FB pixel TP pixel
Kultovní sci-fi seriál Ztraceni míří na Netflix. S dabingem však nebude © ABC

Kultovní sci-fi seriál Ztraceni míří na Netflix. S dabingem však nebude

Jsou to více než dva roky od chvíle, kdy se kultovní sci-fi Ztraceni objevila v kompletní podobě na Disney Plus. Dlouho se zdálo, že se seriál od ABC nikam jinam nepodívá, jenže změny ve streamovacích válkách nakonec umožnily Netflixu seriál pořídit. Bude to hit?

Filmové novinky 6. 8. 2024 16:00 | Filmové novinky

Pokud bychom měli vybrat jeden seriál, který se po roce 2000 razantně zapsal do popkultury a ovlivnil miliony diváků po celém světě, pak by jím byl rozhodně fenomén Ztraceni. Dnes již naprostá klasika z roku 2004, která vydržela na obrazovkách 6 řad a za kterou stál jako producent J.J. Abrams, sice řadu lidí s každou další řadou odrazovala, dodnes má ale armádu zastánců a první dvě řady patří nehledě na kontroverzní finále mezi to nejlepší a nejnapínavější, co se na obrazovkách mezi roky 2004–2010 objevilo.

Už více než dva roky navíc nemusíte přehrávat seriál z DVD či ilegálních zdrojů. Seriál je totiž kompletně dostupný na platformě Disney Plus. Tam dorazil v červnu roku 2022 a nabídl 120 epizod s českými titulky. Zklamáním byl nicméně dabing, ten totiž obsahovalo pouze 16 epizod a dodnes situace není o moc lepší. Dabing najdete jen u 17 epizod závěrečné řady. Ostatní řady na vás česky nepromluví. A jelikož právě od Disneyho si nyní Netflix práva pořídil, je více než jasné, že i na platformě rudého „N“ si budete muset vystačit s českým textem ve spodku obrazu.

Ztraceni dorazí na Netflix již 15. srpna a zřejmě je jen otázkou času, než se Netflix odhodlá k nakoupení dalších kultovních seriálů od konkurence. Ostatně jak ukazují jeho dlouhodobé statistiky, licence titulů jako Pacifik, Bratrstvo neohrožených, Hráči nebo Sex ve městě rozhodně dávají smysl a diváky baví. Ztraceni dorazí do Česka se zpožděním vůči USA. V zámoří je seriál na Netflixu dostupný již od 1. července 2024.

Zdroj: Netflix / FlixPatrol

Konec Rodu draka potvrzen. Sledovanost klesla, poslední řady budou zřejmě opět kratší
Konec Rodu draka potvrzen. Sledovanost klesla, poslední řady budou zřejmě opět kratší
06.08.2024 13:30:00 | Filmové novinky

Tvůrce a scenárista seriálu Rod Draka Ryan Condal během tiskové konference v pondělí 5. srpna oznámil, že první realizovaný prequel Hry o trůny poběží ještě dvě další řady a událostmi té čtvrté pak definitivně skončí. Zároveň poskytl informace o tom, v jakém stavu se aktuálně nachází produkce následující třetí řady fantasy seriálu.

První záběry z nové Hry o trůny! Podívejte se na Rytíře sedmi království
První záběry z nové Hry o trůny! Podívejte se na Rytíře sedmi království
05.08.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Hra o trůny se brzy dočká dalšího prequelu, který nese název Rytíř sedmi království. Natáčení začalo relativně nedávno v irském Belfastu a Max se po prvních fotkách pochlubil i prvními záběry v pohybu. Seriál dorazí příští rok.

První záběry z The Last of Us 2 jsou tady! HBO odhaluje největší hity příštího roku
První záběry z The Last of Us 2 jsou tady! HBO odhaluje největší hity příštího roku
05.08.2024 15:40:00 | Filmové novinky

Streamovací platforma Max právě představila obsahově hutný trailer, který láká na největší hity nadcházející sezony 2024-2025. Představí se nejočekávanější novinky včetně Tučnáka, nového prequelu Hry o trůny a zároveň uvidíme nové záběry z druhé řady The Last of Us.

Nejhorší sci-fi Netflixu prorazila nové dno. Necenzurovaná vize sklízí posměch a nikoho nezajímá
Nejhorší sci-fi Netflixu prorazila nové dno. Necenzurovaná vize sklízí posměch a nikoho nezajímá
04.08.2024 15:00:00 | Filmové novinky

Režisér Zack Snyder sliboval, že jeho necenzurovaná vize sci-fi variace na Sedm statečných doručí úplně jiný zážitek a velkolepou zábavu, která převrátí názory na ságu Rebel Moon úplně naruby. Jenže kritici jeho snahu přirovnávají k přerovnávání židlí na Titanicu.