FB pixel TP pixel
Mistrovské dílo a nejlepší drama roku. Oscarová novinka Netflixu má stoprocentní hodnocení © Netflix

Mistrovské dílo a nejlepší drama roku. Oscarová novinka Netflixu má stoprocentní hodnocení

Podzim je tradičně obdobím, kdy Netflix valí na diváky své největší pecky včetně obsahu, který má ambice sbírat i nějaká ta ocenění. Do této kategorie se jistě řadí tragikomická novinka s excelentním obsazením a stoprocentním hodnocením.

Filmové novinky 29. 7. 2024 18:20 | Filmové novinky

Filmové festivaly, a především ty na americké půdě jako Sundance nebo torontský festival, jsou tradičně místem těch největších streamovacích dealů roku. Zatímco na letošní velké akvizice jako je horor It’s What’s Inside nebo dokument Will and Harper si ještě chvíli počkáme, brzy nás čekají premiéry z loňského Toronta, kde streamovací gigant zakoupil mimo jiné výbornou krimi komedii Vrah naoko. Již 20. září nás čeká další, zdá se velmi povedená, hořkosladká komedie Jeho tři dcery, která sleduje tři dospělé dcery, jež se vrací do rodného domu, aby se postaraly o umírajícího otce. Kostlivci vylézají ze skříně, konflikty eskalují a k tomu všemu je ještě notná dávka humoru. Novinka nezávislého režiséra Azazela Jacobse vypadá na ideální podzimní film.

Nejnovější ukázka odhaluje divákům komorní atmosféru i skvělé herecké výkony trojice hereček Carrie Coon, Elizabeth Olsen a Natasha Lyonne. Temná rodinná komedie si vysloužila u kritiků, kteří nešetří chválou, stoprocentně pozitivní hodnocení, někteří se dokonce nebojí jej označit za mistrovské dílo. Robert Daniels z mezinárodní verze magazínu Screen mluví o „neskutečně intenzivní elegii o zničujícím účinku loučení se s někým blízkým,“ magazín IndieWire pak hovoří o „neuvěřitelně hvězdném obsazení, které dokonale splynulo se svými rolemi.“ Na konec září si tedy určitě připravte kapesníky.

Zdroj. Netflix

Nový filmový Star Trek je špionážní sci-fi. První trailer čelí kritice fanoušků
Nový filmový Star Trek je špionážní sci-fi. První trailer čelí kritice fanoušků
29.07.2024 16:05:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Paramount+ právě odhalila první ukázku ze svého chystaného snímku Star Trek: Section 31. V něm uvidíme hvězdnou Michelle Yeoh, která se vrací jako nemilosrdná a ambiciózní císařovna Philippa Georgiou.

Hororové béčko místo spektáklu. Nový Hellboy v traileru střídá intenzitu s amatérismem
Hororové béčko místo spektáklu. Nový Hellboy v traileru střídá intenzitu s amatérismem
28.07.2024 14:50:00 | Filmové novinky

Na Comic-Conu v San Diegu byl odhalen nový trailer na snímek Hellboy: The Crooked Man a ačkoli vypadá lépe než předchozí ukázka, stále vyvolává velké rozpaky. Intenzivní hororové momenty totiž střídá s ryze amatérskými záběry.

Marvel šokoval fanoušky. Downey Jr. se vrací jako legendární padouch a Avengers mění jméno
Marvel šokoval fanoušky. Downey Jr. se vrací jako legendární padouch a Avengers mění jméno
28.07.2024 13:55:00 | Filmové novinky

Tak tohle nikdo nečekal. Robert Downey Jr. se oficiálně vrací k Marvelu a objeví se v nových filmech s Avengers. Neztvární však ikonického Iron Mana, ale jednoho z nejslavnějších padouchů Marvelu, který historicky zatápěl hlavně Fantastické čtyřce. Marvel tak hází za hlavu předchozího padoucha Kanga.

Gangsterka roku? Pokračování Pattinsonova Batmana má skvělý trailer. Colin Farrell je fantastický
Gangsterka roku? Pokračování Pattinsonova Batmana má skvělý trailer. Colin Farrell je fantastický
28.07.2024 13:30:00 | Filmové novinky

Letošní seriálový podzim zatím vypadá hodně nabušeně. Zatímco už v srpnu nás čeká návrat Pána prstenů od Amazonu, konkurenční Max ve spolupráci s HBO uvede gangsterku Tučňák, která přímo naváže na trhák s Robertem Pattinsonem The Batman. A nejnovější upoutávka slibuje skvostnou podívanou, ve které bude vládnout Colin Farrell.