FB pixel TP pixel
Ulovit miliardáře
Ulovit miliardáře

Ulovit miliardáře

Ulovit miliardáře
Česko | 2009 | Komedie | Romantická komedie

Miliardáře touží ulovit každý i každá. Policisté, novináři, politici, umělci, dámy i chlápci od náboženství. Na úspěšného podnikatele Patrika Grossmanna je navlečena vykonstruovaná reportáž a je obviněn z rasismu. Média proti němu rozjedou kampaň. Atmosféra zhoustne natolik, že si do něho může každý...

Miliardáře touží ulovit každý i každá. Policisté, novináři, politici, umělci, dámy i chlápci od náboženství. Na úspěšného podnikatele Patrika Grossmanna je navlečena vykonstruovaná reportáž a je obviněn z rasismu. Média proti němu rozjedou kampaň. Atmosféra zhoustne natolik, že si do něho může každý kopnout, a tím demonstrovat svou morálnost. Zdálo by se, že musí přijít Grossmannův nezastavitelný pád, když se dostaví spásný nápad: Koupit soukromou televizi a veřejné mínění obrátit na svou stranu. Komedie může začít.

Hrají: Tomáš Matonoha, Ester Janečková, Jiří Mádl, Kateřina Sedláková, Josef Carda, Milan Šteindler, Miroslav Etzler, Radomil Uhlíř, Tomáš Vorel, Michal Vorel, David Vávra

Režie: Tomáš Vorel

IMDb  30 % Kinobox  33 %

Ulovit miliardáře online

Sledovat Ulovit miliardáře online můžeš na České kino, Filmbox+, Kinobox, Starmax. Níže ti nabízíme seznam, kde sledovat celý film Ulovit miliardáře online, zda je ke stažení a zda má Ulovit miliardáře dabing nebo titulky.

České kino
České kino
od 5. 12. 2022
Předplatné za 99 Kč
Filmbox+
Filmbox+
SD kvalita | od 7. 2. 2022
Předplatné za 99 Kč
Kinobox
Kinobox
HD kvalita | od 1. 9. 2023
Zdarma
Starmax
Starmax
HD kvalita | SD kvalita | od 7. 12. 2023
Předplatné za 99 Kč
Chybí, přebývá nebo je třeba upravit odkaz? Dej nám vědět!

Ulovit miliardáře novinky

Recenze, články, zprávy a další zajímavosti o filmu Ulovit miliardáře, které najdeš na našem webu.

Známe další české filmy, které se brzy objeví na Netflixu
Známe další české filmy, které se brzy objeví na Netflixu
18.08.2020 | České novinky

Netflix pokračuje v přidávání českého obsahu na svou streamovací službu. A zatímco v posledních týdnech přidával hlavně filmové klasiky z ranku Starců na chmelu či S tebou mě baví svět. V následujících týdnech se pustí zase do přidávání novějších a hlavně komerčních filmů.

Ulovit miliardáře zajímavosti

Tržby v českých kinech
8 100 638 Kč
Návštěvnost v českých kinech
81 507 diváků

Ulovit miliardáře recenze a hodnocení

Mirka Spáčilová
Mirka Spáčilová iDnes
29.09.2009

k0C0UR
k0C0UR Moviezone
26.09.2009

Žil byl jeden miliardář a stal se trnem v oku zakrslému lobistovi. Ten neváhá využít všechny prostředky proto, aby ho potopil... samozřejmě typicky legračním způsobem vycházejícím z poetiky divadla Sklep. Tentokrát je to ale přes míru. Miliardáře v podstatě není komu doporučit. Náročný divák může ro......   Celá recenze

 20 %

Ve filmu Ulovit miliardáře hrají Tomáš Matonoha, Ester Janečková, Jiří Mádl, Kateřina Sedláková, Josef Carda, Milan Šteindler, Miroslav Etzler, Radomil Uhlíř, Tomáš Vorel, Michal Vorel, David Vávra.

Film Ulovit miliardáře režíruje Tomáš Vorel.

Film Ulovit miliardáře vidělo v českých kinech 81 507 diváků.

Film Ulovit miliardáře můžete vidět na České kino, Filmbox+, Kinobox, Starmax.

Film Ulovit miliardáře je online na České kino, Filmbox+, Kinobox, Starmax, a proto si ho můžete pustit na počítači, telefonu, tabletu či chytrém telefonu.