FB pixel TP pixel
PRVNÍ REAKCE: Pro Bonda nenastal čas zemřít, recyklaci se ale nevyhnul © Universal Pictures

PRVNÍ REAKCE: Pro Bonda nenastal čas zemřít, recyklaci se ale nevyhnul

Již 30. září má premiéru dlouho odkládaný snímek Není čas zemřít. V pořadí 25. bondovka nabrala kvůli pandemii covidu-19 zpoždění, ale nyní bere kina útokem. Jak dopadla rozlučka s Danielem Craigem, který agenta s povolením zabíjet ztvárňoval od roku 2006?

Filmové novinky

Reakce se v mnohém liší, avšak až na pár výjimek se shodnou na jednom – Daniel Craig předvádí v roli agenta Jejího Veličenstva znovu skvělý výkon. Podle mnohých se tedy dlouhé čekání vyplatilo a ve filmu nás prý navíc čeká srdcervoucí rozloučení, které oči fanoušků nenechá suché. Některé reakce pak považují Není čas zemřít za nejuspokojivější zakončení v historii všech bondovek a kupodivu sklízí pozitivní ohlasy i stopáž filmu, která činí dlouhých 163 minut, což je doposud nejvíc z celé série. Na filmu je podle všeho sice delší stopáž cítit, ale nevadí.

Objevují se samozřejmě i méně spokojené reakce. Když dáme stranou ty opravdu extrémně negativní, které Bonda rovnou posílají do propadliště dějin, zůstane nám zklamání, že se má jednat v Craigově éře pouze opět o to samé, akorát v delší podobě. Někteří kritici film dokonce označují za obyčejnou bondovku a vadí jim minimum napětí. V celkovém součtu jsou však první reakce na 25. bondovku spíše pozitivní a pochvalují si, že film má vše, co by měl mít. O kvalitách se můžete sami přesvědčit již za pár hodin.

 362 zobrazení  
Eternals od Marvelu jsou prý nevhodní pro mládež. Čím film tolik pohoršuje?
Eternals od Marvelu jsou prý nevhodní pro mládež. Čím film tolik pohoršuje?
28.09.2021 14:00:00 | Filmové novinky

Nejambicióznější marvelovský film 4. fáze Marvel Cinematic Universe to nebude mít s distribucí očividně jednoduché. A může si za to tak trochu sám

Přijde Marvel o Avengers? Disneyho čeká soud o Iron Mana a další hrdiny
Přijde Marvel o Avengers? Disneyho čeká soud o Iron Mana a další hrdiny
27.09.2021 16:00:00 | Filmové novinky

Disney se krátce po roztržce se Scarlett Johansson musí připravovat na další významnou soudní při. Jeho divizi Marvel Entertainment totiž hrozí, že přijde o práva na své slavné komiksové postavy.

PRVNÍ FOTKA: Postapokalyptický seriál The Last of Us ukazuje Joela a Ellie
PRVNÍ FOTKA: Postapokalyptický seriál The Last of Us ukazuje Joela a Ellie
27.09.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Seriál The Last of Us má první oficiální fotku, která ukazuje Joela a Ellie. Jak moc zůstali věrní předloze?

Tříminutový trailer 2. řady Zaklínače vás dostane. Čekání bude bolestivé
Tříminutový trailer 2. řady Zaklínače vás dostane. Čekání bude bolestivé
25.09.2021 21:30:00 | Filmové novinky

Nejočekávanější seriálový návrat roku má od Netflixu sice už ohlášené datum premiéry druhé řady (17. prosince), ale s ukázkami se zatím dost šetřilo. Aktuální TUDUM to ale vynahradil a přinesl hned tři nové klipy z druhé řady Zaklínače.