FB pixel TP pixel
HBO připravuje 3 nové seriály ze Hry o trůny. O čem budou? © TMDB

HBO připravuje 3 nové seriály ze Hry o trůny. O čem budou?

Podle serveru Variety hodlá internetová a kabelová stanice HBO vytěžit svou nejpopulárnější franšízu Hra o trůny opravdu vydatně. Chystá totiž natočit z tohoto universa, sepsaného spisovatelem Georgem R. R. Martinem, rovnou tři nové prequelové seriály.

Filmové novinky

Hra o trůny byla opravdový fenomén, který k HBO přivedl davy nových fanoušků, a počet nových předplatitelů od uvedení seriálu každým rokem neustále rostl. Ovšem po konci nepovedené osmé řady fanoušci série HBO z velké části opustili. Žádný z nových seriálů HBO zatím nedokázal svět Starků a Targaryenů nahradit, proto není divu, že se hlavouni společnosti snaží slavnou značku oživit. Vedle seriálu House of the Dragon, který se zanedlouho začne natáčet a měl by na obrazovky HBO dorazit v příštím roce, mají rozpracované rovnou tři nové projekty ze světa Západozemí.

První ze seriálů má dva pracovní názvy 9 Voyager a Sea Snake, konečné rozhodnutí zatím nepadlo. Na tomto projektu bude s největší pravděpodobností pracovat showrunner Gothamu a Mentalisty Bruno Heller. Tento seriál by měl sledovat události kolem lorda Corlyse Velaryona, alias Mořského hada, jemuž patří největší flotila Západozemí. Druhý projekt nese název 10 000 Ships s měl být časově umístěn asi 1000 let před Hru o trůny. Měl by vylíčit osudy princezny Nymerie, jež založila království Dorne. Poslední seriál by se měl jmenovat Flea Bottom (Bleší zadek), jenž je chudou a nebezpečnou částí Králova přístaviště, kterou byste se v noci procházet nechtěli. Všechny projekty jsou v rané fázi, takže k jejich uvedení na obrazovky vede ještě dlouhá, několikaletá a zřejmě i komplikovaná cesta. Jestli se těchto seriálů vůbec dočkáme, naznačí úspěch chystaného House of the Dragon.

 1 692 zobrazení   29 se líbí
Netflix uvede komedii s monstry od tvůrců Stranger Things. Máme trailer!
Netflix uvede komedii s monstry od tvůrců Stranger Things. Máme trailer!
21.03.2021 9:00:00 | Filmové novinky

Pandemie koronaviru způsobila, že se do českých kin řada povedených filmů nepodívala. Naštěstí je tu Netflix, aby opět zachránil den a dal nám jednu z nejlepších komedií posledních let. A výhodou je, že se navíc jedná o post-apokalypsu s příšerami od producenta Stranger Things!

Má Liga spravedlnosti šanci na pokračování? O čem by byly další díly?
Má Liga spravedlnosti šanci na pokračování? O čem by byly další díly?
19.03.2021 | Filmové novinky

Aby prý byl Zack Snyder věrný své vizi, zakončil svou čtyřhodinovou verzi Ligy spravedlnosti natočenou pro HBO cliffhangerem. I když prý zatím Warneři o pokračování neuvažují, ví se, jakým směrem by se další díly ubíraly.

Marvel ukázal finální trailer Falcona a Winter Soldiera. A je to nářez!
Marvel ukázal finální trailer Falcona a Winter Soldiera. A je to nářez!
18.03.2021 8:00:00 | Filmové novinky

V pátek Disney na své streamovací stanici odvysílá první díl očekávané komiksové série The Falcon and the Winter Soldier. Ve finální ukázce pak žánrově láká na skvělou akci, špionážní thriller a buddy komedii.

Finální trailer Ligy spravedlnosti Zacka Snydera nabízí komiksové orgie
Finální trailer Ligy spravedlnosti Zacka Snydera nabízí komiksové orgie
17.03.2021 15:00:00 | Filmové novinky

Již zítra čeká diváky po celém světě jedna z největších komiksových událostí letošního jara. A ano, je největší, protože je skoro jediná. Přesto je ukázka na režisérskou verzi Ligy spravedlnosti opravdu epická.