FB pixel TP pixel
Amazon představil hlavní obsazení Pána prstenů, jde cestou Hry o trůny © TMDB

Amazon představil hlavní obsazení Pána prstenů, jde cestou Hry o trůny

Konec tajnůstkářství, konec všem dohadům. Amazon se rozhodl přestat mlžit a zveřejnil rovnou kompletní hlavní obsazení pro svůj chystaný seriál, jež nás zavede do druhého věku Středozemě, kdy byly ukovány prsteny moci, vznikli nazgulové a padlo mocné království Númenor.

Filmové novinky

Obsazení představili showrunneři J.D. Payne a Patrick McKay, kteří při té příležitosti prohlásili: "Po rozsáhlém celosvětovém hledání jsme nadšeni, že vám konečně můžeme představit první skupinu úžasných herců, kteří budou součástí ‘Pána prstenů‘ od Amazonu. Tito talentovaní muži a ženy jsou víc než jen naši herci: jsou nejnovějšími členy naší stále rostoucí kreativní rodiny, která nyní neúnavně pracuje na tom, aby pro diváky a fanoušky z celého světa Středozem znovu oživila."

Mezi hlavní hvězdy seriálu patří (respektive budou patřit) Robert Aramayo, Owain Arthur a Nazanin Boniadi. Ty doplní Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith a Charlie Vickers. Žádné velké hvězdy z tohoto seznamu nevyčtete. Vypadá to, že se Amazon pokusí vychovat si v rámci seriálu své vlastní hvězdy podobně, jako to u velké části hlavního obsazení udělala Hra o trůny. Takto velké odhalení snad rovněž znamená, že se v brzké době dozvíme víc o jednotlivých postavách, které jednotliví herci a herečky ztvární. Tím bychom se dozvěděli více o konkrétním časovém zasazení seriálu i o ději, kterému se bude ve svých počátcích věnovat.

Reklama  5 666 zobrazení   26 se líbí
Záchrana pro diváky Zaklínače: Netflix zveřejnil přehlednou dějovou osu
Záchrana pro diváky Zaklínače: Netflix zveřejnil přehlednou dějovou osu
14.01.2020 | Filmové novinky

Zaklínač je ani ne měsíc od premiéry obrovským úspěchem a rozhodně jednou z nejlepších náhrad Hry o trůny pro každého, kdo rád fantasy a kouzla s kapkou politického intrikaření. Kritika seriálu nejčastěji směřuje k rozhozeným časovým linkám, které laikům příliš nepřejí. Netflix se nyní snaží pomoct.

Známe datum premiéry 3. řady Westworldu. Mrkněte i na nový trailer
Známe datum premiéry 3. řady Westworldu. Mrkněte i na nový trailer
13.01.2020 12:00:00 | Filmové novinky

HBO oznámila očekávané datum třetí řady sci-fi seriálu Westworld, ve které nás čeká uhlazená dystopie, pod níž bublá korupce a rozkládající se společnost.

Zaklínač je fenomén. Na konci roku překonal očekávání na všech frontách
Zaklínač je fenomén. Na konci roku překonal očekávání na všech frontách
13.01.2020 | Filmové novinky

Na Zaklínače se ve velkém kouká, široce se o něm debatuje, vzniká nespočet memů s Geraltem a navíc se po čtyřech letech i rekordně hraje. Seriál od Netflixu spustil rozruch, který jeho producentům určitě dělá radost.

HBO chystá minisérie podle populárních filmů Parazit a Poslední Mohykán
HBO chystá minisérie podle populárních filmů Parazit a Poslední Mohykán
12.01.2020 12:00:00 | Filmové novinky

HBO potřebuje při válečném tažení proti Netflixu a další streamovací konkurenci posilovat svůj vlastní katalog a nově přihodila do sbírky dobrodružnou klasiku a jihokorejskou satiru.