FB pixel TP pixel
Povedený začátek roku na Voyo. Nová krimi z Jadranu, sériový vrah i nálož sportu © TV Nova / Voyo

Povedený začátek roku na Voyo. Nová krimi z Jadranu, sériový vrah i nálož sportu

Největší tuzemská streamovací služba Voyo nehodlá ve své snaze o útok na Netflix slevit ani v novém roce. A zatím se zdá, že vše šlape skutečně na plné obrátky. Nabídka na konec zimy a začátek jara totiž vypadá hodně nabušeně. Nejenže se vrátí populární hity a do nabídky se zařadí i nové originály, řada dojde i na větší propagaci sportu.

Filmové novinky

Česká streamovací jednička Voyo oznámila počátkem roku, že počet českých předplatitelů dosáhl již 500 000, společně se Slovenskem by tak platforma měla mít již okolo 700 000 platících uživatelů. Růst má ale v následujících měsících pokračovat, čemuž Voyo výrazně přizpůsobuje svou nabídku, která se bude i letos spoléhat na stěžejní pilíře jako jsou osvědčené hity, kriminální novinky, akvizice pro cílovou skupinu a také větší zapojení sportu.

Už 5. února se na obrazovky TV Nova vrací populární Specialisté. Ti načnou už svou osmou řadu a na Voyo budou díly tradičně dostupné s týdenním předstihem. Již nyní je k přehrání první epizoda Mimo zákon. Již 8 února se vrátí i jeden z nejpopulárnějších seriálu Novy a Voyo Zlatá labuť, jenž odstartuje už svou třetí řadu z období druhé světové války. Chybět samozřejmě nemůže ani fenomén nekonečných seriálů Ordinace v růžové zahradě, který letos zahajuje již svou 22. řadu a opět je ke zhlédnutí exkluzivně na Voyo. Pravidelně přitom na Nově i Voyo pokračuje i nový rodinný hit s Berenikou Kohoutovou a Filipem Blažkem Jedna rodina a pomalu se blíží i návrat Případů mimořádné Marty, jejichž první řada slaví ohledně sledovanosti na Nově úspěch i v reprízách. Zapomenout samozřejmě nesmíme ani na Survivor, který se s novými výzvami a soutěžícími představí 27. února a opět moderuje Ondřej Novotný.

Krimi novinky

Co se krimi novinek týče, má Voyo dvě čerstvá želízka. Metoda Markovič: Hojer již odstartovala a aktuálně nabízí každý týden novou epizodu z šestidílného příběhu o sériovém vrahovi Ladislavu Hojerovi. Tvůrci však již pomalu pracují na pokračování, jež by se mělo zabývat spartakiádním vrahem Strakou. Tuhle hodně temnou kapitolu československé kriminalistiky na Voyo vyvažuje dobrodružnější a uvolněnější krimi komedie Policie Hvar, která ostře útočí na konkurenční Primu a její Na vlnách Jadranu. V Chorvatsku se tudíž bude zase hojně vraždit a tentokrát budou případy vyšetřovat Jakub Štáfek a Alžbeta Ferencová. Seriál bude uváděn s předstihem na Voyo.

Akvizice

Voyo zároveň pokračuje v nakupování obsahu do své videotéky, takže se od 3. února mohou diváci těšit na Kurz manželské touhy, 5. února dorazí krásný animák Myši patří do nebe, 10. února bude k přehrání i filmová verze #annaismissing, 16. února přibudou ve videotéce Rédl i Trpaslík z České televize. A dostupných bude i 26 epizod seriálu Život a doba soudce A.K..

Sport a zase sport

Nova a Voyo hodlají ještě více fušovat i do sportu. Ostatně Nova Sport spouští dvě nové stanice zaměřené na motorsport a Voyo chytá trend zahraničních streamerů a zařazuje do nabídky nejpopulárnější sportovní události, které má díky televizním licencím k dispozici. Živé přenosy zatím bude přinášet jen v limitovaném množství, odehrané mače však bude možné sledovat až 7 dní po odvysílání v rámci práv na catch-upy. Kromě NHL můžete sledovat i zápasy NBA, francouzskou Ligue 1 i zápasy v šipkách. V lednu Voyo přineslo i záznamy z Rallye Dakar včetně dvou speciálů. My říkame: Jen houšť.

Zdroj: Voyo / TV Nova

Sledovanost Temného případu láme rekordy. Trailer 4. dílu odhaluje smrtící past
Sledovanost Temného případu láme rekordy. Trailer 4. dílu odhaluje smrtící past
31.01.2024 14:00:00 | Filmové novinky

V HBO musí mít radost. Série Temný případ ukazuje, že divácký zájem o tuto hvězdně obsazenou drsnou krimi je stále vysoký. Třetí díl čtvrté série potvrdil rostoucí sledovanost a zaznamenal rekordní čísla v rámci vysílané řady.

Henry Cavill vraždí nacisty v krvavém traileru na britské Hanebné pancharty
Henry Cavill vraždí nacisty v krvavém traileru na britské Hanebné pancharty
30.01.2024 16:00:00 | Filmové novinky

Henry Cavill nemusí smutnit, že se nevrátí do role Zaklínače Geralta z Rivie. V novém akčním spektáklu Guye Ritchieho totiž bude masakrovat jiná monstra. Tahle se jmenují nacisté a Cavill proti nim pošle speciální jednotku, která připomíná Hanebné pancharty na britský způsob.

Vémola kina nezničil. Totální KO však od diváků nedostal a Attilu porazil
Vémola kina nezničil. Totální KO však od diváků nedostal a Attilu porazil
30.01.2024 15:30:00 | Filmové novinky

Minulý čtvrtek vstoupil do kin film o legendě českého MMA Karlosi Vémolovi. Ten provázela výrazná kampaň a Vémola dokonce s chutí obrážel předpremiérové projekce a setkání s diváky. Na hodování ve lvím stylu to ale nevypadá.

Tohle je nová Supergirl! Hvězda Rodu draka vymění příšery za pláštěnku
Tohle je nová Supergirl! Hvězda Rodu draka vymění příšery za pláštěnku
30.01.2024 11:05:00 | Filmové novinky

Režisér a lodivod DC, James Gunn, potvrdil, že konečně vybral představitelku Supergirl pro chystaný snímek Supergirl: Woman of Tomorrow. Předpokládá se, že se postava objeví i v novém filmu o Supermanovi, který má nabídnout celou plejádu hrdinů a ukáže nám mladšího Muže z oceli.