FB pixel TP pixel
Dokumentární megahit V síti je nyní dostupný online ZDARMA! © TMDB

Dokumentární megahit V síti je nyní dostupný online ZDARMA!

Dokument o internetových predátorech V síti si v posledních týdnech odnesl sošky za nejlepší dokument na Cenách filmové kritiky i Českých lvech. A nyní se na něj můžete podívat zcela zdarma. Víme kde.

České novinky

Na iVysílaní zcela ZDARMA po omezenou dobu

Dokumentární snímek V síti režisérského dua Barbora Chalupová a Vít Klusák získal před měsícem cenu za Nejlepší dokument na Cenách české filmové kritiky a jen pár dní nazpátek ukořistil i Českého lva. Pokud jste ho stále neviděli, máte ideální příležitost tenhle dokumentární rest, který v loňském roce otřásl kiny, dohnat. Česká televize totiž V síti po běžném vysílání v televizi zařadila do své nabídky iVysílání, kde si snímek můžete přehrát online zcela zdarma. Je však vysoce pravděpodobné, že tomu nebude na dlouho. Ačkoli Česká televize dokumentární hit koprodukovala, práva na jeho vysílání jsou nadále prodávána. Dá se tudíž předpokládat, že V síti bude dostupné pouze několik dní, jako tomu je u zahraničních filmů, které ČT pro své vysílání kupuje.

Na HBO je již dostupná necenzurovaná verze

Na iVysílání je aktuálně dostupná původně kinoverze, která zakrývá veškeré ožehavé záběry. Pokud jste poněkud zvrhlejšího charakteru, resp. máte silnější žaludek, můžete se vydat na HBO GO (v rámci předplatného), kde je ode dneška kromě původní verze dostupná i verze necenzurovaná s názvem V síti 18+. Ta zakrývá už jen tváře predátorů a vše ostatní dostanete v plné palbě. Ať už zvolíte kteroukoli verzi, jedna věc stále platí. Tenhle dokument byste rozhodně měli vidět. Ať už máte děti, či nikoli.

 3 598 zobrazení   55 se líbí
Kde můžete vidět vítězné filmy 28. ročníku Českých lvů online?
Kde můžete vidět vítězné filmy 28. ročníku Českých lvů online?
07.03.2021 14:00:00 | České novinky

Patříte mezi diváky, kteří nakoukávají české filmy až podle toho, když vyhrají nějakou výroční cenu? A chcete si je pustit v pohodlí domova, protože stejně nemáte jinou možnost? Pak pro vás máme přehled toho, kde si vítězné snímky Českých lvů můžete přehrát online.

Znuděný večer Českých lvů ovládly snímky Šarlatán a Krajina ve stínu
Znuděný večer Českých lvů ovládly snímky Šarlatán a Krajina ve stínu
07.03.2021 9:00:00 | České novinky

V pandemií silně poznamenaném slavnostním večeru cen Český lev úřadovaly především filmy Šarlatán a Krajina ve stínu. Večer se obešel bez diváků i humoru a připomínal reality show.

55. ročník MFF Karlovy Vary proběhne až v srpnu. Pokud Covid dovolí
55. ročník MFF Karlovy Vary proběhne až v srpnu. Pokud Covid dovolí
04.03.2021 15:00:00 | České novinky

MFF Karlovy Vary oznámil, že 55. ročník filmového festivalu neproběhne na začátku července, jak je obvyklé, ale až koncem srpna. Důvodem je snaha vyhnout se co nejvíce pandemii a víra v to, že půjde festival uspořádat co nejvíce v tradiční podobě.

Česká filmová lavina. Netflix přidal 20 českých filmů do své nabídky
Česká filmová lavina. Netflix přidal 20 českých filmů do své nabídky
28.02.2021 9:00:00 | České novinky

Netflix potřebuje kvůli kvótám Evropské unie neustále doplňovat svou nabídku o evropské tituly, což ve výsledku znamená, že doplňuje v poslední době hlavně severské snímky a samozřejmě i tituly české. Těch se nyní objevila celá řádka, kvalitou ale radost většinou neudělají.