FB pixel TP pixel
Nejdivnější hrdinové současnosti se vrátí už v září a mají řízný trailer © Warner Bros

Nejdivnější hrdinové současnosti se vrátí už v září a mají řízný trailer

Tým těch nejpodivnějších hrdinů DC univerza slavil ve svých prvních dvou sériích velký úspěch a jejich šílené dobrodružství pokračuje. Ve třetí řadě se utkají se slavným týmem Bratrstva zla a samotný trailer naznačuje, že nás čeká další skvělá jízda.

Filmové novinky

Seriál Doom Patrol debutoval na dnes již neexistující platformě DC Universe v únoru 2019, původně jako spin-off veleúspěšných Titans. Nakonec se ovšem díky přeobsazení klíčové role Nilese Cauldera alias Chiefa ukázalo, že se nový seriál odehrává v jiné realitě Multivesmíru. Tým podivných hrdinů si získal srdce fanoušků a jeho mnohdy bizarní příběhy včetně neustálých střetů s Mr. Nobodym vyústily v to, že se Doom Patrol dočkala další řady. Ta se sice snažila v bizarnosti vyrovnat té první, bohužel ale tentokráte nevyšlo až příliš okaté upřednostňování nové postavy, Chiefovy dcery Dorothy. Přesto už v září uvidíme i třetí sérii, kterou HBO Max uvede 23. září, tuzemské HBO GO pak o den později.

V novém traileru vidíme, že Patrole i tentokráte dorazí na pomoc vyšinutý čaroděj Willoughby Kipling, dočkáme se ale také celé řady nových padouchů. Po řadě náznaků v prvních dvou sériích se totiž konečně v celé své kráse představí superpadoušská ekipa Bratrstvo zla, kterou vede mocný Brain. Tento mozek v kovové trubici využívá coby svého nosiče inteligentní gorilu Monsieura Mallaha, přičemž oba se v traileru objevují. Doplňuje je ještě další členka Bratrstva, Madame Rouge, kterou ztvární herečka Michelle Gomez, představitelka Missy ze seriálu Doctor Who. Dalšími potvrzenými nováčky jsou pak Charles Rowland a Edwin Paine, tedy duo Dead Boys Detectives. Třetí řada má tedy nakročeno k ještě větší porci šílenosti, než obě předcházející, doufejme tedy, že si vezme větší příklad z té povedené první.

 1 737 zobrazení  
Netflix chystá na září ženského Johna Wicka. Mrkněte na nabušený trailer
Netflix chystá na září ženského Johna Wicka. Mrkněte na nabušený trailer
09.08.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Netflix představil ukázku na chystanou akční šlupku, která by chtěla jít ve stopách Johna Wicka a jeho kaskadérských vylomenin. Má to ovšem jedno "ale".

5. řada Papírového domu se představuje v novém výbušném traileru
5. řada Papírového domu se představuje v novém výbušném traileru
08.08.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Už je to víc než rok, co skončila čtvrtá řada španělského heist seriálu s revolverem namířeným k hlavě hlavního mozku celé akce. V novém výbušném traileru teď můžeme konečně nahlédnout, kam se bude příběh partičky v červeném ubírat.

Nová ukázka 4. řady Stranger Things fanoušky rozhodně nepotěší
Nová ukázka 4. řady Stranger Things fanoušky rozhodně nepotěší
06.08.2021 19:45:00 | Filmové novinky

Oficiální kanál Stranger Things vydal další krátký sneak peek, který kromě rekapitulace starších řad přináší i pár nových záběrů a hlavně částečné datum premiéry. A dobrých zpráv moc opravdu není.

Marvel otevírá bránu multivesmíru v nářezovém traileru na nový seriál
Marvel otevírá bránu multivesmíru v nářezovém traileru na nový seriál
06.08.2021 8:00:00 | Filmové novinky

Dumali jste někdy nad tím, co by se stalo, kdyby byla z Kapitána Ameriky zombie, anebo kdyby jeho štít a supersérum získala Peggy Carter? Marvel vám dá už za pár dní odpověď. A ano, seriál bude pro Marvel Cinematic Universe kanonický.