FB pixel TP pixel
Krev, špína a Daredevil. Nový seriál Marvelu se vrací k násilí z Netflixu a nebude exkluzivní © Marvel Studios

Krev, špína a Daredevil. Nový seriál Marvelu se vrací k násilí z Netflixu a nebude exkluzivní

Pokud jste si oblíbili seriály Marvelu jako Daredevil, Jessica Jones nebo Luke Cage, které byly dostupné na Netflixu a dnes jsou ke zhlédnutí na Disney Plus, určitě vás potěší, že se Marvel konečně odhodlal vrátit k násilnému pojetí těchto projektů a opustit svět dětské omalovánky.

Filmové novinky

Jestli už jste se chystali nad Marvelem zlomit hůl, možná ještě chvíli posečkejte. Komiksový obr totiž představil první trailer na chystaný seriál Echo a zdá se, že nás konečně čeká opravdu krvavá seriálová marvelovka, jakou jsme naposledy měli možnost vidět na Netflixu. Což ostatně dává i smysl, neboť Echo vypráví příběh Mayi Lopez, jež byla vychována samotným Wilsonem Fiskem alias Kingpinem, kterého opět ztvární Vincent D'Onofrio. A jak ukazují záběry z traileru, ten si bude během seriálu léčit oko po průstřelu hlavy a ve flashbacích bude rozdávat brutální rány do hlavy jako za časů tří řad Daredevila.

A ano, potvrzen je i návrat samotného Matt Murdocka alias Daredevila. Ten se sice nemá v seriálu objevovat nikterak často, jak ale můžete vidět minimálně z jednoho záběru v traileru, dostane se i do ostré hrdinské akce. Vizuálně se pak seriál skutečně vrací k atmosféře seriálů jako Defenders, Daredevil, Luke Cage či Jessica Jones a nabízí desaturované barvy, všudypřítomnou špínu, velkou porci násilí (průstřel lebky od Marvelu?) a nulové šetření na krvi. Je to zajímavá změna stylu i vzhledem k tomu, že se Maya poprvé objevila v rodinně laděném seriálu Hawkeye, který vizuálně mnohem více zapadal do unifikovaného vzhledu filmového MCU. Možná i kvůli větší porci násilí Disney upustil v případě Echo od exkluzivity na Disney Plus a seriál bude mít sdílenou premiéru i na americké službě Hulu. Tam bude dostupný do 9. dubna. Disney a Marvel navíc mění strategii a Echo uvidíme 10. ledna v kompletní podobě, nikoli s týdenními rozestupy mezi epizodami.

Zdroj: Marvel Studios

Indiana Jones 5 konečně na Disney Plus. Dostane i exkluzivní přídavek
Indiana Jones 5 konečně na Disney Plus. Dostane i exkluzivní přídavek
03.11.2023 17:10:00 | Filmové novinky

Tak jsme se konečně dočkali a dlouhé měsíce vyčkávání na online premiéru snímku Indiana Jones a nástroj osudu na Disney Plus je už téměř u konce. Streamovací služba studia Disney totiž konečně potvrdila datum premiéry. Nakonec je o něco dříve, než jsme odhadovali, navíc dostaneme i speciální bonus.

Je Marvel mrtvý? Lokiho sledovanost se propadla o desítky procent
Je Marvel mrtvý? Lokiho sledovanost se propadla o desítky procent
03.11.2023 16:00:00 | Filmové novinky

I když fanoušci i kritici hodnotí novou řadu Lokiho pozitivně, klesající zájem diváků o novinky od Marvelu pokračuje. A ani bůh lsti a falše nedokázal tento trend zvrátit. Podle právě zveřejněných čísel totiž sledovanost nové řada výrazně spadla.

Kultovní Xenu si můžete konečně přehrát online. Totální nostalgie zaručena
Kultovní Xenu si můžete konečně přehrát online. Totální nostalgie zaručena
03.11.2023 15:45:00 | Filmové novinky

Když se mluví o seriálových 90. letech, pravděpodobně se většině lidí vybaví tři slavné seriály, které běžely pravidelně na televizních obrazovkách. Hvězdná brána s Richardem Deanem Andersonem, Herkules Kevina Sorba a samozřejmě Xena, ve které mlátila padouchy Lucy Lawless. A právě poslední jmenovaná je nyní konečně dostupná online.

Planeta opic se vrací! Velkolepý trailer má zvířata vládnoucí světu a hvězdu Zaklínače
Planeta opic se vrací! Velkolepý trailer má zvířata vládnoucí světu a hvězdu Zaklínače
02.11.2023 17:15:00 | Filmové novinky

20th Century Studios konečně odhalilo první trailer na očekávaný nový snímek ze série Planeta opic. Příběh vypráví o generaci po smrti původního vůdce opic Caesara, která již vládne naší planetě. Lidstvo mezitím živoří a mezi ním je i hvězda Zaklínače.