FB pixel TP pixel
Netflix odhaluje své největší hity budoucnosti. Chystá mnoho sci-fi a fantasy © Netflix

Netflix odhaluje své největší hity budoucnosti. Chystá mnoho sci-fi a fantasy

Již potřetí si Netflix pro své fanoušky přichystal virtuální přehlídku novinek z nejzajímavějších chystaných filmů a seriálů pojmenovanou Geeked Week. Trailer na blížící se akci láká na řadu očekávaných projektů včetně epického sci-fi Rebel Moon Zacka Snydera.

Filmové novinky

V roce 2021 Netflix poprvé uspořádal takzvaný Geeked Week, což je několikadenní virtuální přehlídka projektů, které streamer hodlá v nejbližších týdnech a měsících vypustit na své platformě. Po dvou úspěšných ročnících proběhne letos již třetí přehlídka, která se bude konat od 6. do 12. listopadu. Každý den programu bude nabitý novými trailery z filmových, seriálových a herních novinek, tajnými ukázkami, překvapivými oznámeními a mnoha dalšími informacemi. Netflix zahajovací den akce pojmenoval „Stranger Things Day“ a bude tak logicky zaměřen výhradně na informace z této populární sci-fi série.

Jak trailer vydaný k letošnímu ročníku napovídá, v dalších dnech se program zaměří především na očekávané novinky, jakými jsou například hraná verze legendárního animovaného seriálu Avatar: The Last Airbender, seriálové akční drama The Brothers Sun s Michelle Yeoh v hlavní roli, nová seriálová adaptace komiksu Scott Pilgrim Takes Off či závěrečná řada komiksovky Umbrella Academy. Představí se také fantasy dobrodružství Damsel s Millie Bobby Brown, animovaná adaptace herní série Devil May Cry či hvězdně obsazený apokalyptický thriller Leave the World Behind s Julií Roberts, Mahershalou Alim a Ethanem Hawkeem. Nebudou chybět ani novinky z nedávného pirátského hitu One Piece či ambiciózní adaptace románu Problém tří těles. Program pak zakončí novinky z očekávané epické sci-fi Rebel Moon Zacka Snydera.

Zdroj: Netflix

Napoleon útočí ve fenomenálním traileru. Očekávání šponuje na maximum
Napoleon útočí ve fenomenálním traileru. Očekávání šponuje na maximum
18.10.2023 17:15:00 | Filmové novinky

Už za měsíc dorazí i do českých kin nejnovější historický snímek režiséra Ridleyho Scotta, který vypráví příběh jednoho z nejslavnějších vojevůdců dějin. Napoleon nabídne vzestup válečníka k moci a odhalí jeho slabiny.

Primu jímá hrůza. Sledovanost Elišky a Damiána se rekordně propadla
Primu jímá hrůza. Sledovanost Elišky a Damiána se rekordně propadla
18.10.2023 16:30:00 | Filmové novinky

V posledních několika týdnech se už začínalo zdát, že se sledovanost podzimní novinky Eliška a Damián stabilizovala nad 250 000 diváky. Jenže nová epizoda opět dosáhla rekordního minima. Skutečně se dočkáme pokračování?

Fenomenální Oppenheimer míří konečně online! Dorazí po 4 měsících v kinech
Fenomenální Oppenheimer míří konečně online! Dorazí po 4 měsících v kinech
18.10.2023 15:20:00 | Filmové novinky

Fanoušci Oppenheimera pozor. Pokud se těšíte, že si pustíte toto monumentální drama Christophera Nolana z tepla domova, máme pro vás dobrou zprávu. Universal právě prozradil datum uvedení filmu online a na fyzických nosičích.

Netflix chce herní fenomén Grand Theft Auto
Netflix chce herní fenomén Grand Theft Auto
17.10.2023 17:20:00 | Filmové novinky

Podle The Wall Street Journal Netflix jedná o přivedení jedné z nejpopulárnějších herních sérií na svou streamovací platformu. Grand Theft Auto by bylo pro streamera vstupem do velkého světa.