FB pixel TP pixel
Nejchválenější sci-fi současnosti je zpět. V traileru se opět hraje s lidským mozkem © Apple TV+

Nejchválenější sci-fi současnosti je zpět. V traileru se opět hraje s lidským mozkem

Hrátky s lidským mozkem a pamětí lidstvo fascinují odnepaměti a dokonale toto téma využívá i seriál Odloučení na Apple TV+. Ten nyní představil upoutávku na druhou řadu, která slibuje stejně povedenou zábavu jako ve své premiérové řadě, která uchvátila kritiky i diváky po celém světě.

Filmové novinky 23. 10. 2024 16:20 | Filmové novinky

Jeden z nejočekávanějších seriálů Apple TV+, mysteriózní sci-fi Odloučení, se vrací na obrazovky v podobě druhé řady. K premiéře dojde již za tři měsíce, Apple totiž stanovil premiéru na 17. ledna příštího roku. Opět budeme sledovat příběh Marka Scouta (Adam Scott), který vede tým v Lumon Industries, jehož zaměstnanci podstoupili speciální zákrok rozdělující paměť na jejich pracovní a osobní část. Odvážný experiment je revoluční ve snaze dosáhnout rovnováhy mezi prací a běžným životem, jenže jak Mark brzy zjišťuje, podobně prostá řešení s sebou nesou i řadu záhad, nedořešení a také nebezpečí, když si s tenkou hranicí paměti začnete hrát. A druhá řada tyto hrátky ještě více prohloubí, což samozřejmě nebude každému po chuti.

V druhé řadě seriálu se vrací také další klíčoví účastníci. Kromě Adama Scotta se objeví Britt Lower, Tramell Tillman, Zach Cherry, Jen Tullock, Michael Chernus, Dichen Lachman, John Turturro, Christopher Walken či Patricia Arquette. Nově se navíc diváci mohou těšit na Sarah Bock. Druhá řada nabídne celkem 10 epizod a polovinu z nich zrežíruje Ben Stiller.

Připomeňme rovněž, že Odloučení je považováno za nejchválenější sci-fi posledních let s luxusním hodnocením na Rotten Tomatoes v podobě 97 procent pozitivních reakcí při průměru 8,4 bodu s 10. Nadšení ale nebyli jen kritici. Seriál se na serveru líbí i 88 procentům diváků s průměrným hodnocením 4,3 bodů z 5.

Zdroj: Apple TV+

 11 855 zobrazení   64 se líbí
Nový akční nářez v parádním traileru. Dělají na něm nejlepší kaskadéři v oboru
Nový akční nářez v parádním traileru. Dělají na něm nejlepší kaskadéři v oboru
23.10.2024 14:45:00 | Filmové novinky

Ke Huy Quan, držitel Oscara za snímek Všechno, všude, najednou, se vrací na filmová plátna v roli realitního makléře s temnou minulostí ve filmu Láska bolí. Trailer k akčnímu thrilleru slibuje intenzivní akci, propracované choreografie a napínavé zvraty.

Zaklínač po Geraltovi přijde i o Vesemira. Herec už nemá zájem
Zaklínač po Geraltovi přijde i o Vesemira. Herec už nemá zájem
23.10.2024 14:00:00 | Filmové novinky

Seriál Zaklínač čeká hledání náhrady pro další důležitou postavu, o níž její představitel už nadále nemá zájem. Po Henry Cavillovi, který dal sbohem Geraltovi, se nyní rozhodl do další řady již nenaskočit ani představitel druhého legendárního zaklínače z pera Szapkowského, jeho mentora Vesemira.

Netflix slaví nový globální hit díky krvavému akčňáku. HBO vládne mysteriózní drama
Netflix slaví nový globální hit díky krvavému akčňáku. HBO vládne mysteriózní drama
22.10.2024 15:40:00 | Filmové novinky

Streamovací služby Netflix a (HBO) Max se mohou pochlubit novými úspěšnými tituly. Zatímco první jmenovaná platforma oslavuje globální úspěch díky krvavé akční řežbě, Max se může pochlubit novým mysteriózním dramatem, za nímž stojí mimo jiné M. Night Shyamalan.

Nový Daredevil má datum premiéry. Konkurence odstartuje dřív a má brutální trailer
Nový Daredevil má datum premiéry. Konkurence odstartuje dřív a má brutální trailer
22.10.2024 14:40:00 | Filmové novinky

Probíhající Comic Con v New Yorku nabídl celou řadu panelů věnujících se novým komiksovým projektům. Na jednom se třeba Tom Hardy konečně potkal s tvůrcem Venoma Toddem McFarlanem. My se ale podívejme, jaké novinky přinesli vrchní tvůrci marvelovek i konkurenčního DC.