FB pixel TP pixel
Pokazilo se něco? Nový film s Johnem Wickem se odkládá o rok, musí natočit nové akční scény © Lionsgate

Pokazilo se něco? Nový film s Johnem Wickem se odkládá o rok, musí natočit nové akční scény

Studio Lionsgate si pro fanoušky Johna Wicka přichystalo nepříjemnou zprávu. Připravovaný akční nářez Ballerina, rozšiřující Wickovo univerzum, se o rok odkládá. Toto neočekávané rozhodnutí má však podle studia dobrý důvod.

Filmové novinky

Pokud jste fanoušky série John Wick a těšili jste se na letošní spin-off Ballerina, v němž měla po desítkách kuchat své nepřátele Ana de Armas, máme pro vás špatné zprávy. Akční spin-off měl mít podle původních plánů premiéru 7. června 2024, nyní ale dorazilo oficiální datum vstupu snímku do kin, které je nově odloženo o rok na 6. červen 2025. Podle studia Lionsgate, které za Johnem Wickem stojí, má ale toto rozhodnutí dobrý důvod. Pro film se totiž budou natáčet další akční scény pod dohledem Chada Stahelskiho, který sérii John Wick režijně vede. Ten bude na těchto sekvencích úzce spolupracovat s režisérem Balleriny Lenem Wisemanem (Underworld). Na místo premiérového slotu původně určeného pro Ballerinu se nyní přesouvá reboot temné akční fantasy Vrána v režii Ruperta Sanderse (Duch ve stroji).

Původní Vrána režiséra Alexe Proyase z roku 1994 je známa především nešťastnou smrtí Brandona Lee během natáčení. Restartovaná The Crow vychází ze stejnojmenné komiksové série z roku 1989 a v hlavní roli se představí Bill Skarsgard spolu s Dannym Hustonem či zpěvačkou FKA Twigs. V Ballerině pak vedle Any de Arnas uvidíme Anjelicu Huston, Gabriela Byrna a chybět by neměl ani John Wick v podání Keanu Reevese či Ian McShane jako Winston. Studio Lionsgate také stanovilo datum premiéry nového a dosud nepojmenovaného filmu Guye Ritchieho na 17. leden 2025. V chystané akční novince se v hlavních rolích představí Henry Cavill a Eiza González, kteří se objeví i v Ritchieho špionské podívané The Ministry of Ungentlemanly Warfare, jež má v USA stanovenou premiéru na 19. duben.

Zdroj: THR

Strhující výkon Adama Sandlera a řada problémů. Sci-fi Kosmonaut z Čech rozděluje kritiky
Strhující výkon Adama Sandlera a řada problémů. Sci-fi Kosmonaut z Čech rozděluje kritiky
22.02.2024 14:30:00 | Filmové novinky

Už 1. března se podívá na Netflix jeden z nejočekávanějších sci-fi snímků letošního roku. Adam Sandler se totiž představí jako hlavní hrdina v projektu Kosmonaut z Čech podle stejnojmenné knihy Jaroslava Kalfaře. První recenze slibují skvělé herecké výkony, spokojené ale úplně nejsou.

Netflix uvede hvězdy filmů pro dospělé. Italského hřebce vyzve česká legenda
Netflix uvede hvězdy filmů pro dospělé. Italského hřebce vyzve česká legenda
22.02.2024 13:45:00 | Filmové novinky

Na Netflixu dojde na začátku března ke kuriózní situaci. Premiéru totiž budou mít hned dvě novinky, které se zaobírají tématem pornografie. Tím prvním bude seriálové zpracování osudu Rocca Siffrediho, společně s ním pak zkusí diváky zaujmout tragický příběh sportovkyně a herečky ve filmech pro dospělé Andrey Absolonové.

Náhrada Strážců galaxie je tady. Skvělý trailer slibuje apokalyptický sci-fi nářez
Náhrada Strážců galaxie je tady. Skvělý trailer slibuje apokalyptický sci-fi nářez
21.02.2024 19:00:00 | Filmové novinky

Studio Lionsgate konečně ukázalo první trailer na očekávanou filmovou adaptaci milované videoherní série Borderlands. A režisér Eli Roth jde očividně směrem marvelovských Strážců galaxie, které by tahle partička ujetých hrdinů v extrémních situacích ráda nahradila. V hlavní roli se odvázala Cate Blanchett.

Aquaman 2 dorazí na HBO Max o 14 dní dříve, než se čekalo
Aquaman 2 dorazí na HBO Max o 14 dní dříve, než se čekalo
21.02.2024 15:00:00 | Filmové novinky

Aquaman a ztracené království, pokračování superhrdinského velkofilmu s Jasonem Momoou v hlavní roli, bude k vidění již za několik dní na HBO Max. Epický biják tak dorazí dříve, než se očekávalo.