FB pixel TP pixel
Fenomenální. Prvních 7 minut z Mortal Kombatu nabízí brutální podívanou! © TMDB

Fenomenální. Prvních 7 minut z Mortal Kombatu nabízí brutální podívanou!

HBO zveřejnilo s blížící se páteční premiérou úvodních 7 minut z hojně očekávaného nového Mortal Kombatu. A diváci se mohou těšit na maximálně brutální podívanou, která ctí herní předlohu, jak to jen jde!

Filmové novinky 21. 4. 2021 8:00 | Filmové novinky

Již tento pátek bude v Americe na streamovací službě HBO Max dostupný nový Mortal Kombat. HBO proto uveřejnilo prvních 7 minut z filmu, které potvrzují, co tvůrci slibovali. Jednak nás čeká ultrabrutální podívaná plná odkazů na videohry, a za druhé tvůrčí tým zůstal věrný kánonu herního univerza a konečně tak naservíruje tragický příběh Hanza Hasashiho, který přijde v úvodu filmu o rodinu, když jeho klan vyhladí Bi-Han alias původní Sub-Zero. Ukázka sice neukazuje finální střet ikonických bojovníků série, hráči ale - a tady následuje trochu spoiler - ví, že Hanzo první střet se Sub-Zerem prohraje, a pekelné ohně Netherrealmu (tak trochu naše peklo) z něj udělají tvrdého Scorpiona prahnoucího po pomstě. HBO už mimochodem zveřejnilo i odvetný souboj těchto bojovníků, a opět je na co se koukat. Ruku na srdce, při Sub-Zerovu ledovém dvojníkovi musí zaplesat srdce každého, kdo někdy ťukal herní combo "Down, Back, Low Punch" do klávesnice.

 6 350 zobrazení   452 se líbí
Netflix nabušeným trailerem láká na pokračování své nejlepší sci-fi série
Netflix nabušeným trailerem láká na pokračování své nejlepší sci-fi série
20.04.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Sci-fi projekt pro dospělé, za kterým mimo jiné stojí David Fincher, si při svém uvedení omotal kolem prstu mnoho skalních sci-fi fandů. Nyní v traileru láká na svou druhou část a ohlašuje datum premiéry.

Shang-Chi je tady. Bijec Marvelu nakopává zadky v prvním traileru!
Shang-Chi je tady. Bijec Marvelu nakopává zadky v prvním traileru!
19.04.2021 16:00:00 | Filmové novinky

Marvel již natočil film s afroamerickým obsazením i ženskou hrdinkou. A nyní přichází na řadu první asijský hrdina Shang-Chi. Dokáže tohle západní publikum skousnout, nebo půjde o první marvelácký propadák?

Oprašte rukavice! HBO v květnu nabídne celou sérii Rockyho Balboy
Oprašte rukavice! HBO v květnu nabídne celou sérii Rockyho Balboy
19.04.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Michael B. Jordan aktuálně začíná s filmováním již třetího dílu série Creed, jež navazuje na proslulého Rockyho. Populární franšízu studia MGM si od května budeme moci celou zopakovat díky nové nabídce na HBO GO.

Pán prstenů je nejdražší seriál všech dob! 4krát dražší než Hra o trůny
Pán prstenů je nejdražší seriál všech dob! 4krát dražší než Hra o trůny
18.04.2021 7:00:00 | Filmové novinky

Amazon zaplatil jen za práva na zfilmování příběhů ze světa Středozemě mohutných 250 milionů dolarů. A do kompletní první řady napumpuje ještě mnohem více. První řada očekávaného seriálu vyjde na čtyřnásobek jakékoli řady Hra o trůny.