FB pixel TP pixel
Henry Cavill potvrdil nové filmy se Supermanem. V dojemném videu dává jasný slib © Warner Bros.

Henry Cavill potvrdil nové filmy se Supermanem. V dojemném videu dává jasný slib

Patrně nejlepší představitel Muže z oceli vůbec se konečně oficiálně vrací. Henry Cavill v emotivním videu potvrdil, že ho uvidíme v celé řadě dalších DC projektů a fanoušci okamžitě volají po druhé sólovce v rámci DCEU.

25. 10. 2022 17:30 | Filmové novinky

Dny Henryho Cavilla v DC se dlouhou dobu zdály být sečteny. Herec vzal zavděk nabídkou Netflixu a upsal se další velké sérii, tedy Zaklínači. Superman pak v DCEU zařadil zpátečku a když se objevil, dočkali jsme se jen camea nebo siluety někde v dáli. Dwayne Johnson ale za jeho návrat dlouze bojoval a nakonec si jej prosadil i přes výhrady dnes už bývalého vedení DC Entertainment v čele s Walterem Hamadou. Superman se tak letos objevil ve snímku Black Adam a jak nyní sám Cavill potvrzuje, rozhodně to nebylo naposled.

Cavill se rozhodně objeví v celé řadě dalších projektů, přičemž nejblíže jsou údajná camea ve druhém Shazamovi i ve Flashovi. Zatímco v Shazamovi se potká se svým velkým obdivovatelem Captainem Marvelem a jeho rodinkou, film Andrése Muschiettiho by měl nabídnout jeho interakci se Supergirl v podání Sashy Calle. Cavillovo pokračování v DCEU ale nebude poskládáno jenom z cameo rolí. Už dříve totiž portál THR přišel s informací, že Warner Bros. Discovery chystá pokračování Muže z oceli. Vedle toho by se mohl Kal-El ukázat také v další případné týmovce.

Black Adam započal podle Dwayna Johnsona novou éru DC filmů a je důležitým projektem její první fáze. I když jeho konec přímo vybízí ke střetu Adama se Supermanem, podle Rocka máme zatím svá očekávání mírnit. Obě postavy se samozřejmě střetnou, ale až později. Nyní se máme těšit na to, jak do nové rozmíšky promluví snímek Shazam! Hněv bohů. Tak snad se v příštím roce všech ohlášených projektů dočkáme. Cavillův návrat je totiž sakra silné lákadlo.

Zdroj: The Hollywood Reporter

Ondřej Novotný
Internetový pisálek, který se přes svůj blog a Ednu nakonec dostal i na Filmtoro. Povoláním zatím student, ve volném čase pak zaneprázdněný teoretik komiksových filmů a seriálů, který nevynechá ani jednu nerdskou diskusi. Mezi jeho filmové favority patří Star Wars, Indiana Jones a jakýkoli béčkový film se Sibyl Danning. Mimo film se intenzivně věnuje čtení nejrůznější literatury (převážně té německé), rád vyhledává kvalitní kebab po celé Praze a občas usedne v klubu Chocobamba při poslechu kvalitní žižkovské hudby.
25 nejlepších hororů na Netflixu, které si můžete pustit na Halloween
25 nejlepších hororů na Netflixu, které si můžete pustit na Halloween
25.10.2022 14:30:00 | Filmové novinky

Halloween je tu a kromě filmových novinek v kinech ho můžete oslavit i na Netflixu. Ten má ze všech streamovacích služeb rozhodně nejrozsáhlejší hororovou galerii a nabízí všechny subžánry. Pojďme si proto démonické, slasherové a další projekty představit.

Ant-Man 3 bude konečně epické sci-fi. První trailer představuje nového Thanose
Ant-Man 3 bude konečně epické sci-fi. První trailer představuje nového Thanose
24.10.2022 18:50:00 | Filmové novinky

Marvel už za pár měsíců odstartuje svou pátou fázi. A jak to tak vypadá, začne se opět zostra. Další společné dobrodružství čtveřice hmyzích hrdinů nás totiž zavede do fantaskního světa, ve kterém se seznámíme s Kangem Dobyvatelem!

Nejočekávanější sci-fi seriál Netflixu přichází. Trailer slibuje Titanic z pekla
Nejočekávanější sci-fi seriál Netflixu přichází. Trailer slibuje Titanic z pekla
24.10.2022 16:30:00 | Filmové novinky

Netflix chystá seriálově našlapaný podzim! Už 17. listopadu se přiřítí zřejmě nejočekávanější sci-fi seriál současnosti, protože na novinku od tvůrců německého fenoménu Dark jsme čekali hodně dlouho a očekáváme přinejmenším stejně chytrou a napínavou podívanou jako posledně.

Hvězda Thora překoná hranice lidských možností. Trailer nového seriálu vás napumpuje
Hvězda Thora překoná hranice lidských možností. Trailer nového seriálu vás napumpuje
23.10.2022 14:20:00 | Filmové novinky

Chris Hemsworth je sportovec srdcem i duší, i on má ale strach ze stárnutí. V novém seriálu na Disney Plus se tedy ponoří do vod dlouhověkosti a boje proti stárnutí, když bude testovat limity vlastního těla. A bude u toho trpět, zatímco vy si ho náležitě užijete.