FB pixel TP pixel
DiCapriův životní výkon bude online za pár šupů. Apple odhalil datum premiéry © Apple TV+

DiCapriův životní výkon bude online za pár šupů. Apple odhalil datum premiéry

Téměř tři dlouhé měsíce si museli fanoušci Martina Scorseseho a Leonarda DiCapria počkat, než se dočkají jejich nové historické spolupráce online na mateřské službě Apple TV+. Ta konečně oznámila datum uvedení snímku Zabijáci rozkvetlého měsíce, který se objeví v rámci předplatného do poloviny ledna.

Filmové novinky 5. 1. 2024 14:10 | Filmové novinky

Studio Paramount Pictures uvedlo ve spolupráci s Apple TV+ snímek Zabijáci rozkvetlého měsíce do českých kin již 19. října a byla z toho událost, která se objevuje snad v každém žebříčku nejlepších filmů roku a také ve vztahu k blížícím se Oscarům. Šanci na sošky má nejen režisér Martin Scorsese, ale především Leonardo DiCaprio, který diváky i kritiky uchvátil svým houževnatým výkonem, který si nechal napsat doslova na tělo. Mnohé recenze DiCapriův výkon považují dokonce za dosud životní, přičemž ti, kteří snímek dosud míjeli, si ho nyní budou moci dopřát za výhodnou cenu předplatného služby Apple TV+.

Zde bude film od 12. ledna dostupný v rámci měsíční sazby 199 Kč, do které samozřejmě spadá i spousta dalších snímků či seriálů. Pokud byste si předplatné 12. ledna zaplatili, určitě by vám do něj spadly i úvodní epizody očekávané nástavby Bratrstva neohrožených Vládcové nebes a samozřejmě byste mohli nakoukat také seriál Monarch: Odkaz monster. Dostupná je ale i nová řada špionážní pecky Mimo systém, nové díly sci-fi For All Mankind a vždycky se hodí opáčko Teda Lassa. Jen Scottova historického spektáklu Napoleon se zatím nedočkáte. Na základě této zkušenosti bychom se ho však měli dočkat v polovině února. Něco nám ale říká, že to bude až po 12. dni v měsíci, aby předplatné mnoha zákazníkům vypršelo a museli ho kvůli francouzskému vojevůdci obnovit.

O Zabijácích rozkvetlého měsíce toho bylo v posledních měsících napsáno mnoho. Nícméně shrňme si to zásadní. Hlavním protagonistou je Ernest Burkhart v podání Leonarda DiCapria. Ten je synovcem místního rančera (Robert De Niro) a má za ženu členku indiánského kmene, který začne být za záhadných okolností vyvražďován. Jesse Plemons ztvárnil vyšetřovatele FBI, který má případ vražd na starosti. Zajímavostí je, že DiCaprio měl původně hrát právě postavu Plemonsova federálního agenta, scénář byl však na jeho žádost pozměněn kvůli tomu, že DiCapriovi herecky více imponovala Ernestova ambivalence. Změny ve scénáři však byly k užitku a výsledkem je snímek chválený prakticky po všech stránkách. Kritiku si vysloužila jen kolosální délka 206 minut, která je pro některé diváky až únavná. Na druhou stranu, při sledování doma si můžete dát kdykoli pauzu.

Zdroj: TVLine

 10 043 zobrazení   188 se líbí
Unesli ji a pak bylo všechno jinak. Trailer nové krimi Netflixu láká na neuvěřitelný příběh
Unesli ji a pak bylo všechno jinak. Trailer nové krimi Netflixu láká na neuvěřitelný příběh
05.01.2024 12:00:00 | Filmové novinky

Netflix právě vydal trailer k nové dokusérii zkoumající znepokojující příběh, kterému se mnozí zdráhají uvěřit. Dokument American Nightmare se zabývá případem známým jako „Zmizelá“, protože jeho průběh v počátku připomínal populární román Gillian Flynn o falešném únosu. Nakonec bylo všechno jinak.

Chci zpátky dvě hodiny života: Fitness instruktorka strhala Nolanovu sci-fi, video je virálním hitem
Chci zpátky dvě hodiny života: Fitness instruktorka strhala Nolanovu sci-fi, video je virálním hitem
05.01.2024 11:30:00 | Filmové novinky

Vtipnější video dnes rozhodně neuvidíte. Christopher Nolan během děkovné řeči při přebírání ceny od newyorských kritiků přiznal, že byl zaskočen, když během jízdy na svém kole Peloton slyšel instruktorku hanět jeden z jeho filmů. A protože na internetu se rozhodně nic neztratí, fanoušci záhy objevili inkriminované video, které se začalo obratem šířit éterem.

Česká komedie roku potvrzena: Brilantní veselohra uchvátila kritiky, zaujalo i historické drama
Česká komedie roku potvrzena: Brilantní veselohra uchvátila kritiky, zaujalo i historické drama
04.01.2024 11:20:00 | Filmové novinky

Ceny české filmové kritiky oznámily nominace pro nejlepší nejlepší snímky loňského roku. Nejvíce nominací získala komedie Přišla v noci, zaujal však i nový rodinný animák Tonda, Slávka a kouzelné světlo nebo historické drama Úsvit.

Nejlepší kriminálka dekády se vrací ve skvělé formě. Recenze jsou naprosto nadšené
Nejlepší kriminálka dekády se vrací ve skvělé formě. Recenze jsou naprosto nadšené
03.01.2024 14:30:00 | Filmové novinky

Zdánlivě nemožné se stává skutkem a nová verze seriálového fenoménu Temný případ se podle recenzentů prakticky dorovná původní řadě od scenáristy Nica Pizzolatta. Ten tentokrát za novou řadou již nestojí, producentka a showrunnerka Issa López však podle kritiků odvedla fantastickou práci.