FB pixel TP pixel
Megahit Novy Jedna rodina je zpátky. Rodinné štěstí naruší nečekaná dramata © Voyo / TV Nova

Megahit Novy Jedna rodina je zpátky. Rodinné štěstí naruší nečekaná dramata

Oblíbená vztahovka Jedna rodina se vrací a diváci se mohou těšit na novoty. Dorazí novorozené miminko, soukromý detektiv, rázná primářka kliniky nebo staronové lásky. Hrdinové to zkrátka stále nebudou mít jednoduché.

České novinky 26. 8. 2024 20:00 | České novinky

Populární novácký seriál Jedna rodina startuje v televizi 27. srpna ve 20:20, už o den dříve však bude nejnovější epizoda dostupná na Voyo. Ostatně diváci streamovací služby dostanou nové epizody 3. řady vždy s denním předstihem. Jedna rodina se na obrazovky Novy vrací po úspěšné jarní sezóně, kdy lákala k přijímačům okolo 750 000 diváků starších 4 let. Jak odhalila samotná televize, seriál boduje především u mladého ženského publika mezi 15 a 24 roky. Nova ho cíleně nasazuje v úterý a ve čtvrtek jako konkurenci pro ZOO na Primě, která letos na podzim odpočítává poslední epizody.

Nová dramata všedního dne

Vodárna každopádně i v nové řadě zůstane místem, kde se stále něco děje a kde probíhají nezapomenutelné zážitky všedního života. Hrdiny Jedné rodiny čekají zásadní změny, když dorazí malý Igorek Mrak. A aby si diváci jeho přítomnost v seriálu užili dosyta, Irena se i s miminkem provizorně nastěhuje do bytu Mrakovy matky Božidary. Tam ovšem společně bydlí i novomanželé Igor a Lejdy. Soužití tolika odlišných povah samozřejmě dává příšlib řady kuriózních, zábavných i dramatických situací.

O dramatické chvíle nebude ušetřen ani Filip, který zůstal s Bobem sám a který nabídne Petře v krizové situaci střechu nad hlavou. Netuší však, že se žárlivá Norika nečekaně vrátí z natáčení v USA domů. A na problémy je tím pádem zaděláno. Petra ale odmítá být pasivní hrdinkou svého příběhu a pokusí se ukradené peníze získat zpět. A nemalé problémy samozřejmě budou řešit i další oblíbené postavy jako Vilém s Olgou, Medard a Alice, anebo Karel, který v pozici ředitele zachrání studenta, který chce skočit z okna. Co by to zkrátka bylo za seriál z všedních dní lidského života, kdyby okamžiky štěstí nenarušily nečekané trable.

Zdroj: TV Nova / Voyo

Velké finále seriálu ZOO je tady. Prima už chystá nástupce, Burešová se nudit nebude
Velké finále seriálu ZOO je tady. Prima už chystá nástupce, Burešová se nudit nebude
19.08.2024 19:00:00 | České novinky

Léto je definitivně u konce a to znamená jediné. Návrat na obrazovky slaví úspěšné tituly všech televizí a na Primě nemůže chybět telenovela ZOO. Ta baví diváky od roku 2022 a nyní přichází její konec. Kde diváci uvidí Evu Burešovou?

Nabitý podzim na Nově: Změny v Ulici i Na lovu, Kašpárek v kuchyni i nový Čmaňa. Víme, kdy co poběží
Nabitý podzim na Nově: Změny v Ulici i Na lovu, Kašpárek v kuchyni i nový Čmaňa. Víme, kdy co poběží
16.08.2024 19:00:00 | České novinky

TV Nova a streamovací služba Voyo zahajují velkou podzimní nabídku, která vezme útokem nejen obývací pokoje, ale v případě streamovací platformy i počítače či mobilní telefony. Dojde nejen na návraty milovaných seriálů, ale i novinky, které chtějí trhat rekordy sledovanosti.

Populárního Poldu nahradí nová kriminálka. Matáska vystřídá mladší hrdina
Populárního Poldu nahradí nová kriminálka. Matáska vystřídá mladší hrdina
13.08.2024 15:30:00 | České novinky

Prima sice své podzimní trumfy již vytasila, nic moc nového ohledně originálního fikčního obsahu ale programové schéma nepřineslo. Zdá se ale, že si komerční dvojka schovává své trumfy na konec roku.

Nova odhalila největší hity podzimu. Záhadné případy, náhrada MasterChefa i pokračování
Nova odhalila největší hity podzimu. Záhadné případy, náhrada MasterChefa i pokračování
11.08.2024 13:30:00 | České novinky

Své podzimní novinky již představil jak veřejnoprávní vysílatel Česká televize, tak i Prima, vyzyvatel komerční jedničky TV Nova. Jako poslední se tedy čekalo, čím se bude chtít blýsknout televize z Barrandova. Mimo nového retro loga pak představila i poměrně nabitý program s množstvím novinek.