FB pixel TP pixel
Disney Plus zahajuje frontální útok na Česko. Diváky láká na výraznou slevu © Lucasfilm / Marvel Studios

Disney Plus zahajuje frontální útok na Česko. Diváky láká na výraznou slevu

Streamovací služba Disney Plus vstoupí již 14. června do České republiky a dnešním dnem oficiálně zahajuje frontální útok na divácké peněženky. A startovní slevové nabídce se bude tuzemským divákům těžce odolávat.

14. 5. 2022 6:20 | Filmové novinky

Disney propagaci své streamovací služby Disney Plus zahajuje parádním prvním trailerem, který potvrzuje, že cílem jsou hlavně rodiny s dětmi. Celá ukázka je totiž dabovaná a Disney tak trumfuje nejen Netflix, ale i HBO, které po přechodu na HBO mix již nestíhá veškeré své seriály dabovat. Jak můžete v upoutávce níže vidět a hlavně slyšet, Disney bude mít ke startu služby připravený dabing nejen k Mandalorianovi, ale také Simpsonovým a samozřejmě největším filmovým hitům od Marvelu. Může za to prostý fakt, že Disney dlouhodobě na dabing ke svým titulům vlastní práva a zbytek (jako zmíněný seriál Simpsonovi) se nebojí zaplatit. 14. června tak služba odstartuje ve vskutku velkém stylu, který navíc podtrhuje úvodní cenová nabídka, které se těžko odolává.

Zatímco standardní cena předplatného je stanovena na 199 Kč měsíčně, pokud se do Disney Plus předregistrujete, případně registraci na oficiálních stránkách provedete do 26. června letošního roku, bude vás roční předplatné stát pouhých 1590 Kč. Pro srovnání, pakliže se zaregistrujete po 26. červnu a budete platit měsíčně, celkově za rok zaplatíte 2388 Kč. To znamená, že využití startovní nabídky vás bude stát cenu 8 měsíců a na 4 měsíce budete mít předplatné zcela zdarma. Jak ale naznačuje oficiální stránka Disney Plus, počítá se s tím, že se cena časem změní, takže startovní roční cena určitě nebude trvalá a platit bude primárně na první rok předplatného. Nic to ale nemění na faktu, že Disney Plus zůstává jednou z nejočekávanějších služeb letošního roku, která navíc nabídne i v Česku katalog streamovací služby Hulu, kam patří mimo jiné seriál Pam & Tommy. Disney Plus totiž i na tuzemském trhu bude nabízet kolonku Star, pod kterou spadají dospělejší filmy a seriály nejen z Hulu, ale i draze zakoupené studiové filiálky 20th Century Fox.

Zdroj: Disney

 16 956 zobrazení   560 se líbí
Petr Semecký
Stresem prorostlý workoholik, který jednou rukou analyzuje festivalový art, druhou chystá preview nejžhavějšího blockbusteru a nohama sepisuje seznamy filmů a seriálů, které musí ve volném čase konečně „bingvočnout“. Milovník dobrého jídla, půlmaratonec, technologický nadšenec a sběratel všeho možného.
Seriálový Resident Evil míří na Netflix. Mrkněte na drsný trailer plný zombies
Seriálový Resident Evil míří na Netflix. Mrkněte na drsný trailer plný zombies
13.05.2022 17:00:00 | Filmové novinky

Již brzy nás čeká premiéra prvního hraného seriálu ze světa populární videoherní série Resident Evil. Netflix nám proto nabízí první ochutnávku očekávaného projektu obsahující akci, zombíky i temné drama.

Noví Krotitelé duchů jsou konečně online. Kde si je můžete přehrát?
Noví Krotitelé duchů jsou konečně online. Kde si je můžete přehrát?
12.05.2022 16:10:00 | Filmové novinky

Dlouho očekávané pokračování původních Krotitelů duchů konečně dorazilo online. Na vstup na HBO si sice ještě musíme chvíli počkat, pokud vám ale nevadí zapůjčení či koupě, máte dost možností přehrání.

Mistr nechutností Cronenberg je zpět. Trailer jeho sci-fi novinky není pro citlivky
Mistr nechutností Cronenberg je zpět. Trailer jeho sci-fi novinky není pro citlivky
11.05.2022 16:30:00 | Filmové novinky

Režisér David Cronenberg se vrací k filmům, které ho zacementovaly jako svéráznou legendu s unikátním autorským rukopisem. Po civilních dramatech servíruje drsnou vizi budoucnosti.

Disney Plus ukazuje český dabing Obi-Wana a chystané marvelovky
Disney Plus ukazuje český dabing Obi-Wana a chystané marvelovky
11.05.2022 10:00:00 | Filmové novinky

Disney myslí vstup své streamovací služby Disney Plus na tuzemský trh rozhodně vážně a aktuálně začíná sypat na internet trailery na chystané hity. Díky tomu jsme dostali i dabované trailery Obi-Wana Kenobiho a Ms. Marvel. A znějí skvěle!