FB pixel TP pixel
Gangsterka roku? Pokračování Pattinsonova Batmana má skvělý trailer. Colin Farrell je fantastický © HBO / Max

Gangsterka roku? Pokračování Pattinsonova Batmana má skvělý trailer. Colin Farrell je fantastický

Letošní seriálový podzim zatím vypadá hodně nabušeně. Zatímco už v srpnu nás čeká návrat Pána prstenů od Amazonu, konkurenční Max ve spolupráci s HBO uvede gangsterku Tučňák, která přímo naváže na trhák s Robertem Pattinsonem The Batman. A nejnovější upoutávka slibuje skvostnou podívanou, ve které bude vládnout Colin Farrell.

Filmové novinky 28. 7. 2024 13:30 | Filmové novinky

Kabelovka HBO a streamovací služba Max uvedly první pořádný trailer na seriál Tučňák, který nás zavede do světa filmového hitu The Batman od režiséra Matta Reevese. Zatím sice není jisté, jestli si Robert Pattinson střihne jako netopýří muž nějaké to cameo, rozhodně je ale zjevné, že Colin Farrell bez problémů naváže na parádní výkon, když opět pod nánosem tuny make-upu ztvárňuje Oswalda Cobblepotta jako rostoucí hvězdu gothamského zločinu.

Události seriálu naváží přesně týden poté, co byl Gotham při Hádankářovu útoku zaplaven. Batman sice dokázal město jakžtakž zachránit, k moci se ale začaly dostávat nové mafiánské ryby. Jednou z nich je právě Oswald, jemuž hraje do karet smrt Carmina Falconeho. Jenže cesta na vrchol potravního řetězce prohnilého velkoměsta nebude jednoduchá. Z Arkhamu je totiž propuštěna psychopatická Falconeho dcera a ta se vůdčí pozice nad městem nehodlá vzdát bez boje. O své místo v rybníčku se navíc hodlají ucházet i další ryby. Není přitom pochyb, že se tvůrci hojně inspirují historií New Yorku či Chicaga, když do seriálu procpali nejeden odkaz na věhlasné filmové i reálné gangstery. V hlavní roli očekávaného kriminálního dramatu se samozřejmě vrátí k nepoznání namaskovaný Colin Farrell, s nímž se bude o moc prát Cristin Milioti jako dědička Falconeho impéria. Objeví se také Clancy Brown jako Salvatore Maroni. Premiéra seriálu proběhne již 19. září v USA. U nás bychom se tedy měli dočkat tradičně o den později, tedy 20. září.

Zdroj: Max / HBO

Reklama
Největší fantasy roku v bombastickém traileru. Pán prstenů odhalil Balgora, Enty a masivní bitvu
Největší fantasy roku v bombastickém traileru. Pán prstenů odhalil Balgora, Enty a masivní bitvu
28.07.2024 12:35:00 | Filmové novinky

Seriálový Pán prstenů s podtitulem Prsteny moc se vrací na obrazovky Amazonu a pokud někdo pochyboval, co bude největším fantasy roku, už nemusí. Elrond, Galadrie, Durin a Sauron jsou zpátky a hodlají napravit snad každou chybu, kterou nadělala první řada. Epická čtyřminutová ukázka bere dech snad prakticky vším, co ukáže. A ještě mrká na fanoušky ságy Petera Jacksona.

Naprostá destrukce kin. Deadpool a Wolverine trhají rekordy, málem sestřelili i Avengers
Naprostá destrukce kin. Deadpool a Wolverine trhají rekordy, málem sestřelili i Avengers
26.07.2024 19:10:00 | Filmové novinky

Deadpool a jeho kámoš Wolverine vstoupili do kin a obratem trhají rekordy. Marvel si tak může oddechnout, protože zájem o jeho filmy očividně neupadl. Komiksový gigant jen potřeboval návrat silné značky a postav, které diváci opravdu milují a chtějí na plátnech vidět. Nejnovější marvelovka pak obratem zlomila jeden rekord.

Noví Transformeři válčí o Cybertron ve skvělém traileru. Film bude konečně bez lidí
Noví Transformeři válčí o Cybertron ve skvělém traileru. Film bude konečně bez lidí
26.07.2024 15:15:00 | Filmové novinky

Chystaný animovaný snímek Transformers Jedna představuje nový epický trailer. Ten odhaluje začátky tohoto ikonického vesmíru a odvypráví, proč se z kamarádů Optima Prima a Megatrona stali úhlavní nepřátelé.

Nová božská fantasy Netflixu v prvním traileru. Zeus krutě zatočí s nevděčným lidstvem
Nová božská fantasy Netflixu v prvním traileru. Zeus krutě zatočí s nevděčným lidstvem
25.07.2024 17:50:00 | Filmové novinky

Streamovací služba Netflix odhalila první trailer nového očekávaného seriálu od tvůrce The End of the F***ing World, který zpracuje řeckou mytologii a tamní božstva zcela novým, moderním způsobem. V hlavní roli zazáří Jeff Goldblum.