FB pixel TP pixel
Brutální The Boys přidávají novou postavu. Co o ní víme? © TMDB

Brutální The Boys přidávají novou postavu. Co o ní víme?

Natáčení třetí řady eRkové komiksové show The Boys je v plném proudu. Štáb proto jako lákadlo pro fanoušky poslal z placu foto své nové seriálové postavy. Kdo ji hraje a jaké místo v komiksu má?

Filmové novinky 17. 5. 2021 9:00 | Filmové novinky

Scenárista a showrunner populární krvavé podívané The Boys Eric Kripke nedávno na Twitteru zveřejnil fotku k nepoznání změněného Jensena Acklese, hvězdy seriálu Lovci duchů, stojícího před přívěsem s nápisem "Soldier Boy". Znalci komiksu jistě vědí, že Soldier Boy je postava vycházející z marvelovského Kapitána Ameriky. Jeho minulost je ovšem zahalena tajemstvím. Účastnil druhé světové války a pomohl USA zvítězit, když kosil nácky ve velkém. Je také jedním z prvních superhrdinů, který získal své schopnosti díky stejným genetickým experimentům se sloučeninou V z období druhé světové války, které stvořily Stormfront. S ní se také dobře znal, tehdy ovšem byla známa jako Liberty. Po válce se stal prvním superhrdinou, jehož úspěchy na bojišti mu zajistily status celebrity. Kripke zdůraznil, že seriálový Soldier Boy ale bude mnohem silnější, temnější a hrozivější superhrdina než nemotorný, krotký a snadno manipulovatelný trouba z komiksu.

Komiksoví The Boys se během svých dvou řad stihli stát nejen jedním z nejúspěšnějších seriálů streamovací služby Amazon Prime, ale i jedním z nejsledovanějších online pořadů vůbec. Pro svou drsnost, nekorektnost a nahláškovanost si seriál vydobyl své pevné místo a stal se vlajkovou lodí Amazonu vábící davy fanoušků. Seriál, který je adaptací stejnojmenného komiksu scenáristické legendy Gartha Ennise a ilustrátora Daricka Robertsona, vypráví příběh, v jehož univerzu je většina superhrdinů slávou a mocí zdegenerovaná parta do sebe zahleděných sociopatů, kterou ovládá mocná korporace Vought International a skrze všudypřítomný marketing je prodává a zpeněžuje. Proti nim stojí partička outsiderů v čele s ultradrsným borcem Billym Butcherem, který ze srdce nenávidí všechny lidi nadané superschopnostmi a kterého si z velkou chutí zahrál charismatický Karl Urban. Datum uvedení třetí řady dosud Amazon nepotvrdil.

Brutální The Boys přidávají novou postavu. Co o ní víme? © TMDB

Reklama  365 zobrazení   9 se líbí
10 květnových novinek, kvůli kterým si musíte předplatit HBO
10 květnových novinek, kvůli kterým si musíte předplatit HBO
16.05.2021 13:00:00 | Filmové novinky

HBO v květnu nabízí pokračování svých oblíbených seriálů, výpravnou novinku od Disneyho, filmovou klasiku nebo ambiciózní dokument. Vybrat by si měl každý.

Proč bude seriálový Pán prstenů šíleně drahý? Amazon situaci vysvětluje
Proč bude seriálový Pán prstenů šíleně drahý? Amazon situaci vysvětluje
16.05.2021 8:00:00 | Filmové novinky

Když Amazon prozradil rozpočet k první řadě fantasy seriálu Pán prstenů, mnoha lidem spadla čelist. Výkonná ředitelka Jennifer Salke proto v nedávném interview objasňovala výši této částky i v rámci dění na streamovacím poli.

Enola Holmes dostane druhý díl. A zásadní herec nebude chybět
Enola Holmes dostane druhý díl. A zásadní herec nebude chybět
14.05.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Sestra slavného Doyleova hrdiny loni uhranula diváky Netflixu a nějakou dobu se držela mezi nejsledovanějšími snímky v mnoha světových zemích. Tvůrci proto neváhají a už pracují na sequelu.

Přátelé se vrací! Slibovaný Speciál má první trailer a dorazí už za pár dní
Přátelé se vrací! Slibovaný Speciál má první trailer a dorazí už za pár dní
13.05.2021 20:00:00 | Filmové novinky

Konečně jsme se dočkali. S ročním zpožděním se slavní Přátelé znovu sejdou, aby bez scénáře zavzpomínali na 10 řad seriálu, který jsme dodnes nedostali z hlavy. A známe i datum premiéry.