Guy Ritchie nás před 4 lety královsky bavil v kině parádní gangsterkou Gentlemani a námět to byl natolik skvělý, že se zalíbil i Netflixu. Ten nyní společně s Ritchiem uvede seriálovou odnož, jež představila první trailer. A nepřekvapivě jde o stylovou podívanou.

Statham v nejlepší formě a vykoupení pro režiséra. Nový akčňák o pomstě baví
Statham v nejlepší formě a vykoupení pro režiséra. Nový akčňák o pomstě baví
15.01.2024 16:30:00 | Filmové novinky

O víkendu v USA premiéroval nový akční nářez The Beekeeper s Jasonem Stathamem v hlavní roli. Režisér David Ayer natočil podle kritiků svůj nejlepší film za posledních deset let a na snímku cení fajnové akční scény i ironický nadhled.