FB pixel TP pixel
Netflix láká v traileru na největší dubnové hity. Ve výběru jsou poprvé i Češi © Netflix

Netflix láká v traileru na největší dubnové hity. Ve výběru jsou poprvé i Češi

Netflix ve své pravidelné upoutávce láká na své největší dubnové hity. Streamer do klipu zařadil dvě české komedie, pokračování epické sci-fi, nové drama od tvůrce Koruny nebo čerstvou adaptaci slavného thrilleru.

Filmové novinky

Máme začátek dubna, což znamená, že se Netflix vytasil s pravidelnou upoutávkou lákající na největší hity měsíce. Tentokrát si streamovací obr vybral šest titulů, kterými se pokusí zaujmout jak stávající předplatitele, tak přilákat nové zákazníky. Hned 4. dubna se můžeme těšit na psychologický thriller Ripley, který je novou seriálovou adaptací slavného románu Talentovaný pan Ripley od Patricie Highsmith. V osmi epizodách budeme sledovat Toma Ripleyho, který se zaplete do sítě lží a vražd, když se snaží zapadnout do společnosti bohaté smetánky. Po slavné filmové adaptaci z roku 1999 s Mattem Damonem si hlavní roli Ripleyho vyzkouší nadaný Andrew Scott, showrunnerem je pak renomovaný scenárista Steven Zaillian (Jedna noc).

5. dubna dorazí životopisné drama autora Koruny Rozhovor dekády s Gillian Anderson v hlavní roli, který prozkoumá zákulisí kontroverzního rozhovoru a ukazuje, jak se novinářkám z pořadu Newsnight podařilo vyzpovídat prince Andrewa a přimět jej k přiznání o jeho spojení s Jeffreym Epsteinem. 17. dubna dorazí česká komedie Jana Prušinovského Grand Prix o dvou bratrancích, milovnících Formule 1, jejichž život se převrátí naruby, když jeden z nich vyhraje lístky na závod v Barceloně. 19. dubna si bude chtít napravit reputaci Zack Snyder s druhým dílem jeho epické sci-fi Rebel Moon, která nese podtitul Jizvonoška.

25. dubna nám pomůže zkrátit čekání na druhou řadu Sandmana jeho seriálový spin-off Mrtví mladí detektivové. Duchařské krimi slibuje vizuálně působivou jízdu, britský humor a sympatickou ústřední dvojici. Ve stejný den dorazí i česká komedie Ženy a život sledující Elišku a její volnomyšlenkářskou sestru Ilonu, které se pokoušejí vybudovat rodinný podnik, přičemž Eliška zároveň čelí problémům ve vztahu. V hlavních rolích uvidíme Evu Burešovou, Jakuba Koháka, Jiřího Lábuse či Veroniku Freimanovou. Do klipu, který poprvé oficiálně poutá nejen na originály Netflixu, ale i na akviziční tituly, se nevešla zpráva o zkompletování dystopické série Hunger Games posledním dílem s podtitulem Balada o ptácích a hadech, kompletní sci-fi trilogie Labyrint, filmová verze nyní trendujícího seriálu Netflixu Jeden den s Anne Hathaway či sci-fi horor Jordana Peela Nene.

Zdroj: Netflix

Největší peklo Primy od Elišky a Damiána. Lež na pláži je zasloužený propadák
Největší peklo Primy od Elišky a Damiána. Lež na pláži je zasloužený propadák
02.04.2024 11:40:00 | Filmové novinky

Televize Prima zahájila jarní sezónu vysloveně katastrofálně. Po propadácích Česko na grilu a Vytoč mého agenta, které masivně ztrácí diváky, odstartoval bídně i nový seriál zaměřený na mladší publikum Lež na pláži. Ten tak navazuje na neúspěch Zalez do spacáku s Tomášem Klusem. Seriálu samozřejmě vůbec nepomáhá strašlivá nekvalita scénáře, mdlá režie, mizerní herci a zápletka, vedle které byl seriál Eliška a Damián skvělou zábavou.

Opice vládnou světu a loví lidi. Nový trailer Planety opic odhaluje velkolepou apokalypsu
Opice vládnou světu a loví lidi. Nový trailer Planety opic odhaluje velkolepou apokalypsu
01.04.2024 17:10:00 | Filmové novinky

Už 9. května se podívá do kin nový snímek ze série Planeta opic, který má ambice odstartovat celou trilogii navazující na příběh prvního inteligentního primáta Caesara. Projekt režiséra Wese Balla nyní dostal exkluzivní IMAX trailer, který odhaluje napínavý lov lidí.

Henry Cavill je skutečným hrdinou. Hereckého kolegu zachránil před utonutím
Henry Cavill je skutečným hrdinou. Hereckého kolegu zachránil před utonutím
29.03.2024 11:20:00 | Filmové novinky

Henry Cavill je hrdinou nejen ve fikčních světech, ale i v reálném životě. Při natáčení dobové špionážní novinky The Ministry of Ungentlemanly Warfare zachránil svého hereckého kolegu před možným utonutím.

Jeremy Renner znovu v akci. V traileru Starosty Kingstownu bojuje s mafií
Jeremy Renner znovu v akci. V traileru Starosty Kingstownu bojuje s mafií
28.03.2024 18:00:00 | Filmové novinky

Přesně rok a půl po zranění sněžným pluhem se herec Jeremy Renner vrátí na televizní obrazovky v jedné ze svých největších rolí. V seriálu Starosta Kingstownu bude opět zápolit s mafií, aby udržel křehký mír na ulicích svého města.