FB pixel TP pixel
Začalo natáčení nové Hry o trůny! Kdy dorazí na HBO a kdo byl obsazen? © TMDB

Začalo natáčení nové Hry o trůny! Kdy dorazí na HBO a kdo byl obsazen?

První z mnoha plánovaných vedlejších projektů spadajících do univerza fenoménu Hry o trůny s názvem House of the Dragon se posunul k natáčecí fázi. HBO fanouškům nabídlo fotky hlavních herců.

Filmové novinky 28. 4. 2021 16:00 | Filmové novinky

Fanoušci mohou začít opatrně jásat. HBO totiž oficiálně potvrdilo, že House of the Dragon, prequel k epické fantasy Hra o trůny, která učarovala milionům diváků i čtenářů, rozjíždí natáčení. HBO to ohlásilo na svém dračím twitterovém účtě a rovnou jej doprovodilo obrázky herců, kteří se účastní čtecí zkoušky. Samozřejmě jsou rozmístěni tak, aby svým sociálním odstupem neporušovali pandemická opatření. Seriál House of the Dragon dostal zelenou v říjnu 2019 a pro první řadu se počítá s deseti díly. Kreativně budou na seriál dohlížet režisér Miguel Sapochnik a scénárista Ryan Condal. Předlohou k seriálu je pak Martinova kniha Fire and Blood, která je časově zasazena 300 let před známými seriálovými událostmi a zkoumá historii rodu Targaryenů. V seriálu se objeví hvězdy jako Rhys Ifans, Matt Smith, Paddy Considine nebo Olivia Cooke. V současné době není jasné, jak dlouho bude natáčení trvat, ale HBO znovu potvrdilo, že premiéry se dočkáme v roce 2022. Připomeňme, že vedle Domu draka má HBO ve vývoji i další seriály z tohoto univerza s pracovními názvy 10 000 Ships, Flea Bottom a Sea Snake.







 3 472 zobrazení   222 se líbí
Netflix v létě uvede 30 nových filmů. Máme první ukázky největších hitů
Netflix v létě uvede 30 nových filmů. Máme první ukázky největších hitů
27.04.2021 16:30:00 | Filmové novinky

Netflix se toho nebojí a na letní měsíce chystá pořádný nášup nových filmových titulů. Nechybí mezi nimi ani řada očekávaných hitů, které mají jasný úkol. Udržet nás alespoň večer v pohodlí domova u televize!

93. Oscary ovládla režisérka očekávané marvelovky a ožralý Mikkelsen
93. Oscary ovládla režisérka očekávané marvelovky a ožralý Mikkelsen
26.04.2021 12:00:00 | Filmové novinky

Pandemický rok zná konečně své nejlepší filmy. Alespoň z pohledu americké Akademie, která letos se zpožděním oproti tradičnímu termínu rozhodla o svých filmových oblíbencích. Především v Marvelu se nyní mohou klepat po rameni.

První trailer na Spielbergovu West Side Story bere dech úžasným vizuálem
První trailer na Spielbergovu West Side Story bere dech úžasným vizuálem
26.04.2021 | Filmové novinky

60 let trvalo Hollywoodu, než natočil nové filmové zpracování slavného muzikálu West Side Story. A protože za kormidlem stojí Steven Spielberg, čeká nás nepochybně žánrová událost roku!

Hororový hit od Netflixu? Novinka tvůrce Hory mají oči vypadá skvěle
Hororový hit od Netflixu? Novinka tvůrce Hory mají oči vypadá skvěle
25.04.2021 16:00:00 | Filmové novinky

Zkušený hororový fachman Alexandre Aja, který stojí za peckovým remakem Hory mají oči nebo novou Piraňou, chystá klaustrofobní horor s Mélanie Laurent. A plnohodnotný trailer vypadá hodně napínavě. Mrkněte na něj s českými titulky.