FB pixel TP pixel
Flash v prvním traileru potkává Batmana Michaela Keatona © TMDB

Flash v prvním traileru potkává Batmana Michaela Keatona

Na DC Fandome dorazil i první teaser trailer na očekávaný snímek The Flash, ve kterém se Šarlatový běžec na cestě zpět do minulosti dopustí několika přehmatů a zásadně změní minulost i budoucnost. A všechno vyústí v jeho setkání s Batmanem v podání Michaela Keatona!

Filmové novinky

Ezra Miller byl coby Flash obsazen už v roce 2015 a debutoval cameo rolí ve snímku Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti. Po dalším cameu v Sebevražedném oddílu pak dostal Flash mnohem větší roli v Lize spravedlnosti, respektive hlavně v oné často propírané verzi Zacka Snydera. Po letech plánování pak konečně dorazí i první hraný snímek se Šarlatovým běžcem v hlavní roli, jenž na DC Fandome debutoval s prvním teaserem.

Teaser provází hlas Michaela Keatona, který mluví o Flashově vysněném světě napříč Multivesmírem, do kterého by nejrychlejší muž planety rád zavítal. V krátkých záběrech pak Barryho vidíme cestovat k matce Noře, respektive do doby před její smrtí. Tím, že ji Barry zachrání, pak změní minulost i budoucnost. V dalším záběru pak vidíme netopýří kápi válet se na zemi v notně zchátralém Wayneovic sídle a na scéně se objevuje zcela jiný Batman. Byť mu není vidět do tváře, latexový kostým předznamenává právě návrat fanoušky milovaného Michaela Keatona. Toho v netopýří jeskyni navštíví Barry, jehož doprovází také debutující Supergirl a pravděpodobně jeho další verze z alternativního vesmíru.

Snímek The Flash od režiséra Andrése Muschiettiho (To) dorazí do kin 3. listopadu 2022. Do hlavní role Barryho Allena se vrací výše zmíněný Ezra Miller, Batmany si pak zahrají Ben Affleck a legendární Michael Keaton. Důležitou roli tentokráte budou hrát Barryho rodiče, Nora a Henry, v podání Maribel Verdú a Rona Livingstona. Debutující Supergirl ztvární Sasha Calle a vrátí se i Flashova milá Iris West s tváří Kiersey Clemons.

 3 821 zobrazení  
Borec, který seřeže i Supermana. The Rock ukázal teaser z Black Adama
Borec, který seřeže i Supermana. The Rock ukázal teaser z Black Adama
16.10.2021 20:15:00 | Filmové novinky

Jeden z nejmocnějších antihrdinů vesmíru DC se po více než třinácti letech ve vývojovém pekle konečně představuje v prvním oficiálním teaseru ke své sólovce. A zdá se, že Dwayne Johnson nelhal, když pravil, že právě Adam změní "hierarchii moci" v DCEU.

Aquaman 2 ukázal první záběry. Tohle bude akční nářez roku!
Aquaman 2 ukázal první záběry. Tohle bude akční nářez roku!
16.10.2021 20:00:00 | Filmové novinky

Aquaman byl dlouhé roky za otloukánka, ale režisér James Wan a Jason Momoa z něj udělali totálního borce, který nás baví svým otevřeným přijetím fantasy žánru a snahou na nic si nehrát. A dvojka bude očividně totální bomba.

Konečně! Natáčení 3. řady Mandaloriana právě začalo
Konečně! Natáčení 3. řady Mandaloriana právě začalo
14.10.2021 14:30:00 | Filmové novinky

Carl Weathers, jedna z hvězd seriálu Mandalorian, na svém twitterovém účtu prozradil, že se právě rozbíhá natáčení 3. řady této hitové sci-fi série. Jaké je očekávané datum premiéry nových dílů na Disney+?

Režisér Půlnoční mše natočí pro Netflix další adaptaci slavného hororu
Režisér Půlnoční mše natočí pro Netflix další adaptaci slavného hororu
11.10.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Mike Flanagan a Netflix jsou nerozlučnou dvojkou, která sází jeden napínavý hororový projekt za druhým. Po právě uvedené Půlnoční mši byla oznámena práce na další minisérii.