FB pixel TP pixel
Režisér Spider-Mana natočí thriller s Dannyho parťáky. Strhla se o něj mela © Warner Bros.

Režisér Spider-Mana natočí thriller s Dannyho parťáky. Strhla se o něj mela

Streamovací služba společnosti Apple vyhrála pranici o nový film režiséra Jona Wattse, jehož hlavními hvězdami budou George Clooney a Brad Pitt.

Filmové novinky 1. 10. 2021 7:00 | Filmové novinky

Nový thriller pro Apple napíše, zrežíruje i natočí sám Jon Watts a hlavními hvězdami budou Brad Pitt a George Clooney. Na filmu se budou podílet také produkční společnosti zmíněných herců a sice Clooneyho Smokehouse Pictures a Pittova Plan B Entertainment. Clooney a Pitt si přitom spolu naposledy zahráli ve filmu bratří Coenových Po přečtení spalte z roku 2008. Tuto hereckou dvojku ale asi nejvíce proslavila trilogie Dannyho parťáků, kde se objevili jako zlodějíčci Daniel Ocean (George Clooney) a Rusty Ryan (Brad Pitt).

Magazín The Hollywood Reporter minulý týden odhalil, že o práva na Wattsův film se přetahovali velikáni jako Sony, Netflix a Lionsgate. Ve hře však byli pravděpodobně i Amazon, Annapurna, Universal, MGM a Warner Bros. Apple všechny nakonec strčil do kapsy a práva na film režiséra nejnovějšího Spider-Mana vyhrál. Zatím bezejmenný snímek bude pojednávat o dvou samotářích, kteří dostanou stejnou práci. Ta spočívá v zametání důkazů po nějakém zločinu. Apple TV+ tak tímto filmem rozšíří své řady filmů s hvězdným obsazením, v budoucnu se totiž můžeme na Apple TV+ těšit například na Leonarda DiCapria a Roberta De Nira ve snímku Killers of the Flower Moon od Martina Scorseseho, nebo Willa Ferrella a Ryana Reynoldse v muzikálové adaptaci Vánoční koledy od Charlese Dickense Spirited. Apple tedy rozhodně nelení a v budoucnu má se svou platformou ještě velké plány.

 237 zobrazení  
PRVNÍ REAKCE: Pro Bonda nenastal čas zemřít, recyklaci se ale nevyhnul
PRVNÍ REAKCE: Pro Bonda nenastal čas zemřít, recyklaci se ale nevyhnul
29.09.2021 17:20:00 | Filmové novinky

Již 30. září má premiéru dlouho odkládaný snímek Není čas zemřít. V pořadí 25. bondovka nabrala kvůli pandemii covidu-19 zpoždění, ale nyní bere kina útokem. Jak dopadla rozlučka s Danielem Craigem, který agenta s povolením zabíjet ztvárňoval od roku 2006?

Eternals od Marvelu jsou prý nevhodní pro mládež. Čím film tolik pohoršuje?
Eternals od Marvelu jsou prý nevhodní pro mládež. Čím film tolik pohoršuje?
28.09.2021 14:00:00 | Filmové novinky

Nejambicióznější marvelovský film 4. fáze Marvel Cinematic Universe to nebude mít s distribucí očividně jednoduché. A může si za to tak trochu sám

Přijde Marvel o Avengers? Disneyho čeká soud o Iron Mana a další hrdiny
Přijde Marvel o Avengers? Disneyho čeká soud o Iron Mana a další hrdiny
27.09.2021 16:00:00 | Filmové novinky

Disney se krátce po roztržce se Scarlett Johansson musí připravovat na další významnou soudní při. Jeho divizi Marvel Entertainment totiž hrozí, že přijde o práva na své slavné komiksové postavy.

PRVNÍ FOTKA: Postapokalyptický seriál The Last of Us ukazuje Joela a Ellie
PRVNÍ FOTKA: Postapokalyptický seriál The Last of Us ukazuje Joela a Ellie
27.09.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Seriál The Last of Us má první oficiální fotku, která ukazuje Joela a Ellie. Jak moc zůstali věrní předloze?