FB pixel TP pixel
HBO představila plnohodnotnou ukázku na nejočekávanější seriál srpna © TMDB

HBO představila plnohodnotnou ukázku na nejočekávanější seriál srpna

HBO se během Comic-Conu rozhodně nedržela zpátky a ukázala, že s ní koncem léta a na podzim prostě musíme počítat. Kromě ukázky na druhou řadu Jeho temných esencí jsme dostali i plnohodnotný trailer na Lovecraftovu zemi.

Filmové novinky 26. 7. 2020 14:00 | Filmové novinky

Někdo se soustředí na množství, někdo na kvalitu. Zatímco při pohledu do našeho kalendáře je jasné, že Netflix ani v srpnu nebude snižovat své množství exkluzivního obsahu, HBO opět vsadí hlavně na zakoupené pořady a ze svých originálů hlavně na jeden - Lovecraftovu zemi. Televizní adaptace knihy Matta Ruffa o rasismu a lovecraftovských monstrech je jedním ze stěžejních projektů HBO letošního roku a zatím se zdá, že z ní bude opravdu velký a hlavně zábavný hit. Nová ukázka totiž vypadá náramně a láká na napínavou dobrodružnou road movie, kde se hrdina Atticus Black bude muset společně se svým strýčkem a přítelkyní Letitií vyrovnat nejen s rasismem bílé Ameriky, ale i řadou nadpřirozených překážek.

Na ukázce je hodně patrné, že za projektem stojí dva zdatní producenti Jordan Peele a J.J. Abrams. Zatímco druhý jmenovaný očividně projektu vtiskl dynamickou kameru a celkově zábavný švih podobně jako v případě Castle Rock, Peelův otisk je hodně vidět při svébytné práci s rasismem vůči hlavním protagonistům, která hodně připomíná Peelův hit Uteč. Dohromady to funguje bezvadně a i krátký klip sledující hrdiny, jak řeší hádanku jako z Indiana Jonese, dává tušit, že by nás měla čekat žánrová pecka. Premiéru si navíc seriál odbude dříve, než se čekalo. Nakonec se první epizody dočkáme už 17. srpna.

 10 905 zobrazení   116 se líbí
Temné esence i The Boys: Mrkněte na nálož 6 ukázek na očekávané novinky
Temné esence i The Boys: Mrkněte na nálož 6 ukázek na očekávané novinky
24.07.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Aktuálně probíhá akce Comic-Con at Home, což s sebou samozřejmě nese řadu nových ukázek očekávaných hitovek letošního léta a podzimu. Mimo jiné jsme se dočkali nové ukázky na pecku od Amazonu The Boys a také prvních záběrů z druhé řady Jeho temných esencí, které dorazí na HBO na podzim.

Těšte se! Parádní seriál Cobra Kai dorazí na Netflix už koncem srpna
Těšte se! Parádní seriál Cobra Kai dorazí na Netflix už koncem srpna
23.07.2020 10:00:00 | Filmové novinky

Seriálové pokračování slavného Karate Kida opouští definitivně YouTube a míří na Netflix. A konečně známe datum premiéry prvních dvou řad.

Premiéra Nolanova Tenetu znovu odložena. Studio chystá změnu strategie
Premiéra Nolanova Tenetu znovu odložena. Studio chystá změnu strategie
21.07.2020 12:00:00 | Filmové novinky

Časy se mění a co bylo ještě před pár měsíci nemyslitelné se nyní stává skutečností. Studio Warner Bros. znovu odložilo kinopremiéru očekávané sci-fi Christophera Nolana Tenet a zvažuje, že Amerika nebude prvním trhem, kam se film podívá.

Tvůrci Avengers natočí nejdražší film Netflixu. Stát bude 200 milionů
Tvůrci Avengers natočí nejdražší film Netflixu. Stát bude 200 milionů
20.07.2020 11:00:00 | Filmové novinky

Bratři Russové připravují pro Netflix špionážní akční thriller, jehož rozpočet bude pro streamovací službu rekordní a překoná hranici 200 milionů dolarů.