FB pixel TP pixel
Jason Momoa jako kultovní Vrána? Na uniklých záběrech vypadá jako zesnulý Brandon Lee © Miramax Films

Jason Momoa jako kultovní Vrána? Na uniklých záběrech vypadá jako zesnulý Brandon Lee

Letos nás čeká další adaptace komiksu Vrána. Reboot celé série se nyní chlubí tváří Billa Skarsgarda. Předtím, než byl Skarsgard do role Erica Dravena obsazen, se však jednalo hned s několika herci. Dlouhodobým kandidátem byl i Jason Momoa, který dokonce natočil testovací záběry k filmu, který měl režírovat Corin Hardy.

Filmové novinky

Chystaný film byl nakonec zrušen měsíc před plánovaným zahájením natáčení kvůli tomu, co bylo nazváno „tvůrčími a finančními neshodami“. K ukončenému natáčení se Momoa vyjádřil zprávou určenou původnímu týmu, fanouškům i autorovi komiksové předlohy. „Čekal jsem osm let, abych ztvárnil roli svých snů. Miluji vás Corine a Sony, ale bohužel budu muset nejspíš čekat dalších osm let. I když to už nebude náš tým, přísahám, že to udělám. Omlouvám se Jamesi O'Barrovi a všem fanouškům, že jsem vás zklamal. Příště se to nestane. Nedokážu zahrát něco, co si ten film nezaslouží. Potřebuje to lásku. Budu připravený, až přijde ta správná chvíle.“

Testovací záběry

Ačkoliv ze zprávy není zcela jasné, co vedlo k ukončení natáčení, je zjevné, že měl Momoa o roli Erica Dravena velký zájem. Momoa testovací záběry natočil už v roce 2016, na dochovaných materiálech se můžete podívat, jak by havajský herec vypadal v roli takřka nesmrtelné bytosti, která se vrací kvůli pomstě. A nutno uznat, že podoba s nešťastně zesnulým Brandonem Lee tu rozhodně je, byť je Momoa mnohem svalnatější, než by role možná potřebovala.

I když verze z roku 2016 nikdy nevznikla, 6. června v našich kinech reboot série skutečně uvidíme. Reakce na první trailer jsou zatím rozporuplné. Až samotné uvedení filmu v kinosálech ukáže, zda lze vůbec očích fanoušků původní film Alexe Proyase překonat. Už jen kvůli smrti Brandona Lee je to ale těžko pravděpodobné.

Zdroj: Twitter / CBR

Apokalyptické sci-fi Fallout v nové ukázce odhaluje zvrácený svět a postavy
Apokalyptické sci-fi Fallout v nové ukázce odhaluje zvrácený svět a postavy
05.04.2024 14:40:00 | Filmové novinky

Už 11. dubna se na obrazovkách streamovací služby Amazon Prime Video objeví všechny díly první řady očekávaného sci-fi seriálu Fallout. Ten nás zavede do alternativní apokalyptické budoucnosti po jaderném holokaustu.

Brutální akční jatka berou dech v necenzurovaném traileru. Pomstu zažijí i česká kina
Brutální akční jatka berou dech v necenzurovaném traileru. Pomstu zažijí i česká kina
05.04.2024 14:00:00 | Filmové novinky

Již za necelé tři týdny vstoupí do kin stylová akční podívaná Boy Kills World s Billem Skarsgardem v hlavní roli. Nová upoutávka naplno odhaluje, že se můžeme těšit na nestřídmou akční jízdu s pestrým vizuálem, potoky krve a úchvatnou choreografií.

Nejbohatšími celebritami světa jsou hollywoodští režiséři. Spielberga trumfl nejlepší kamarád
Nejbohatšími celebritami světa jsou hollywoodští režiséři. Spielberga trumfl nejlepší kamarád
05.04.2024 13:30:00 | Filmové novinky

Seznam světových miliardářů sestavený magazínem Forbes pro rok 2024 přivítal nová jména z řad bavičů a umělců, jako jsou zpěvačka Taylor Swift či televizní magnát Dick Wolf. Žebříčku celebrit ale stále neochvějně vládnou hollywoodské režisérské legendy.

Matrix 5 potvrzen, nepůjde o restart. Wachowské nahradí čerstvá krev
Matrix 5 potvrzen, nepůjde o restart. Wachowské nahradí čerstvá krev
03.04.2024 19:45:00 | Filmové novinky

Čtvrtý film ze série Matrix sice v kinech viděl málokdo, studio Warner Bros. se však nevzdává a chystá pátý díl, který naváže na původní dílo sourozenců Wachowských. Nemá jít o restart série, ale o rozšíření stávajícího vesmíru revoluční sci-fi.