FB pixel TP pixel
Prima zařízla další propadák. Kvůli novince z Netflixu překope program © FTV Prima

Prima zařízla další propadák. Kvůli novince z Netflixu překope program

Televizi Prima došla trpělivost s dalším neúspěšným projektem a definitivně tak potvrzuje katastrofální jarní nabídku, v níž televizi vyšlo snad jen nasazení premiérových epizod seriálu Polda. Prima v uplynulých týdnech neúspěšně nasadila reality show se Zdeňkem Pohlreichem Česko na grilu, pohořela i se Lží na pláži a neuspěla ani s převzatým formátem z Netflixu.

České novinky

Měl to být velký jarní hit a minimálně pilotní díl dával Primě naději. Seriál Vytoč mého agenta startoval na Primě v neděli 24. března, dříve byl uvedený na platformě Prima+. Při premiéře úvodní epizody seriál zaujal téměř 700 000 diváků, brzy však začal ztrácet půdu pod nohama, čemuž napomohl razantní nástup seriálového hitu Iveta na TV Nova. Sledovanost seriálu postupně klesla na 200 000 diváků, přičemž poslední ránu seriálu uštědřil tuto neděli výtečný výkon novinky České televize Vedlejší produkt.

Rychle odvysílat a pryč

Kriminální drama Vedlejší produkt od režiséra Petera Bebjaka zaujalo v neděli večer více než milion diváků, čímž se stalo jedničkou večera. Iveta klesla na druhou příčku, stále ale zaujala téměř 800 000 diváků. Seriál Vytoč mého agenta se naopak propadl ještě výrazněji a dokonce vypadl z žebříčku sledovanosti, který pravidelně zveřejňuje server Mediaguru. Nejúspěšnějším pořadem večera byl pro Primu pořad Zločiny z vřesovišť, který na Prima Krimi dosáhl 170 000 diváků. Prima nyní urychluje odvysílání Vytoč mého agenta, když poslední dvě epizody odvysílá po sobě již další neděli ve 20:15, ruší se tudíž repríza seriálu Temný kraj. Od neděle 12. května Prima raději vsadí na filmy Řekni to psem, Zakleté pírko a Gump - pes, který naučil lidi žít.

Pro Primu jde o několikátý programový průšvih v řadě. Dříve byl ze soboty večer odsunut i neúspěšný projekt Česko na grilu se Zdeňkem Pohlreichem. Ten nyní běží v pondělí večer a jeho sledovanost je v konkurenci Stínů v mlze a Specialistů rovněž mrzká. Selháním je i projekt Lež na pláži, který běží v pondělí po 20. hodině.

Zdroj: Mediaguru / FTV Prima

Nová kriminálka s Hofmannem dorazila Primu. Chválená novinka zasáhla i Novu
Nová kriminálka s Hofmannem dorazila Primu. Chválená novinka zasáhla i Novu
29.04.2024 12:00:00 | České novinky

Další tvrdý direkt zažila v neděli večer televize Prima. Té se v závěru týdne nedařilo od chvíle, kdy konkurenční Nova nasadila hitový seriál Iveta. Nyní však přichází s trumfem i Česká televize, která v hlavním vysílacím čase nahradila seriál To se vysvětlí, soudruzi další trefou do černého.

Zářez Pohlreicha odrazil Primu ode dna. Jde o Pyrrhovo vítězství, není se čím chlubit
Zářez Pohlreicha odrazil Primu ode dna. Jde o Pyrrhovo vítězství, není se čím chlubit
21.04.2024 13:45:00 | České novinky

Televize Prima musela začátkem týdne řešit špatnou sledovanost pořadu Česko na grilu. Nakonec se rozhodla titul se Zdeňkem Pohlreichem přesunout až na pondělní večer a sobotu věnovat reprízám seriálu Polda. Televize se díky tomu odrazila ode dna sledovanosti, sobotní večer je však tzv. Pyrrhovým vítězstvím.

Prima zařízla Pohlreicha. Mění program, propadák nahradí kriminálka
Prima zařízla Pohlreicha. Mění program, propadák nahradí kriminálka
16.04.2024 15:10:00 | České novinky

Televize Prima konečně zasáhla a mění sobotní program, který dosud stavěl na reality show Česko na grilu se Zdeňkem Pohlreichem. Hrubě neuspokojivá sledovanost způsobila změny v programové nabídce, kdy místo Pohlreicha naskočí osvědčená kriminálka.

Katastrofální neděle na Primě: Se seriálovým propadákem zametli kovbojové a málem i hokejistky
Katastrofální neděle na Primě: Se seriálovým propadákem zametli kovbojové a málem i hokejistky
15.04.2024 16:51:00 | České novinky

Víkendová nabídka televize Prima je skutečně v kritickém stavu. Dokazují to aktuální čísla sledovanosti, v nichž se nabídka ze Strašnic propadá čím dál hlouběji na dno zájmu diváků. A zatím se zdá, že světlo na konci tunelu je v nedohlednu.