FB pixel TP pixel
Zaklínač po Geraltovi přijde i o Vesemira. Herec už nemá zájem © Netflix

Zaklínač po Geraltovi přijde i o Vesemira. Herec už nemá zájem

Seriál Zaklínač čeká hledání náhrady pro další důležitou postavu, o níž její představitel už nadále nemá zájem. Po Henry Cavillovi, který dal sbohem Geraltovi, se nyní rozhodl do další řady již nenaskočit ani představitel druhého legendárního zaklínače z pera Szapkowského, jeho mentora Vesemira.

Filmové novinky 23. 10. 2024 14:00 | Filmové novinky

Vše stále více nasvědčuje tomu, že se Netflixu jeho původně zamýšlené fantasy veledílo Zaklínač pomalu a jistě drolí pod rukami. Není proto divu, že streamovací služba chce poslední dvě řady své adaptace slavných knih o námezdním lovci monster dotočit co nejrychleji, aby už od seriálu měla klid. Čtvrtá a pátá řada přitom představí nejen zcela nového Geralta, ale také Vesemira, jehož představitel už o seriál taktéž ztratil zájem.

Vesemir hlásí odchod

Dánský herec Kim Bodnia (Dívka a moře) se rozhodl roli Geraltova mentora i otcovské figury opustit jednoduše proto, že má na stole mnohem lepší nabídky. A lze předpokládat, že ani jemu neúspěch, který Zaklínač sklidil u fanoušků, zcela neunikl. Hercův mluvčí dle Radio Times ve svém vyjádření vysvětlil, že Bodnia se raději nechal zlákat možností zahrát si po boku Brada Pitta ve snímku F1, který vzniká pro Apple TV+.

„Kim už se jako Vesemir nevrátí, jelikož jeho další natáčení kolidují s rozvrhem natáčení 4. řady Zaklínače pro Netflix,“ uvedl mluvčí s tím, že oba projekty se původně měly minout, ale loňská stávka scenáristů v Hollywoodu vše zkomplikovala. Jak navíc nedávno potvrdil nový představitel Geralta Liam Hemsworth, poslední dvě řady Zaklínače chce Netflix natočit extrémně rychle, což jen umocňuje dojem, že streamovací gigant už nad Bílým vlkem minimálně v hrané formě zřejmě zlomil hůl. Poslední nadějí se tak zdá být jeho animovaná podoba, s kterou bychom se měli příště potkat 11. února 2025, kdy dorazí film Zaklínač: Sirény propasti.

Zdroj: Radio Times

Reklama  8 186 zobrazení   254 se líbí
Netflix slaví nový globální hit díky krvavému akčňáku. HBO vládne mysteriózní drama
Netflix slaví nový globální hit díky krvavému akčňáku. HBO vládne mysteriózní drama
22.10.2024 15:40:00 | Filmové novinky

Streamovací služby Netflix a (HBO) Max se mohou pochlubit novými úspěšnými tituly. Zatímco první jmenovaná platforma oslavuje globální úspěch díky krvavé akční řežbě, Max se může pochlubit novým mysteriózním dramatem, za nímž stojí mimo jiné M. Night Shyamalan.

Nový Daredevil má datum premiéry. Konkurence odstartuje dřív a má brutální trailer
Nový Daredevil má datum premiéry. Konkurence odstartuje dřív a má brutální trailer
22.10.2024 14:40:00 | Filmové novinky

Probíhající Comic Con v New Yorku nabídl celou řadu panelů věnujících se novým komiksovým projektům. Na jednom se třeba Tom Hardy konečně potkal s tvůrcem Venoma Toddem McFarlanem. My se ale podívejme, jaké novinky přinesli vrchní tvůrci marvelovek i konkurenčního DC.

Venom 3 je absolutně šílený a velkolepý. Kritici neskrývají šok ze zábavné stupidity
Venom 3 je absolutně šílený a velkolepý. Kritici neskrývají šok ze zábavné stupidity
22.10.2024 13:00:00 | Filmové novinky

Už tento čtvrtek vtrhne do kin závěr trilogie o antihrdinovi Venomovi a jeho lidském souputníkovi Eddiem Brockovi. Herec Tom Hardy se s rolí loučí v bláznivém akčňáku, který je stejně hloupý jako zábavný.

Evropská Hra o trůny ve velkolepém traileru. Na historickém seriálu se pracovalo 10 let
Evropská Hra o trůny ve velkolepém traileru. Na historickém seriálu se pracovalo 10 let
22.10.2024 12:20:00 | Filmové novinky

V Cannes si odbyl světovou premiéru výpravný historický seriál Rise of the Raven. Evropský koprodukční projekt, který vznikal 10 let, sleduje životní cestu velitele uherské armády Jana Hunyadiho, který se postavil osmanské hrozbě. Trailer slibuje mocenské intriky, romanci i velkolepé kruté bitvy.