FB pixel TP pixel
Hra na oliheň se vrací. Netflix odhalil první záběry z druhé řady © Netflix

Hra na oliheň se vrací. Netflix odhalil první záběry z druhé řady

Netflix v rámci svého velkého odhalení největších hitů pro rok 2024 ukázal i očekávané první záběry z chystaného pokračování seriálu Hra na oliheň. Tvůrce slibuje svou vlastní cestu a nikoli naplňování očekávání diváků.

Filmové novinky

Netflix dnes odhalil velkou porci svých nadcházejících titulů pro letošní rok, jedním z největších oznámení je však potvrzení, že se skutečně dočkáme i druhé řady Hry na oliheň. Ta před necelými třemi roky lámala na Netflixu rekordy a dodnes patří mezi nepřekonatelné globální megahity, jež streamer potřebuje dále těžit. Dobrou zprávou pro něj byla i více než solidní sledovanost reality show Hra na oliheň: Výzva, která dokázala bavit diváky napříč světem navzdory tomu, že vlastně popírala myšlenku původního seriálu a navíc ji provázely kontroverze kvůli podmínkách pro soutěžící během natáčení.

Nyní Netflix ukázal první záběry, které očividně navazují velmi těsně na závěr první řady a protagonistovi v podání na růžovo obarveného Jeong-jae Lee je zde za jeho chování slibována odplata. Tvůrce seriálu Hwang Dong-hyuk už dříve naznačil své plány ohledně druhé řady. A ačkoli neodhalil žádné specifické detaily, dal jasně na vědomí, že ačkoli četl spoustu reakcí a očekávání diváků, on sám se hodlá řídit hlavně svou intuicí a představou, kam by měl seriál směřovat. Rozhodně tedy nehodlá naplňovat očekávání publika. Seong Gi-hun se stal na konci první řady úplně novým člověkem a máme se těšit na to, co tahle jeho nová role přinese. Stěžejní tvůrce seriálu se totiž hodlá zaměřit právě na něj. Magazín The Hollywood Reporter přinesl také několik zcela nových fotografií, na něž se můžete podívat přímo na jeho webu. Přesné datum premiéry zatím nebylo oznámeno.

Zdroj: THR / Netflix

Netflix slaví: Sci-fi s Julií Roberts zlámala rekordy, drogová Griselda rozdrtila konkurenci
Netflix slaví: Sci-fi s Julií Roberts zlámala rekordy, drogová Griselda rozdrtila konkurenci
31.01.2024 18:45:00 | Filmové novinky

Čerstvé výsledky sledovanosti Netflixu přináší pro streamovací službu skvělé zprávy. Sci-fi Nech svět světem se stala jedním z historicky nejsledovanějších filmů v historii platformy, seriálová novinka je pak jedním z největších úspěchů za poslední měsíce.

Povedený začátek roku na Voyo. Nová krimi z Jadranu, sériový vrah i nálož sportu
Povedený začátek roku na Voyo. Nová krimi z Jadranu, sériový vrah i nálož sportu
31.01.2024 15:30:00 | Filmové novinky

Největší tuzemská streamovací služba Voyo nehodlá ve své snaze o útok na Netflix slevit ani v novém roce. A zatím se zdá, že vše šlape skutečně na plné obrátky. Nabídka na konec zimy a začátek jara totiž vypadá hodně nabušeně. Nejenže se vrátí populární hity a do nabídky se zařadí i nové originály, řada dojde i na větší propagaci sportu.

Sledovanost Temného případu láme rekordy. Trailer 4. dílu odhaluje smrtící past
Sledovanost Temného případu láme rekordy. Trailer 4. dílu odhaluje smrtící past
31.01.2024 14:00:00 | Filmové novinky

V HBO musí mít radost. Série Temný případ ukazuje, že divácký zájem o tuto hvězdně obsazenou drsnou krimi je stále vysoký. Třetí díl čtvrté série potvrdil rostoucí sledovanost a zaznamenal rekordní čísla v rámci vysílané řady.

Henry Cavill vraždí nacisty v krvavém traileru na britské Hanebné pancharty
Henry Cavill vraždí nacisty v krvavém traileru na britské Hanebné pancharty
30.01.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Henry Cavill nemusí smutnit, že se nevrátí do role Zaklínače Geralta z Rivie. V novém akčním spektáklu Guye Ritchieho totiž bude masakrovat jiná monstra. Tahle se jmenují nacisté a Cavill proti nim pošle speciální jednotku, která připomíná Hanebné pancharty na britský způsob.