FB pixel TP pixel
Prima zařízla Pohlreicha. Mění program, propadák nahradí kriminálka © FTV Prima

Prima zařízla Pohlreicha. Mění program, propadák nahradí kriminálka

Televize Prima konečně zasáhla a mění sobotní program, který dosud stavěl na reality show Česko na grilu se Zdeňkem Pohlreichem. Hrubě neuspokojivá sledovanost způsobila změny v programové nabídce, kdy místo Pohlreicha naskočí osvědčená kriminálka.

České novinky

Dalo se to očekávat již minimálně dva týdny. Reality show Česko na grilu měla být velkým jarním trumfem televize Prima. Jenže sázka na Zdeňka Pohlreicha a dramaturgicky velmi slabý pořad nevyšla a sledovanost týden co týden klesala. Novinka začínala se 333 tisíci diváky, uplynulou sobotu však zaujala už jen 151 tisíc sledujících, což je na vysílání po 20. hodině zkrátka málo. Programové oddělení tudíž zareagovalo a neúspěšný pořad ze soboty odstraňuje. Nově ho diváci uvidí v pondělí ve 21:25, tedy po jiném primáckém propadáku Lež na pláži.

Pondělí večer je pro Primu oblíbeným místem, kam uvrtává neúspěšné tituly. V minulosti sem přesunula i vysmívaný seriál Eliška a Damián. Pro Pohlreicha a nadšence do grilování bude těžké se po 21. hodině prosadit. Půjdou totiž proti druhé epizodě Specialistů a také proti Reportérům ČT, kteří v pondělí 15. dubna zaujali půl miiionu diváků.

Volný sobotní slot Prima vyplní vcelku jednoduše tak, že vsadí na reprízy kriminálního seriálu Polda. Reprízy 5. řady byly plánované již na tuto středu, 17. dubna. Jednu epizodu tak diváci dostanou v polovině týdne, další pak v sobotu. David Matásek se pokusí se svými staršími případy postavit hitovému Superlovu na Nově a také oblíbeným Zázrakům přírody na České televizi. Sledovanost asi nebude zrovna žhavá, stále se však dá předpokládat, že bude vyšší než v případě neúspěšné televizní grilovačky.

Zdroj: Mediaguru / FTV Prima

Katastrofální neděle na Primě: Se seriálovým propadákem zametli kovbojové a málem i hokejistky
Katastrofální neděle na Primě: Se seriálovým propadákem zametli kovbojové a málem i hokejistky
15.04.2024 16:51:00 | České novinky

Víkendová nabídka televize Prima je skutečně v kritickém stavu. Dokazují to aktuální čísla sledovanosti, v nichž se nabídka ze Strašnic propadá čím dál hlouběji na dno zájmu diváků. A zatím se zdá, že světlo na konci tunelu je v nedohlednu.

Pohlreich na Primě prorazil dno. Diváky nezajímá, zazářil Gott
Pohlreich na Primě prorazil dno. Diváky nezajímá, zazářil Gott
14.04.2024 13:00:00 | České novinky

Nemožné se stává skutečností a nová kulinářská show se Zdeňkem Pohlreichem je s každým dalším týdnem ještě větším propadákem. Česko na grilu začalo s tragickou sledovaností, nyní je však množství diváků natolik bídné, že lze bez ostychu mluvit o ostudě.

Drtivý konec Matáskova Poldy. Konkurenci zničil, Prima nemá náhradu
Drtivý konec Matáskova Poldy. Konkurenci zničil, Prima nemá náhradu
11.04.2024 13:40:00 | České novinky

Drtivá jízda primáckého seriálu Polda ve středu 10. dubna definitivně skončila s odvysíláním závěrečného dílu šesté řady. Divácky nesmírně oblíbená kriminálka s drsňákem Davidem Matáskem zaujala i tentokrát přes milion diváků. Čím chce Prima bavit dál?

Tvrdá facka Primě: Pondělní sledovanost je hrůzná, padli i neporazitelní Specialisté
Tvrdá facka Primě: Pondělní sledovanost je hrůzná, padli i neporazitelní Specialisté
09.04.2024 12:00:00 | České novinky

Tak dlouho se televize Prima v pondělí večer nepoučila ohledně nasazování novinek, až jí musela ukázat cestu Česká televize a překonat očekávání. Podařilo se jí totiž porazit dlouhodobou jedničku večera v podobě Specialistů na Nově. Stačilo přitom neexperimentovat s tituly pro mladší publikum a vsadit na ověřenou kartu.