FB pixel TP pixel
Nový Zaklínač od Netflixu potěší fanoušky her. První ukázka se vrací i k Sapkowskému © Netflix

Nový Zaklínač od Netflixu potěší fanoušky her. První ukázka se vrací i k Sapkowskému

Fanoušci Zaklínače konečně od Netflixu dostali termín, kdy se dočkají animovaného titulu Zaklínač: Sirény z hlubin, který vzniká již více než dva roky. Streamovací služba nyní odhalila nový klip z chystaného fantasy filmu i pevné datum premiéry, které nakonec sklouzne až do příštího roku.

Filmové novinky 18. 9. 2024 17:00 | Filmové novinky

Nový animovaný snímek ze světa Zaklínače přinese divákům jeden velký potenciální tahák – namísto Henryho Cavilla si totiž tentokrát dabing Geralta nestřihne jeho náhradník Liam Hemsworth, nýbrž Doug Cockle. Tedy dabér, jehož hlas dobře znají všichni fanoušci her o Zaklínači od polského studia CD Projekt Red. Sirény z hlubin rovněž nabídnou solidní 90minutovou stopáž a budou tak delší než první zaklínačský animák od Netflixu s podtitulem Vlčí sen z roku 2021.

Původní plán počítal s tím, že by se animovaný Geralt měl na obrazovky vrátit ještě do konce letošního roku. Během odhalení nového exkluzivního klipu ze Sirén z hlubin, jež ve videu uvádí sám Doug Cockle, však vyšlo najevo, že nového Zaklínače se dočkáme až 11. února 2025. Zhruba minutu a půl dlouhá stopáž ukazuje Geralta s Marigoldem během večerní rozmluvy u ohně.

Zaklínač: Sirény z hlubin jsou dějově zasazeny mezi 5. a 6. díly první řady hraného seriálu a do animovaného pojetí adaptují Sapkowského povídku „Trochu se obětovat“, pocházející z druhé knihy Meč osudu. Příběh netají inspiraci klasickou Malou mořskou vílou od Andersena a zavede Geralta do středu staletí trvajícího konfliktu mezi lidmi a rybolidmi. Kromě Douga Cockla si své role Yennefer a Marigolda ze seriálu zopakují Anya Chalotra a Joey Batey. V roce 2025 bychom se zároveň měli dočkat čtvrté řady hraného Zaklínače, která aktuálně vzniká.

Zdroj: Netflix

 3 188 zobrazení   14 se líbí
Seriálový Vetřelec přepíše historii série. Tvůrce prozradil nový typ xenomorfa
Seriálový Vetřelec přepíše historii série. Tvůrce prozradil nový typ xenomorfa
18.09.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Tvůrce seriálu Vetřelec: Země Noah Hawley právě odhalil nové detaily o projektu, na který se fanoušci netrpělivě těší. Mimo jiné prozradil, že se dočkáme i nových verzí xenomorfa, jehož finální podoba bude tentokrát výrazně ovlivněna hostiteli, kteří nebudou nutně lidského původu.

Nová dystopická sci-fi Netflixu zklamala. Rozsekal ji moderní Rambo
Nová dystopická sci-fi Netflixu zklamala. Rozsekal ji moderní Rambo
18.09.2024 14:30:00 | Filmové novinky

Začíná podzimní sezóna, což znamená, že Netflix začíná tahat z rukávu svá hlavní esa. Letos zahájil sezónu s akční variací na Ramba a následnou dystopickou sci-fi Oškliví. Sází nám streamovací gigant opravdu jeden hit za druhým?

Odporný kříženec z nového Vetřelce měl vypadat úplně jinak. Prohlédněte si okřídlené monstrum
Odporný kříženec z nového Vetřelce měl vypadat úplně jinak. Prohlédněte si okřídlené monstrum
17.09.2024 16:50:00 | Filmové novinky

Fede Álvarez ve filmu Vetřelec: Romulus představil novou verzi hybridního monstra známého jako Potomek, kterého ovšem mnozí fanoušci nepřijali. Koncepční umělec Dane Hallett nyní ukázal působivý původní design zrůdy, který zahrnoval i okřídlenou verzi.

Devadesátky jsou zpátky! Melrose Place se vrátí s původním obsazením, vše začne smrtí
Devadesátky jsou zpátky! Melrose Place se vrátí s původním obsazením, vše začne smrtí
17.09.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Že jsou devadesátky v kurzu neví je módní značky, ale producenti a filmová studia. Po úspěchu pokračování hitů jako Sex ve městě bychom se tak měli dočkat i další retro perly, sequelu Melrose Place.