FB pixel TP pixel
Megalomanská řežba monster je tady. Godzilla s Kongem válčí o osud Země v pompézním traileru © Warner Bros.

Megalomanská řežba monster je tady. Godzilla s Kongem válčí o osud Země v pompézním traileru

Studio Warner Bros. představilo finální a dosud zaručeně nejvelkolepější trailer na chystaný sci-fi snímek Godzilla x Kong: Nové impérium. V novince, která dorazí do kin již na konci března, spojí obě legendární příšery síly, aby zastavily společného nepřítele z nitra Země. A očividně u toho budou lítat pořádně monstrózní facky.

Filmové novinky

Režisér Adam Wingard pokračuje tam, kde v posledním filmu o Godzille a Kongovi skončil. A tentokrát bude jeho nové sci-fi o boji Titánů o špičku potravního řetězce snad ještě bláznivější a divočejší, než kdykoli dříve. Atomová ještěrka a přerostlý primát budou proti sobě mít celou armádu opic. Nejprve vám však nový trailer shrne předchozí dekádu monstrózního fackování, které začalo ještě docela komorně se snímkem Godzilla režiséra Garetha Edwardse. Pak přišel už poněkud akčnější Kong: Ostrov lebek a od té doby se tzv. MonsterVerse už úplně urval ze řetězů toho, co bychom mohli ve filmu o jaderné ještěrce a přerostlém primátovi nazvat realismem.

V novém filmu Godzilla x Kong: Nové impérium vědci podle tajemného signálu z útrob naší planety začnou tušit něco nekalého, Godzilla jako ochránce přírody a Kong jako ochránce lidí však nebudou otálet a pustí se do akce, aby zabránili ovládnutí světa armádou zfanatizovaných titánských primátů. Kong během boje přijde o prsty a od lidských vědců nafasuje i zcela novou umělou ruku, která mu umožní rozdávat ještě větší rány. Než ale dojde na očekávané spojení sil mezi Godzillou a Kongem, musí samozřejmě dojít ke konfliktu u egyptských pyramid a také na obligátní pokusy lidí střílet na titánského ještěra ubohým humanoidním arzenálem. Zkrátka blockbusterová jízda, která je antitezí zadumané a vrstevnaté Duny, která právě ovládá světová kina.

Snímek vstoupí do kin už 28. března a kromě obou titánů uvidíme i Rebeccu Hall a nově i Dana Stevense. Připojí se k nim Brian Tyree Henry, Kaylee Hottle, Alex Ferns, Fala Chen, Rachel House, Mercy Cornwall. Očekává se, že na streamovací službu HBO Max vstoupí film v průběhu léta, zřejmě na konci června.

Zdroj: Warner Bros.

 2 zobrazení  
Bláznivá komedie Jedeme na teambuilding míří na Netflix. V kinech se stala hitem
Bláznivá komedie Jedeme na teambuilding míří na Netflix. V kinech se stala hitem
13.03.2024 17:44:00 | Filmové novinky

Pakliže patříte mezi fanoušky bláznivějších českých komedií, určitě jste koncem minulého roku zaregistrovali novinku Jedeme na teambuilding. Ta v kinech zaujala přes čtvrt milionu diváků a nyní dorazí konečně online přímo na Netflix.

Nové velkolepé sci-fi Netflixu odhaleno. V traileru bojují roboti a padá vesmírná loď
Nové velkolepé sci-fi Netflixu odhaleno. V traileru bojují roboti a padá vesmírná loď
13.03.2024 15:25:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Netflix představila jeden ze svých největších letních trháků. Opět vsadí na hvězdnou Jennifer Lopez, která streamerovi nahnala spoustu diváků díky thrilleru Matka. Tentokrát však slavná JLo zamíří do vesmíru a bude nahánět zběhlého robota. K úspěšnému splnění mise však bude muset spolupracovat s AI, kterou nenávidí a nedůvěřuje jí.

Potlesk ve stoje a skvělé recenze. Akční nářez ve stylu Johna Wicka uhranul diváky a půjde do kin
Potlesk ve stoje a skvělé recenze. Akční nářez ve stylu Johna Wicka uhranul diváky a půjde do kin
13.03.2024 10:45:00 | Filmové novinky

Herec Dev Patel sklidil se svým režijním debutem Opičí muž na filmovém festivalu SXSW nadšení a potlesk ve stoje. Akční nářez označovaný jako indický John Wick je chválen za výrazný vizuál a podmanivou akci.

Nolan dostane za Oppenheimera pohádkovou výplatu. Dalším filmem má být thriller
Nolan dostane za Oppenheimera pohádkovou výplatu. Dalším filmem má být thriller
12.03.2024 17:35:00 | Filmové novinky

Není divu, že se po oscarových úspěších stáčí zrak veřejnosti ke Christopheru Nolanovi a jeho projektům ještě více než obvykle. Indicie naznačují jeho příští projekt i pohádkovou sumu, kterou si za film o vynálezci atomové bomby odnesl.