FB pixel TP pixel
Amazon Prime oficiálně u nás! Co nabízí? © TMDB

Amazon Prime oficiálně u nás! Co nabízí?

Amazon Prime dnes oficiálně vstoupil do více než 200 zemí světa a to včetně České republiky. Na adrese www.primevideo.com najdete několik stovek filmů a seriálů, kde si za předplatné můžete vybrané tituly pouštět na několika různých platformách. Připravili jsme shrnutí nejdůležitějších otázek.

Filmové novinky
Reklama  569 zobrazení  
Netflix umožňuje konečně stahování filmů!
Netflix umožňuje konečně stahování filmů!
30.11.2016 | Filmové novinky

Dlouho po této funkci fanoušci volali a teď je konečně tady. Populární služba Netflix už umí nejen své tituly streamovat online, ale konečně také stahovat. Netflix tak srovnává skóre s konkurenčním službami typu Amazon Prime (ten nabízí stahování titulů už delší dobu) nebo Youtube Red (v placené verzi můžete stahovat videa od letošního roku). Spekuluje se, že je to odpověď Netflixu na chystanou celosvětovou expanzi Amazonu ohlášenou na prosinec tohoto roku.

Jak si pustit The Grand Tour na Amazon Prime
Jak si pustit The Grand Tour na Amazon Prime
18.11.2016 | Filmové novinky

Dnes odstartovala na Amazonu, ve které se vrací oblíbena trojice z Top Gear. Dobrou zprávou je, že k pořadu, alespoň minimálně k jeho prvnímu dílu, se dnes už dostaneme i my a to zdarma a legálně. Přinášíme základní shrnutí.

Amazon Prime Video v ČR? Něco se chystá!
Amazon Prime Video v ČR? Něco se chystá!
19.10.2016 | Filmové novinky

Po spuštění Netflixu v České republice na začátku toho roku to vypadá, že by k nám mohl dorazit i jeho úhlavní konkurence - videotéka nákupního obra Amazon. Jako Čech už máte dnes možnost se oficiálně dostat k vybranému obsahu, podle náznaků odjinud to vypadá, že Amazon chystá podobný krok jako Netflix a tedy masové zpřístupnění svého obsahu pro celý svět.

Vítězové Zlatých Glóbů 2016
Vítězové Zlatých Glóbů 2016
09.01.2016 | Filmové novinky

V předzvěsti Oscarů byly dnes ráno vyhlášeny v LA vítězové filmových a televizních Glóbů. Filmové kategorie ovládl muzikál La La Land, televizní poté drama The Crown či minisérie The Night Manager. Podívejte se na seznam vítězů.