FB pixel TP pixel
Drsňák Butler je zpátky! Akční hit z Netflixu láká v traileru na dokonalou loupež © Lionsgate

Drsňák Butler je zpátky! Akční hit z Netflixu láká v traileru na dokonalou loupež

Akční thriller Dokonalá loupež sice neslavil velký úspěch u kritiků, diváci si ho ale oblíbili a především na něj hodně koukali. Mimo jiné na Netflixu, kde jde o jeden z nejpopulárnějších žánrových filmů posledních let. Není divu, že se dočkáme většího pokračování.

Filmové novinky 19. 9. 2024 19:30 | Filmové novinky

Drsná kriminálka Dokonalá loupež nás v roce 2018 zavedla do Los Angeles, kde sledovala životy členů elitní policejní jednotky, která se postavila do cesty nejúspěšnějším zlodějům v zemi. Ti měli v plánu zdánlivě nemožný cíl – vyloupit losangeleskou pobočku Centrální banky Spojených států amerických. Kritici sice na tomhle akčním thrilleru s Gerardem Butlerem v hlavní roli nenechali nit suchou, jenže diváci v kinech a následně na streamingu promluvili jasně. Tenhle žánr je prostě baví a v kinech nechali u filmu s rozpočtem 30 milionů dolarů témeř trojnásobek. Film navíc uspěl mimo jiné na Netflixu.

Dokonalá loupež 2

Ostatně studio Lionsgate je známé tím, že dokáže svoje filmy zaplatit dávno před tím, než je pošle do kin. Zkrátka rozprodá práva po celém světě nejen lokálním distributorům, ale samozřejmě i televizím a streamovacím službám. Právě Dokonalá loupež je toho perfektní ukázkou. Jak totiž ukazují data naší platformy FlixPatrol, akčňák s Gerardem Butlerem jako esencí posledního old-schoolového akčního hrdiny se postupně dostal do TOP 10 na HBO, Amazonu a hlavně na Netflixu. Pšenka mu přitom kvetla v USA, Evropě, ale také Africe.

Není divu, že nyní Lionsgate odhalilo trailer na pokračování Den of Thieves 2: Pantera, kde si Velkej Nick vyšlápne na svět diamantových zlodějů a obávanou mafiánskou famílii Pantera. Kromě Butlera se vrací i O'Shea Jackson Jr. a samozřejmě i režisér Christian Gudegast, který nás bavil už v akčňáku Pád Londýna. Den of Thieves 2 se chystá do zámořských kin 10. ledna příštího roku a dá se očekávat, že u nás film půjde pouze na domácí nosiče a právě na streaming.

Zdroj: Lionsgate / FlixPatrol

 2 224 zobrazení   54 se líbí
Zklamání pro Primu i Novu: 8 let stará kriminálka válcuje novinky komerčních televizí
Zklamání pro Primu i Novu: 8 let stará kriminálka válcuje novinky komerčních televizí
19.09.2024 18:20:00 | Filmové novinky

Když v roce 2016 uvedla kabelová televize HBO původní seriál Pustina režiséra Ivana Zachariáše a režisérky Alice Nellis, byl z toho hit, o kterém se mluvilo snad úplně všude. Nyní, o osm let později, je Pustina zpátky a kraluje sledovanosti. A komerční televize se musí drbat na hlavě.

Hrůzy Blitzkriegu ve skvělém traileru. Matku a syna dělí kilometry hořících trosek
Hrůzy Blitzkriegu ve skvělém traileru. Matku a syna dělí kilometry hořících trosek
19.09.2024 17:30:00 | Filmové novinky

Služba Apple TV+ představila první trailer na své očekávané válečné drama Blitz, které nás zavede do nacisty rozbombardovaného Londýna, kde se zoufalá matka bude snažit najít svého ztraceného syna. K milovanému dítěti však vede cesta skrze kilometry ohořelých trosek.

Nová marvelovka baví hororem a čarodějnicemi. Kritici chválí svérázný přístup k superhrdinům
Nová marvelovka baví hororem a čarodějnicemi. Kritici chválí svérázný přístup k superhrdinům
19.09.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Na Disney+ se dočkal premiéry nový seriál od Marvelu Agatha: Za vším schovaná. Přestože je spin-off chváleného předchůdce WandaVision kritiky přijat rozporuplně, seriálu prý nechybí odvážný a svérázný přístup k superhrdinskému žánru.

Nejoriginálnější sci-fi roku ve skvělém traileru. Naklonovaný Pattinson nekonečně umírá
Nejoriginálnější sci-fi roku ve skvělém traileru. Naklonovaný Pattinson nekonečně umírá
18.09.2024 17:45:00 | Filmové novinky

V roce 2019 režisér Pon Džun-Ho navždy změnil filmovou historii, když vyhrál se svým neanglicky mluveným filmem šest Oscarů. O pět let později se vrací se svým hollywoodským spektáklem, který má být opět kousavou satirou. A my se máme, na co těšit.