FB pixel TP pixel
Carnival Row: Fantasy noir o migraci natočený v Česku má stylový trailer © TMDB

Carnival Row: Fantasy noir o migraci natočený v Česku má stylový trailer

Nový seriál Amazonu představil první krátkou upoutávku na neoviktoriánskou detektivku v hlavních rolích s Carou Delevingne a Orlandem Bloomem.

Filmové novinky

O čem to je?

Cara Delevingne (Sebevražedný oddíl) ztvární mladou vílu Vignette, jež po svém úprku čelí lidským předsudkům a také řadě tajemství. Nalezne však spojence v podání Orlanda Blooma, jenž jako detektiv Rycroft vyšetřuje sérii vražd, které mají už tak napjatou situaci mezi uprchlíky a místními zkomplikovat. Seriál se tak otevřeně hlásí k problémům masové migrace a konfliktům, které vznikají často z důvodu xenofobie.

Kdo to točí?

Amazon pro první sérii objednal hned 8 epizod, které režíroval Paul McGuigan stojící za epizodami Sherlocka s Benedictem Cumberbatchem, Luka Cage či celovečerním Viktorem Frankensteinem. Seriál pak produkuje Travis Beacham, jenž má za opaskem mimo jiné sérii Pacific Rim či remake Souboje Titánů a který rovněž napsal původní scénář Carnival Row, jenž byl v roce 2005 zařazen na slavný hollywoodský blacklist neskutečně slibných a originálních projektů. Od výsledného seriálu tedy čekáme velké věci!

Premiéru si Carnival Row odbude na Amazon Prime již 30. srpna.

Reklama  452 zobrazení   17 se líbí
Prequel loutkového Temného krystalu má nádherný první trailer
Prequel loutkového Temného krystalu má nádherný první trailer
05.06.2019 | Filmové novinky

Seriálová fantasy s oficiálním názvem The Dark Crystal: Age of Resistance, která je prequelem osmdesátkového filmového hitu Temný krystal, má svou první regulérní upoutávku. A vypadá moc dobře!

První řada Zaklínače je dotočena. Kdy se jí dočkáme?
První řada Zaklínače je dotočena. Kdy se jí dočkáme?
04.06.2019 | Filmové novinky

Seriál Netflixu o geneticky vylepšeném námezdním bojovníkovi Geraltovi z Rivie s Henry Cavillem v hlavní roli ukončil natáčení 1. řady. Jeden z členů štábu rovněž prozradil, že se premiéry série na motivy knih Andrzeje Sapkowského dočkáme v prosinci.

Trailer k 2. řadě dramatu o cestování v čase Dark slibuje rovnou trilogii
Trailer k 2. řadě dramatu o cestování v čase Dark slibuje rovnou trilogii
03.06.2019 | Filmové novinky

Již za tři týdny 21. června budou mít fanoušci německého seriálového thrilleru Dark možnost zhlédnout jeho celou 2. řadu. Podle ukázky se můžeme těšit na další dávku pořádné deprese a rozvíjení hry s časovými rovinami.

Čekáte na 3. řadu Stranger Things? Doplňte si příběh novým komiksem
Čekáte na 3. řadu Stranger Things? Doplňte si příběh novým komiksem
31.05.2019 16:00:00 | Filmové novinky

Třetí řada milovaného sci-fi seriálu Stranger Things sice dorazí na Netflix až 4. července, vy si však do té doby můžete doplnit znalosti ohledně Willova pobytu v paralelní dimenzi Upside Down, v níž uvízl v první řadě. Vychází totiž komiks, který události úvodního seznámení s Eleven a spol. umně doplňuje.