FB pixel TP pixel
Jedno z nejlepších sci-fi současnosti se vrací. Napínavý trailer slibuje boj o cenný asteroid © Apple TV+

Jedno z nejlepších sci-fi současnosti se vrací. Napínavý trailer slibuje boj o cenný asteroid

Vynikající seriálové drama For All Mankind popisující alternativní verzi dějin, ve které dobyli Měsíc jako první Sověti, vstupuje již do své čtvrté řady. Apple láká na nové epizody z Marsu napínavým trailerem.

Filmové novinky

Vesmírné drama z alternativní reality For All Mankind patří bezesporu k tomu nejlepšímu, co nabízí streamovací služba Apple TV+. Seriál, v němž na Měsíci jako první přistane Sovětský svaz, odstartuje nový vesmírný závod, který vede k mnoha technologickým pokrokům a k dobývání dalších planet. For All Mankind sleduje osudy astronautů, vědců a inženýrů, kteří se podílejí na těchto historických misích. V centru pozornosti jsou také jejich rodiny a vztahy, které jsou zkoušeny náročností jejich práce. Diváci, kteří přešli přes zdlouhavější expoziční vysvětlování a rozbíhavé vedlejší linie, byli odměněni vizuálně podmanivým dramatem s postavami, které přirostou k srdci. V seriálu si zahráli například Joel Kinnaman, Michael Dorman, Sarah Jones či Jodi Balfour. Nyní Apple v novém traileru láká na chystanou čtvrtou řadu.

První řada začínala v roce 1969, druhá přeskočila do roku 1983 a třetí se pak podívala do roku 1992. Podle odhaleného traileru čtvrtá řada For All Mankind nakoukne do roku 2003. V závěru 3. řady se budoucnost lidstva zdála být optimistická, protože nově založená kolonie na Marsu Happy Valley byla vybudována a hostila mezinárodní tým astronautů. Dle ukázky čtvrtá řada naváže na předchozí události, když se děj bude odehrávat převážně v kolonii na Marsu. Al Gore byl zvolen prezidentem USA a „Aliance M-7“ sjednotila hlavní světové protivníky za společným cílem altruistického průzkumu vesmíru. Dynamiku a napětí bude novým epizodám dodávat především boj o cenné iridium vyskytující se na letícím asteroidu. Čtvrtá řada seriálu For All Mankind bude mít premiéru na Apple TV+ 10. listopadu.

Zdroj: Apple TV+

Nejočekávanější thriller Netflixu kritiky rozděluje: Tvůrci Sedm další klasiku nenatočili
Nejočekávanější thriller Netflixu kritiky rozděluje: Tvůrci Sedm další klasiku nenatočili
23.10.2023 13:10:00 | Filmové novinky

Režisér David Fincher přichází na Netflix s dalším drsným thrillerem. Jeho napínák o nájemném zabijákovi s tváří Michaela Fassbendera již viděli první diváci z řad recenzentů a kritiky na sebe nenechaly dlouho čekat. Vyplatí se v listopadu zaplatit předplatné Netflixu?

Nejmrazivější film roku vypráví o zrůdě z Osvětimi. Trailer vám zvedne žaludek
Nejmrazivější film roku vypráví o zrůdě z Osvětimi. Trailer vám zvedne žaludek
22.10.2023 13:10:00 | Filmové novinky

Vítěz Velké ceny z festivalu Cannes, Jonathan Glazer, představil první mrazivý trailer na snímek o životě osvětimského velitele Rudolfa Hösse a ukazuje, jak si taťka od rodiny odskakoval ke schvalování pecí na mrtvá těla židovských obětí nechvalně proslulého koncentračního tábora.

Pokračování Star Trek: Voyager míří na Netflix. Fanoušci si ho vydupali
Pokračování Star Trek: Voyager míří na Netflix. Fanoušci si ho vydupali
20.10.2023 15:20:00 | Filmové novinky

Diváky kladně hodnocený sci-fi seriál Star Trek: Fenomén byl na své domovské stanici zrušen. Po protestech fanoušků a následné kampani zachránil celý projekt Netflix.

Stallone o Rockym, Rambovi a vlastním selhání. Novinka Netflixu je darem fanouškům
Stallone o Rockym, Rambovi a vlastním selhání. Novinka Netflixu je darem fanouškům
19.10.2023 17:30:00 | Filmové novinky

Netflix odhalil čerstvý trailer na nový dokumentární snímek Sly, který se detailně zaměří na vzestupy a pády ikony nejen akčních filmů Sylvestera Stallona. A fanoušci legendárního italského hřebce se mají na co těšit. Tohle totiž bude doják!