FB pixel TP pixel
Streamovací služba od Apple je za rohem. Představila hvězdnou novinku © TMDB

Streamovací služba od Apple je za rohem. Představila hvězdnou novinku

Reese Witherspoon, Jennifer Aniston a Steve Carell jsou hlavními lákadly dramatického seriálu Morning Show, natočeného exkluzivně pro novou streamovací službu Apple TV+ startující tento podzim.

Filmové novinky 14. 8. 2019 14:00 | Filmové novinky

První lehké navnazení na seriál Morning Show z produkce Applu nám nyní přinesl nově vydaný minutový teaser. Ten přibližuje tři hlavní postavy: Karen Kessler, kterou ztvárnila Jennifer Aniston, Bradley Jackson ztělesněná Reese Witherspoon, a Mitche Kesslera sehraného Stevem Carellem. Ty pak v ukázce neuvidíme přímo, ale zprostředkovaně skrze jejich fotky a plakáty, hlasové stopy a kameru rámující zákulisí jejich pracovního prostředí. Seriál se totiž bude věnovat právě této moderátorské trojici, která pracuje v ranním pořadu s výstižným jménem “Morning show” a detailně nás seznámí s jeho chodem a pracovníky, kteří jsou za něj zodpovědni. Aniston a Witherspoon společně s Mimi Leder dohlíží na seriál z pozic producentek, Leder pak bude figurovat i jako režisérka několika epizod. Pozici showrunnerky pak drží Kerry Ehrin, jež stojí například za seriálem Bates Motel. V dalších rolích pak uvidíme Gugu Mbatha-Raw (Cloverfield Paradox), Billyho Crudupa (Strážci - Watchmen) či Néstor Carbonell (Ztraceni). Apple si objednal rovnou dvě řady a každá z nich by měla mít deset epizod.

 224 zobrazení   2 se líbí
Alžběta II. se vrátí v listopadu. Netflix odhalil trailer 3. řady The Crown
Alžběta II. se vrátí v listopadu. Netflix odhalil trailer 3. řady The Crown
14.08.2019 12:00:00 | Filmové novinky

Fanoušci historie britské královny Alžběty II. se mohou radovat. Třetí řada totiž stihne dorazit ještě letos. Někoho však možná zaskočí zcela nové obsazení.

Brutální komiksovka The Boys válí, na Amazonu je na špici sledovanosti
Brutální komiksovka The Boys válí, na Amazonu je na špici sledovanosti
14.08.2019 | Filmové novinky

Sázka na odlišnost se vyplatila. Superhrdinská satira The Boys se na Amazonu během pár týdnů stala jedním z nejsledovanějších seriálů letošního roku.

Neuvěříte, koho tenhle klučina ztvární v seriálu Zaklínač
Neuvěříte, koho tenhle klučina ztvární v seriálu Zaklínač
13.08.2019 | Filmové novinky

Na IMDb seriálu Zaklínač se objevilo nové jméno a nová role, která jistě bude velkým překvapením pro fanoušky Geralta.

Pán prstenů musí být věrný Tolkienovi. Co tvůrci smí a nesmí změnit?
Pán prstenů musí být věrný Tolkienovi. Co tvůrci smí a nesmí změnit?
12.08.2019 12:00:00 | Filmové novinky

S přípravami seriálového Pána prstenů v plném proudu se dostávají ven nové a nové informace. Tolkienovský znalec Tom Shippey například prozradil, jak moc dostali tvůrci volnou ruku v zacházení s událostmi Tolkienova světa Středozemě.